| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 380] Příspěvky 381390 z 898 [Dalších 508 >>]
Jana
  • 
9.12.2004 18:26:48
Ahoj Luci, zrovna od včerejšího dne jsme si sLuckou předaly maily a začaly jsme soukromou poštu. Jinak jsem na tom časově úplně stejně. Vdala jsem se začátkem července a snažení začalo v srpnu - stále nic, i když jsem si myslela, že to půjde jako po másle.Při vysazení jsem byla zrovna na preventivce u doktora a ten mi sdělil, že průměr otěhotnění po vysazení antikoncepce je půl roku, takže já se chystám k doktorovi nejdřív únoru. Raději bych tam ale šla už s jinou "věcí". S měřením začínám až teď, jelikož jsem se až tento měsíc dozvěděla detailně, co a jak.
Zatím nám držím palečky. Ahoj Jana
9.12.2004 13:13:45
Ahoj Katuš, nevím, jestli si to někdy přečteš, protože jsem se k téhle diskuzi dostala až teď. Jenom k tomu čípku - podle mě je to individuální: já si na něj dosáhnu úplně v pohodě, a anatomie jsem zběhlá natolik abych věděla s jistotou že je to on. Ale je fakt že prej mám zlodějský prstíčky.o) A musím uznat že velkej fakt je a ta dírka se dá taky nahmatat a on taky logicky bejt velkej musí, když tudy potom projde postupně celý děťátko.
9.12.2004 11:37:26
Ahoj holky,
Tak jsem také narazila na tyto stránky a jsem ráda, že někdo má stejné problémy jako já/my. S manželem se tak nějak snažíme od svatby (srpen 04). Zatím jsme tomu nechávali volný průběh a počítali s tím, že k ovulaci dochází cca těch 14 dní před další menstruací. No zatím jsem neotěhotněla a mám pocit, že něco není v pořádku. Manžel to nese statečně, ale při každé mojí menstruaci je zklamaný. Už by to mimi také hrozně chtěl !
Tento měsíc jsem začala měřit teplotu, sledovat hlen… však to všechny znáte. Teď čekám kdy proběhne ovulace a jestli vůbec. A po novém roce (nebo ještě před Vánocemi)zajdu za svoji gynekoložkou a uvidím co mi řekne. V případě, že řekne, že je ještě brzy něco s tím dělat tak si určitě najdu jinou/jiného, protože tyhle řeči od lékařů, když je na tom člověk po psychické stránce tak blbě, mu moc nepomohou.
No ještě vám všem napíšu, co mě drží celkem v pohodě. V práci minulý rok porodila kolegyně ve věku 38 let zdravou holčičku – její první! A prý bez problémů. A půl roku na to další kolegyně 35 let, ta se tedy musela více jak půl roku snažit, ale vyšlo to. Takže já (zatím) neztrácím naději.
Mějte se Jitka
Jitka - snažilka
  • 
9.12.2004 11:34:04
Ahoj holky,
Tak jsem také narazila na tyto stránky a jsem ráda, že někdo má stejné problémy jako já/my. S manželem se tak nějak snažíme od svatby (srpen 04). Zatím jsme tomu nechávali volný průběh a počítali s tím, že k ovulaci dochází cca těch 14 dní před další menstruací. No zatím jsem neotěhotněla a mám pocit, že něco není v pořádku. Manžel to nese statečně, ale při každé mojí menstruaci je zklamaný. Už by to mimi také hrozně chtěl !
Tento měsíc jsem začala měřit teplotu, sledovat hlen… však to všechny znáte. Teď čekám kdy proběhne ovulace a jestli vůbec. A po novém roce jdu za svoji gynekoložkou a uvidím co mi řekne. V případě, že řekne, že je ještě brzy něco s tím dělat tak si určitě najdu jinou/jiného, protože tyhle řeči od lékařů, když je na tom člověk po psychické stránce tak blbě, mu moc nepomohou.
