| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 410] Příspěvky 411420 z 898 [Dalších 478 >>]
MartinaM(30)
  • 
30.10.2004 10:49:49
Ahoj holky - Pavlíno,Mici,Petro atd.!!!
Promiňte že se vložím do vaší diskuse,ale konečně jsem narazila na holky, které jsou na tom úplně stejně jako já!Až se to nechce věřit,že všechno(skoro)souhlasí.Snažíme se s manželem už asi 2 roky,mě je 30,jemu 35.Mimčo jsme schválně nechtěli,litovala jsem své spolužačky, které je měly už po škole,a teď?Když se konečně rozhoupáme,tak to nejde...Prostě zákon schválnosti no.Máme za sebou už i větsínu vyšetření a prý jsme oba v pořádku.Tak nevím,jestli ta psychika má opravdu takovou moc.Zkusila jsem už všechno možné,co jsem kde vyčetla a vyslechla,i prst.metodu,ale výsledek žádný.A s tím znásilnňováním manželů-u nás je to stejné,když vím že mám mít ty své plodné dny,tak manžel většinou nemá chuť,někdy se nedám odradit a doslova si ho znásilním.Ale v poslední době už mě to začíná zmáhat,ubývá mi sil.Taky jsem přestala myslet na ovulaci a plodné dny atp. a mám zase normální chuť na sex,bez nějakých vedlejších myšlenek,což si myslím že je bezva.Snažím se dát se do kupy,někdy se mi to daří docela dobře a někdy (jako např.dnes jsem opět na pokraji sil-kamarádce se narodila krásná zdravá holčička-už jsem si pobrečela).Takže tak válčíme.
Trošku jsem se rozepsala,ale potřebovala jsem se nějak vykecat.
Tak se mějte krásně a přeji všem hodně úspěchů.Budu ráda když v této diskusi budete pokračovat,je to povzbuzující
Pa MartinaM
Pavlina (30)
  • 
29.10.2004 16:20:53
Pro Mici, laxni snazilku
Ahojky,
ja se dostala k netu po dlouhe dobe a vidim, ze nas "laxnich" je vic:-) Coz je pro me pozitivni zprava:-) S tim znasilnovanim chlapa v dnech D si to odhadla uplne presne-chichi. Taky jsem se ted pres tyden fakt "snazila" a musim rict, ze zacinam byt na svadeni, premlouvani a vzrusovani odbornice:-))Manzel ma narocnou praci, takze domu chodi jak vyzdimanej citron. Jojo, uz aby byla dalsi dovolena, protoze tm ho nepoznavam:-))Takze jsem moc zvedava, zda za nejake dva tydny to moje divoseni bude mit tu spravnou pozitivni odezvu:-)) Ale musim rict, ze cim vic se snazim(-e), tak jsem kupodivu klidnejsi a mene to prozivam. Jak je to u Tebe? Jak dlouho jste ve fazi ocekavani? Doufam, ze se brzy zadari a napises, ze ted uz se budes nechavat dalsich devet mesicou pouze hyckat a obskakovat:-)) Ahojky a tesim se na zpravicku, Pavlina
  • 
26.10.2004 14:35:48
Ahoj Moni, je mi líto, že Ti píšu až teď, ale už jsem moc nechodím. Ten Fertility friend graf je založený na měření bazální teploty a hodnoty se zapisují do tabulky. Počítač Ti pak sám spočítá den ovulace . tedy nejlepší den k otěhotnění, já podle něj zjistila, jak mám Ovu pozdě. No a teď už jsem ve druhém měsíci, zatím se klepu, aby to bylo v pořádku. Ten graf je v angličtině, tedy celá stránka, je to na www.fertilityfriend.com. Kdyby si chtěla český překlad, napiš mi na můj mail v záhlaví a já Ti ho pošlu.

Přeju hodně štěstí.
Martina, zelenáč
  • 
24.10.2004 2:01:23
Konečně praktické rady, jak otěhotnět! Člověk se pořád
dozvídá, jak neotěhotnět a když pak přijde na věc, kde
nic tu nic.
Takže vyzkoušíme a dáme vědět.

Martina
Mici, laxni snazilka, zatim nic
  • 
19.10.2004 20:08:29
Ahoj Pavlino!

skvele Te s Petrou alespon takto "virtualne" poznat:-) Jsem snazilka, nekdy to prozivam, jindy moc ne (mam tolik prace, ze jsem rada, ze obcas dejcham:-)Jo, taky uz starnu, je mi 30:-)Hodne kamaradek uz chova, zavidim jim, je mi lito, ze nam to nejde:-( Nekdy si pripadam taky jak cvok, sveho chlapa ve dnech, kdy citim sanci, skoro znasilnim:-)))Zvysuju sance...:-))

Mej se a hodne stesti!

