| • |
25.1.2005 14:24:25
Ahoj holky,i my se snažíme o mimi a zatím nic,taky pořád jen slýcháme " nechte to na přírodě ",ale Vy co se snažíte, víte moc dobře jaké zklamání přijde každý měsíc,když to dostanem :-( například včera, zpozdila se mi menstruace o dva dny / mívam to přesné )a můj přítel byl uplne naměkko,že by to mohlo vyjít, pořád mně hladil po bříšku a byl šťastný.Já jsem cítila, že to dostanu, tak jsem se mu to snažila nenápadně vysvětlit, že to ještě není ono.. v noci jsem to dostala.Můj přitel to vzal, že příště to určitě vyjde...Já hltám na netu každou radu :-),takže zkusím i prstíčkovou metodu :-)pokud máte nějaká podobné problémky / mně je 31.let, jsem rozvedená a bezdětná / napište o mi prosím dejte vědět, kde si Váma můžu pokecat.Ráda bych si se někým podělila a radial se jak na to.Moje kamarádky, většinou děti mají mně se to bohužel po nevydařeném manželství zatím nepodařilo a pořizovat si miminko bez partnera na to nejsem dostatečně silná.Teď mám skvělého přítele a snažíme se a snažíme a zatím nic :-( teším se na pokec .S.
|
Ajka,29 |
| • |
24.1.2005 19:25:47
Ahoj Kamilo,
reaguju na tvuj příspěvek sice 5 měsíců poté, co jsi ho napsala, ale čtu tyhle stránky teprve asi dva týdny. Možná už máš po těhle starostech a nečteš to :) Chci se vlastně zeptat, jak to s tebou dopadlo? My se snažíme od října, vlastně to zatím dvakrát nevyšlo, teď je přede mnou třetí pokus, uvidíme za pár dní..zatím nechci plašit - říkala jsem vsi, když to nevyjde napočtvrtý, tak kolem toho začnu dělat něco víc, než jíst kys.listovou a Calibrum vitamíny....pořád doufám, že to vyjde přirozeným způsobem :) Jestli máš nějakej tip - jakejkoliv, budu za něj ráda. Zatím ahoj :) |
Lida +2 |
| • |
24.1.2005 15:37:13
Je mi velmi lito, ze jste byly okradeny a nesnasim zlodeje, at jsou jakekoliv barvy pleti. Jenom mne ale zarazi, ze jeste v roce 2005 lide nosi tolik penez v hototovosti v penezence. Vzdyt karty funguji jiz na mnoha mistech? Ja osobne u sebe hotove penize nenosim bud zadne, nebo uplne minimalne abych mela na zachod, noviny atd.
|
Petra |
| • |
24.1.2005 14:07:48
Ahoj holky!
Sice se zapojuji do Vaší diskuze až o měsíc později, ale to asi neva. My se o miminko snažíme pátý měsíc a teď poprvé vyzkoušíme prstíčkovou metodu. Napadlo mě už dřív, že se tam možná ty mršky spermie vůbec nemůžou dostat. Tak jsem moc zvědavá, jestli budeme mít úspěch. Moje sestra porodila v prosinci svoje první - holčičku. Ségra je mladší a to víte, mám z toho divný pocit, závidím. Takže na neteři pořád visím.:)) Je to bobík k umačkání.:)) Mějte se všechny moc krásně a přeju hodně štěstíčka Petra |
Ambrra |
| • |
11.1.2005 13:29:35
K 5-ročnej neplánovanej Vladke sme chceli pridať plánovaného súrodenca, no rok a pol sa nám nedarilo. Kamarátka mi ukázala tento článok v novembri a v decembri už menštruácia neprišla. Som v siedmom týždni, bábo bude v auguste a už viem, čo mám všetkým kamarátkam poradiť. ĎAKUJEM!!!!!!!!
|
Hanka, 27 |
| • |
31.12.2004 17:04:50
Ahoj Veroniko,
nejdříve bych chtěla Tobě i všem ostatím popřát do blížícího se nového roku vše nejlepší, hodně zdraví a splněných přání. Moc moc Ti děkuji za Tvou radu. Před lety jsem se přítelem snažila o mimi asi 2roky. Náš vztah nevydržel (ne kvůli neúspěchu) a já se v letos v červnu vdala. S manželem jsme se snažili ale ještě před svatbou, cca rok a půl. Po svatbě se mi v průběhu třech měsíců ozvaly tři kamarádky, že jsou těhotné ...! Dokonce i moje o tři roky mladší svědkyně, což jsem těžce nesla... V září jsme odjeli na dovolenou, já vyzkoušela poprvé (a jen jednou) Tvou metodu a menstruaci jsem již nedostala. Teď jsem v 15.týdnu. Odkazy na tyto stránky a hlavně tvou radu šířím dál a včera mi volala kamarádka, že její kolegyně, která se snažila již 2roky, po vyzkoušení Tvé metody otěhotněla... Takže díky moc, udělala jsi šťastnou mě i mé okolí... Hanka |
p |
| • |
13.12.2004 19:46:05
p
|
Vlasta,dva velky kluky |
| • |
12.12.2004 15:06:13
Ahojky.taky se snažime osm mesicu o mimčo.Před dvema mesici jsem otehotnela mimodeložne a mam s toho tet docela srach.Muj gynekolog mi zdelil že se to muže opakovat.Moje svagrova pred tydnem porodila krasny dve holcicky,takže až je pustej domu nebudu na to mit cas myslet.
|
Jitka - snažilka |
| • |
10.12.2004 10:46:29
Holky díky. Když ono je to tak těžké čekat a čekat. Ale to víte sami dobře. Také jsem si představovala, že to pujde všechno jak po másle a nějaké pochyby si nepřipouštěla. Prstíčkovou metodu vyzkoušíme o víkendu - kvalita hlenu se zacina menit a snad i teplot vyleze nahoru. Uvidíme, bylo by to fajn. Po posledních třech hektických víkendech se tentokrat konečně nikam nechystame. Budeme tedy mit dost casu na tulení a snad i na pečení cukroví :-)) Tak všem snažilkám a těhulkám hezký víkend.
Jitka |
|
10.12.2004 7:53:02
Ahoj Jitko,
i moje doktorka mi řekla, že půl roku je málo. Víš, taky jsem si říkala, že by se o mě měla více starat a uklidňovat mě jinými argumenty, ale ono na tom něco bude. Hlavně nestrácej naději. Nám se to povedlo asi po půl roce. Zkus prstíčkovou metodu. Je to fakt super. Hned na poprvé po vyzkoušení jsem otěhotněla. Samozdřejmě jsem to vyzkoušela v době ovulace. Tu jsem poznala podle teploty a hlenu. řekla bych, že pak je úspěch skoro na 100%. Držím pěsti Lucka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.