No ještě vám všem napíšu, co mě drží celkem v pohodě. V práci minulý rok porodila kolegyně ve věku 38 let zdravou holčičku – její první! A prý bez problémů. A půl roku na to další kolegyně 35 let, ta se tedy musela více jak půl roku snažit, ale vyšlo to. Takže já (zatím) neztrácím naději.
Mějte se Jitka
Jana
  • 
8.12.2004 21:14:06
Ahoj Luci, poslala jsem ti maila.
Lucka snažilka
  • 
8.12.2004 13:55:57
Ahoj Jani, nechtšla jsem tomu vůbec uvěřit. Prožek na testu byl sice hodně slabí, ale byl tam. Večer jsme si s manželem udělali test znovu, už ten lepší, a prožek tam byl zase a byl hodně vyditelný. Manžel měl z toho strašnou radost. K doktorovi jdu až 20.12. Dřív si myslím, že to nemá cenu. Nikomu jsme to zatím neřekli, bude to překvapení pod stromeček. Všichni z naší rodiny si to už strašně přáli, tak jim to dáme pod stromeček. Už vymýšlíme, jak jim to nejlépe podat.
Uvidíš, že i tobě se to povede.
Odkud vlastně jsi? Pokud chceš, můžeš mi napsat na mail: bobina_lk@centrum.cz
Hanka
  • 
8.12.2004 7:56:20
Když jsem si přečetla tento článek, hned jsem měla další metodu, kterou musím vyzkoušet. Zkoušeli jsme to před měsicem ale mentstruace zase přišla, tak doufám, že na vánoce dostanu hezkej darek ve forme miminecka v brisku. Nevim, jak dal. Nejde na to nemyslet, kazdy nam radi, ze jsme mladi a mame casu dost, jenze tady jde o to, ze ho chceme ted hned a moc po nem touzime. Obdivuju miminecka v kočárkách a maminky s bříškama a šíííleně závidím. Snad se nam to co nejdriv podari.
Jana
  • 
7.12.2004 19:39:49
Ahoj Luci, i když se neznáme, málem mi vyhrkly slzy do očí. Budu Ti držet palečky, ať je vše tak, jak to teď vypadá. Mám takový pocit, jako bych uspěla sama. Musím tu prstíčkovou metodu určitě vyzkoušet. Test ti už po 3 dnech zpoždění vycházel pozitivní? Kolegyně mi právě říkala, že ji vycházel ještě po 10 dnech negativní, i když už těhotná byla. A to si jich dělala několik. Kdy jdeš k doktorovi? A kdy to řekneš manželovi, jestli jsi mu to neřekla. Že by ten nejnádhernější dárek pod stromeček? Musíš se cítit nádherně. Já to mám dostat v pátek, ale myslím si, že nic. Měla bych na tebe tolik otázek...Cítila jsi se nějak jinak? Nebo prostě normálně?
Zatím pa, já jdu prostidovat prstíčkovou metodu.
Lucka snažilka
  • 
7.12.2004 7:36:47
Ahoj Jani, je to neuvěřitelné, ale asi to vyšlo. Už mám třetí den spoždění a test mi ukazuje pozitivní. Nemůžu tomu uvěřit. Nechci nic zakřiknout, ale FUNGUJE TO. I přes mé problémy se to asi zdařilo. Prstíčková metoda je opavdu skvělá.
Budu na tebe myslet, aby to vyšlo i tobě. Věřím, že to bude dobré. Brzy zase napiš.
Jana
  • 
6.12.2004 19:21:29
Ahoj Luci, tak co, jak na tom si? Já kromě toho,že mám 3-4 dny před M, mám malou depku. Tři kámošky otěhotněly v práci jedna kolegyně taky a další a další... Proč ne my. Většinou se jim to zadařilo hned nebo do 3 měsíců snažení. Co nám tedy zbývá? Být trpělivé, snažit se dál a hlavně být šťastné a v pohodě. Zdraví tě snaživá Janča
[<<Předchozích 380] Příspěvky 381390 z 898 [Dalších 508 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.