Mici (c je s hackem:-)
Martina1
  • 
19.10.2004 13:34:27
Ahoj Moniko,
Tak jsem se po delší době opět podívala na Rodinku co novýho. Jsem ráda, jestli se Ti naše mejlíky líbily- vidíš, a právě k vůli Týně (které naše mejlíky vadily) jsme si přestaly s Martinou psát na Rodince, ale píšeme si nadále na naše soukromé mailové adresy.
Taky Ti musím oznámit (doufám, že se druhá Martina nebude na mne zlobit, když budu psát i za ní), že jsme obě dvě cca ve stejnou dobu objevily 2 proužky...:o))))), takže pokud všechno bude v pořádku, v červnu budeme vozit kočárky a chovat krásná voňavoučká miminečka.Tobě přeju, aby se Ti to podařilo co nejdřív. Mně se to povedlo až na potřetí ( a to už jsem začala o sobě vážně pochybovat), objednala jsem si tinktury z poupat bylin sloužící k léčbě neplodnosti...užívala jsem je jen asi týden, ale to už jsem stejně byla těhotná :o)
Ten test na fertility slouží k určení, kdy máš přesně ovulaci. Poslala mi ho Martina2, ale už jsem si ho ani nestihla udělat. Napíšu jí, aby Ti poslala překlad a adresu, jak se na test dostat.
Jinak si myslím, že pokud budeš poctivě měřit teplotu, tak bys den ovulace měla bezpečně zjistit. Já pozorovala i hlen a čípek, ale v tomto jsem měla velký chaos. Právě v měsíci, kdy jsem měla hlen bílkový,průhledný- tak nic, žádný úspěch a ten úspěšný cyklus jsem naopak nepozorovala hlen téměř žádný. Taky pozorování čípku- to byla španělská vesnice a po velmi krátké době jsem to vzdala. Myslím, že když se budete tulit v období ovulace (2 dny před ovulací, v den ovulace, a dva dny po) (ideální by bylo každý den), tak to MUSÍ vyjít.
Přeju Ti a všem ostatním snažilkám hodně štěstí, klidu a hlavně pohody při výrobě krásných miminek :o)))
Martina1
Monika také snažilka
  • 
13.10.2004 18:58:48
Ahojky Marti,

tak i já jsem se zařadila mezi snažilky, zatím je to sice krátká doba co se snažíme (2 měsíce), ale chtěla jsem se tě zeptat, v mailu píšeš že jsi si nechala dělat test na fertility. Můžeš mi prosím řici co to je?
Já jsem náhodně narazila na tyto stránky a pročítala jsme si vaše mailíky a myslí že byli velmi zajímavý.
děkuji ti moc za odpověd a přeju mnoho štěstí při snažení.
papa

Monika
M2
  • 
30.9.2004 12:12:55
Ahoj Marti,
akorát jsem přišla z oběda atak koukám, že tam mám zprávičku od Tebe :-).
Ježíši, snad bude mít Týna radost, že má co od nás číst :-o
Marti a ten počítač máš špatný v práci? ne doma, jestli jsem si to dobře přelouskla? My doma žádný nemáme :-(((, ale nutím mýho, že jak splatíme některé úvěry, tak si ho pořídíme, zase na splátky :-))).
Jo, to složení je zajímavé, tak na zahradě u našich by bylo dost akorát černého rybízu a malin :-), ale to asi nebude ono. Žeby si to dalo vyléčit lékořicí, ani nevím, jak Ti to všechno dohromady chutná, je to "pitelný"?
Můj počítač je taky koumák, napojil se na jiný ve firmě a bez něj ani ránu, aspoň vím, že ho mám zapínat až se dotyčný dostaví do zaměstnání.:-(
Zítra mám celkem klid, doufám, dnes jsem celé dopoledne běhala. Pondělí dopoledne bude taky aktivní, tak až po "o" bude čas. Tak až bude v práci spravený, tak přes den píšu do práce a v pátek Ti budu psát domů, aby jsi mohla v klidu ;-) číst.
Ale vy stejně stavíte, že? To se máte, ale máme aspoň velký byt.

Měj se, já už čekám každý den, znáš ty pocity, teplota se zatím drží, ale ten víkend ten bude asi jasný. :-(
Martina
Martina1
  • 
30.9.2004 11:40:10
Ahoj Marťo,
pokud mi budeš chtít napsat, tak moje mejlová adresa je: pal.mar@email.cz nebo pracovní: martina.palkovska@ukzuz.cz Svůj počítač ale stále ještě nemám spravený, takže Ti tento týden ještě napíšu z rodinky (asi tím Týnu opět přivedu do rozpaků :o((, ale i já si ráda na těchto stránkách občas čtu diskuzi jiných holek, kde třeba zrovna tam naleznu přesně to, co mne zajímá. Myslím si, že na tom není nic špatnýho a pokud ano, ať mi Týna promine (číst si náší diskuzi nemusí, když nechce).
Píšeš, že sis nechala udělat graf na fertility????
Co to prosím Tě je?
Jo, došly mi ty tinktury těch bylinek. Jsou to: ptačí jeřáb, lékořice,březové jehnědy, černý rybíz, maliník a kotvičník. Užívám je 3x denně, tak UVIDÍME.Teď už mám teplotu nahoře, dostat bych to měla-neměla příští čtvrtek.
Těším se na zprávičku od tebe!!!
čau M1
M2
  • 
29.9.2004 9:33:38
Ahoj Marti,
to jsem ráda, že si se ozvala, já myslela, že ležíš doma na nemocenské a nemáš možnost.
Napíšu Ti víc na mail, ten můj je :marti.maty@seznam.cz. Bude to lepší, ať neiritujeme Týnu, že si musí číst naše vzkazy, když nechce :-o.
ta druhá Martina jsem byla asi já, protože mi napsala nějaká Hanka, jestli ty bylinky jsou dobrý a já si zrovna četla článek o té paní, tak jsem jí o té tinktuře napsala. Zkoušela jsem tu paní i já, a dokonce mi odpověděla do 3 dnů na mail.
Jo, a protože jsem taky zmatená z pozorování čípku a hlenu, tak jsem si udělal graf na fertility a nestačím se divit :-o.
Jakmile budeš mít možnost, napiš na můj mail, budu se těšit :-).

Měj se fanfárově
Martina
[<<Předchozích 410] Příspěvky 411420 z 898 [Dalších 478 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.