jancaja+♂06/10 |
|
|
2.12.2004 9:57:58
Ahoj Monco,
dneska jsem tu poprve a se zajmem jsem sledovala tvoje prispevky. Prestoze pisu vice nez rok po tvem poslednim prispevku, tak doufam, ze jste spokojeni a uz cekatele. mej se krasne, ahoj janca |
Mici, snazilka pod vedenim doktoru |
| • |
2.12.2004 9:28:14
Cau Pavlino,
rada slysim, ze jses taky rodily prazak:-) Napis mi na listickacz@hotmail.com a domluvime se na nejakem setkani. To se samozrejme tyka i ostatnich z vas,ktere by mely zajem neco spolecne podniknout atd. Mejte se jak to nejlip jde a hlavu vzhuru! Mici |
Lucka snažilka |
| • |
1.12.2004 6:43:29
Ahoj Jani, manžel je z toho nešťastný, protože už by strašně chtěl miminko. Já už jsme to začala brát tak nějak sportovně. Přece to jednou vyjít musí. Jstli to bude teď, nebo až za měsíc, to už je jedno.
S tím ovulačním testem nemám zatím žádné zkušenosti, ale už jsem o něm slyšela. Dělá se stejně jako těhotenský a stojí přibližně 50,- Kč jeden, ale potřebuješ jich víc, co kdyby ses netrefila do toho dne. Doktorka mi ho taky doporučila. S ním ještě počkám. |
Jana |
| • |
30.11.2004 23:19:33
Ahoj Luci, moc mě mrzí, že to špatně bere Tvůj manžel. Teď si uvědomuji, že mohu být ráda, že ten můj to bere s pohodou.Psala jsi, že jsi byla u doktorky. Dva roky se mi zdá dlouho.Čekat a nic nedělat? Asi v červnu jsem si koupila speciál Betynky a tam bylo, že po roce snažení by se mohlo začít s vyšetřováním. Nejprve u mužů - protože je to jednodušší a potom u ženy. Ale já doufám, že to ani u jednoho páru z nás nebude potřeba.
Docela by mě zajímaly informace o tom ovulačním testu. Jak se s ní zachází, kolik přibližně stojí atak. Kdyby jsis ho obstarala, dej vědět. Kdo ví, třeba ho za 2 měsíce budu taky chtít. Zatím ahoj a hezký víkend. |
Lucka snažilka |
| • |
30.11.2004 7:23:31
Ahoj Jani, s tou psychikou toa si bude mít něco společného. Ale copak se dá na to nemyslet? Včera jsem byla u doktora, řekla jsem jí, že už půl roku to nejde a ona na to, že půl toku to je málo. Až to prý nepůjde 2 roky, tak se teprve začne něco řešit. Říkala, že mám vyzkoušet různé testy (měření teploty, ovulační test) a tak. Manžel, ten je z toho špatnější než já. Už by moc chtěl miminko. Bohužel to nejde tak rychle. Po víkendu Ti napíšu, jak jsem dopadla, ale moc nadějí tomu nedávám. Měj se hezky a brzy se ozvy, budu ráda.
|
Jana |
| • |
29.11.2004 17:14:53
Ahoj Luci,díky,že jsi odepsala. Já jsem si byla po vysazení prášků téměř jistá, že to půjde hned, nikdy jsem totiž žádné problémy neměla. A vlastně je nemám ani teď (pokud nepočítám časté nachlazení - jsem totiž učitelka na I. stupni,tak tam chytnu cokoliv). Cyklus mám 29-denní a pravidelný. Tak proto nechápu, že to nejde. Asi ta psychika, jinak nevím. Doktor mi řekl, že průměr otěhotnění po vysazení antikoncepce je půl roku. Zajímalo by mě, zda by byl ochoten dělat něco navíc po půlročním neúspěchu. Manžel je zatím v pohodě, říká, že to chce čas.
Dej vědět, jak jsi dopadla. Hodně štěstíčka. |
Lucka snažilka |
| • |
29.11.2004 8:12:24
Aho Jani, my se s manželem snažíme otěhotnět asi půl roku, ale zatím se nám to nedaří. Ze začátku jsme to brala tak normálně, ale postupem času jsem se začala o to zajímat víc. Teď už si každý den ráno měřím teplotu a poprvé jsme zkusili i prstíčkovou metodu. Za 5 dní by měl přijít M, ale moc s tím nepočítám, že by to vyšlo. Mám totiž trošku zdravotní problémy.
Manžel by už také moc chtěl miminko a je smutný, když nastane den D. Zase můžeme začít znovu. Věřím ale, že jednou se to povede. TO mi dodává další síly do boje. Přeju Ti mnoho úspěchů. |
Jana |
| • |
28.11.2004 18:43:30
Ahoj Luci, jsem zde také nová a dosud se se svým trápením potýkám sama. Po přečtení téměř všech příspěvku jsem dostala neuvěřitelnou chuť si popovídat o svém snažení s někým, kdo mi neřekne:nemysli na to, nepřeháněj to atp. S manželem se snažíme o mimi asi 4 měsíce (nejdelší měsíce).Dítě si přeje stejně jako já, ale když se dostaví M, tak si z toho nic nedělá a spíš mě uklidňuje, že to vyjde jindy.Nyní mám 18. den cyklu a jsem v napětí, ostatně jako každý měsíc. Ale myslím si, že z toho nic nebude. Příští měsíc ale určitě vyzkouším co nejvíce triků, které jsem tady našla. Mé švagrové se narodilo před 2měsíci mimi - první jsem si poplakala dojetím, ale nyní ji kupuji dárečky a chodím švagrové pomáhat. Je to určitá relaxace.
Doufám, že naše snažení se brzy projeví, třeba jako dáreček pod stromeček. Budu ráda, když mi napíšeš taky něco o sobě a svém snažení. Jinak přeji všem snažilkám mnoho štěstíčka. |
Lucka snažilka |
| • |
26.11.2004 13:20:00
Ráda bych se s váma sešla a poklábosila, ale jsem z trošku jiného konce než vy. Tak nám zbývám zase jen cesta po internetu, škoda. Ráda bych si popovídala s někým, kdo je na tom podobně jako já. Určitě by mi to pomohlo. Mějte se hezky.
|
Pavlina (30) |
| • |
26.11.2004 11:23:27
Nazdarek Mici, jeee - tak to je mi lito, ze zas nic. Ale neves hlavu ... jednou to prijit musi:-) Hlavni je to, ze jinak jsi uplne v pohode, protoze to je moc dulezite. Jsem zvedava, co napises o tech praktikach, co ted pristi mesic budes delat. Reknu vam, nikdy jsem si nemyslela, ze zplozeni potomka je takova veda!:-))
Jinak ja jsem take rodila Prazacka a nejaka ta spolecna kavicka ci drink by pro zacatek nebyl spatny napad:-)) Na sportovani se hned na poprve necitim, protoze kdyz jsem naposledy chtela zaujmout mymi sportovnimi vykony na squashi, tak jsem po 10 minutach skoncila s vyronem kotniku a tritydennim zinkacem:-) Ale zase jsem ulovila manzela:-))) Tak vam nevim ... :-)) Ale jinak jsem samozrejme otevrena kazdemu napadu ...:-) Pavlina |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.