| • |
28.2.2005 11:13:04
ahoj jmenuji se radka taky zatim nemuzu otehotnet a moc me to stve .chtela bych te poprosit o ten recept caj na otehotneni predem ti moc dekuji....muj mail...peparadka@post.cz DEKUJI MOC
|
| • |
20.2.2005 20:23:58
No Leni tak ja ti asi dam trochu te menstruace.Muj cyklus vypada asi takhle tri dny pred mam spineni a slabe krvaceni pak mam tak ctyri dny normalni krvaceni a pak tak dalsi ctyri dny slabe krvaceni a spineni pak ttreba den pauzu a zase dva dny slabe krvaceni.ted naposledy se mi stalo ze jsem spinila cely tyden pred M.O mimco se snazime rok a podle doktoru jsem v poradku.Az mi to ted skonci tak jdu zkusit "prstikovou".Chtela bych vedet jestli ma nekdo takovehle problemy s menstruaci.Dik a vsem preju hodne stesti pri snazeni a hodne krasnych a zdravych deti.
|
Lufi |
| • |
13.2.2005 16:12:00
Ahoj Sono, my se také snažíme s partnerem o mimi, ale už je tomu přes půl roku zkouším úplně všechno asi jako Ty, už jsem dokonce byla u doktora, myslela jsem si, že se mi vysměje, že půl roku není žádná doba, ale byl fantastický. Řekl mi at si měřím bazální tepltu, že podle toho pozná zda funguje žluté tělísko a aj 3 měsíce mám jít k němu na kontrolu a než k němu půjdu mám se zastavit na ultrazvuku a přitel má jít na vzšetření sperma. Podle toho, jestli bude všechno fungovat jak má tak mě pošle na vyšetření průchodnosti vaječníků, tak jsem na to zvědavá kam až se to dostane..:o( Ted podle teploty jsme měli ovu tak jsme se činili..Jinak Ti přeji, at Ti to brzy vyjde :o)
|
Luca |
| • |
13.2.2005 16:03:54
Ahoj, proč Tě paní doktorka žena na vzšetření vaječníků, aniž bz nejdříve poslala partnera na spermonogram? U nás je to tak, že nejdřív půjde partner na spermonogram apak já na vaječníky.
|
Lufi |
| • |
13.2.2005 15:59:08
Moc děkuji za povzbuzení, docela ho potřebuji. Už si i podle doktora musím měřit bazální teplotu hrůza, ale co člověk neudělá pro mimi. Ted to vypadá podle teploty, že by měla být ovu i hlen je vodnatý tak jsme se činili :o) i prstýková metoda byla, nohy nahoře také tak uvidím, jestli to opět nevyjde, tak už to balím :o( Hezky si užívej těhotenství a přeji Ti, aby jsi měla pohodové těhotenství
|
Kája,syn 6 let+bříško 4tt |
| • |
11.2.2005 8:50:20
Ahoj Soni a všechny snažilky,nikdy by mně nenapadlo,že se také zapojím do diskuze,ale okolnosti mně tak nějak donutily.Mé první těhotenství bylo téměř od začátku rizikové.Pět měsíců jsem musela ležet s nohama nahoře,byla jsem i v nemocnici.Nakonec to dopadlo ale dobře a mám skvělého synka.Protože jsme mu chtěli s manželem pořídit sourozence,snažili jsme se a přesně před rokem(po půl roce snažení)jsem otěhotněla.Těhotenství ale skončilo v 8tt jako zamlklé.V nemocnici mi vyčistili dělohu a měla jsem pocit,že se z toho nikdy nevzpamatuju.Pauza,kterou doporučil gynekolog-půl roku-byla nepředstavitelně dlouhá.Minulý měsíc měl manžel odjet na delší dobu,tehdy jsem se dočetla o "prstíčkování".Nakoupila jsem ovulační testy,s jejich pomocí jsem určila ten nevhodnější den a připojila "prstíčkování".Teď jsem s obrovskou radostí zjistila,že jsem těhotná-stačil 1 pokus!!!!!!Vzledem k průběhu předchozích těhotenství,ještě nemám vyhráno,ale chtěla jsem všechny snažilky povzbudit a tuto metodu vřele doporučit.Děkuji Veronice za její uveřejnění a přeji všem hodně štestí a kulatých bříšek.
Kája |
Já |
| • |
9.2.2005 13:15:20
Lufi,
nemysli na to. My jsme to takhle zkoušeli tři měsíce a nic. Pak jsem na to přestala myslet... no a před týdnem jsem měla pozitivní TT. Držím palečky, a zkus myslet na něco jinýho :o)) |
Lufi |
| • |
9.2.2005 13:04:48
Tak já jsem už vyzkoušela prstíkovou metodu 3x a pořád nic už mi z toho hrabe. :o( tak snad ted az zase budu mit ovu tak budu zkoušet dál
Acho jo já se snad nedočkám |
Jaffa (25),bezdětná |
| • |
28.1.2005 12:21:27
Ahojky Soňo a ostatní snažilky..
já sama se bohužel ani nepočítám mezi snažilky ikdyž mimi bych si moc přála - partner zatím nechce. Ale ráda chodím na rodinu, protože se mi líbí jak tu jsou všichni milí a citlivý... Píšu proto, že moje švagrová taky nemohla "pouhých" 8 měsíců otěhotnět.. Já jsem se jednou dostala na debatu těhotenství s kolegyněmi v práci a dozvěděla jsem se o ovulačních testech, které se dají koupit v lékarně - stojí jeden asi 50-60 Kč - Řekla jsem o tom mé švagrové - ta si jich 10 koupila a podle návodu měřila každé ráno v moči - no a po měsíci nám oznámila že budu teta a můj drahý že bude strejda. Říkala, že to byla sice větší investice,ale stála za to... Možná o tom víte a už jste to zkusily, ale nikde jsem se o tom v diskusi nedočetla tak jsem si říkala že to napíšu.. co kdyby.. Přeji všem krásná a zdravá miminka Pěkný den a nevěšte hlavičky :o)) |
Mici, snazilka |
| • |
27.1.2005 17:16:03
Ahoj Sono,
vim, jak ti je, znam to (asi jako vetsina holek, co jsou tady) Taky se snazime, taky nic. Za 14 dni jdu na vysetreni pruchodnosti vajecniku. Pak uz to bude podle pani doktorky vse z me strany a musime pristoupit ke zkoumani partnera:-) Prosla jsem pres zvyseny prolaktin az k injekcim pregnyl. Presne pri ovulaci jsme se tulili:-) a to uz takhle 3x. Je to frustrujici...Nastesti mam pritele, ktery me neustale prijemne prekvapuje - od toho, kdy nechtel mit nikdy deti az ke snaze o ne a ochotu jit na vysetreni. Kdyz se do neceho zakousne, nepusti:-)V nejhorsim skoncime u spermabanky...:-) Ani tohle "cizi" dite by mu nevadilo. Ja malyho smradocha strasne moc chci, tohle proste musi casem vyjit:-) Mej se jak nej to jde, ozvi se a napis treba nejake dobre tipy. Mici |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.