Týna |
| • |
27.9.2004 11:30:24
Holčiny, vždyť už máte svojí diskuzi. Nebylo by pro vás přehlednější přispívat tam, než tady vyhledávat svoje příspěvky mezi komentáři.
|
Martina1 |
| • |
27.9.2004 10:09:18
Ahoj Marťo,
tak se Ti po delší odmlce opět ozývám, důvodem mé odmlky bylo to, že mi odešel počítač a je v opravně, takže jsem neměla možnost se ti ozvat, až dnes, kdy kolegyně z práce má dnes velno, tak jsem obsadila její PC. U mne není celkem nic novýho, tenkrát se M dostavila v termínu, takže jsem nastartovala opět další cyklus snažení. Dnes jsem v 19-tém dni od začátku M, ovulace snad proběhla ( podle ovulašní bolesti 15,16, 17 den), snad jsme toho i využili k tulení (15-tý den), beru pravidelně E100, Calibrum Baby...no uvidím co a jak. Jen mě trochu zaráží několik maličkostí a to čípek- zdá se mi, že se po celou tu dobu kontrolování vůbec nezměnil, vůbec nebyl větší a měkčí a taky hlen (ten jsem neměla vůbec žádný až teď, kdy už by mělo být dávno po ovulaci se něco málo začalo objevovat. Kdo ví, jestli vůbec ta ovulace proběhla. Teplotu si měřím poctivě každé ráno ve stejnou dobu a aby bylo měření spolehlivější začala jsem měřit vaginálně, ale výsledky??? Nechápu to. Cca do 16-tého dne byla teplota stále podobná 36.6-37,0 (převážně ale byla 36.7. 17-tý a 18-tý den vylítla na 37.1 a 37,2- dobrý, ale dnes (19-tý den je opět nízká 36.9. Tak nevím. Co si o tom myslíš Ty? Myslíš si, že je možné že bych ovulaci měla až teď? Mé cykly jsou ale spolehlivé, vždy 30 den, min.29, max.31. Podle toho bych měla mít ovulaci 16,17-tý den a ne později. I podle té ovulační bolesti v podbříšku to tomu odpovídá.Takže: "babo raď". Mám v tom totální chaos, zmatek a nejasno. Z předchozích příspěvků jsem se dostala k nějakému kontaktu na nějakou tinkturu ( prý velmi účinnou) psala o tom taky nějaká Martina ( je nás tady těch Martin nějak hodně a přestávám se v tom orientovat (myslím ale, že jsi to nebyla Ty), tak jsem si jí taky objednala, a právě dnes mi došla(odpoledne si ji jdu vyzvednout na poštu). Stojí 564 Kč, tak jsem zvědavá, co to bude za zázračný elixír. Prodávají zvlášť tinkturu pro ženy i pro muže ( tomu svému miláčkovi jsem samozřejmě nic neřekla- pomyslel by si, že jsem skutečně cvok), když to zkoušíme jen třetí měsíc a já už jsem ochotna věřit kdejaké bábě kořenářce. Taky spolu nerozebíráme, kdy se tulit a kdy ne, nechci ho do toho zatahovat, už dost, že na to musím myslet pořád jenom já. Můj miláček mimi chce, ale "výhledově", nejraději by byl, pokud bychom už byli nastěhovaní v novém, se vším vybavením, a teprve potom..., ale na druhou stranu se ničemu nebrání a pokud bych otěhotněla určitě by měl taky velkou radost. No Marti, a co Ty? Co Tvé snažení, jak jste na tom Vy? Napiš, těším se na zprávu od Tebe!!!!! papa M1 |
Luca |
| • |
23.9.2004 16:47:38
Že by na té ,,prstíkové,, metodě přece jen něco bylo? :)
My se s manželem snažíme také už od svatby, což je cca. 4 měsíce a bohužel stále nic. Při další vhodné příležitosti metodu vyzkoušíme a doufám, že to konečně vyjde. Přeju krásné těhotenství, at se daří....... |
| • |
23.9.2004 10:50:23
Ahoj Hani, psala jsem Ti mail na Tvou adresu, ale pořád se mi vrací zpátky a tak nevím, kde je chyba. Můžem to zkusit opačně ? Že bys napsala nejdřív Ty mně? Já Ti na něj pak odpovím.
Jsem moc zvědavá, jak jsi dopadla, třeba to vážně vyjde :-))). To by bylo prima, ne? Hlavně se teď chraň, strašně se všude ochladilo, i u nás. Já po tom Calibru jsem vážně lepší, teď začínám brát léky od doktora, aby se mi to konečně ustálilo. No to jsem zvědavá, jak dopadnu. Měj se moc krásně a ozvi se. Martina |
Lauri |
|
|
21.9.2004 12:02:37
Ahojky,díky moc za radu.Snažily jsme se mimi 9 měsíců a pořád nic,pak jsem vyzkoušela prstíčkovou metodu a vyšlo to hned napoprvé!Byla jsem moc šťastná,bohužel jen 10 týdnů pak jsem o mimi přišla.Určitě to budu zkoušet dál,doufám že to vyjde i napodruhé.Nemá tu někdo podobnou zkušenost???
|
Mixi, vic nez laxni snazilka:-), zatim nic |
| • |
20.9.2004 20:23:26
Hani,
rada ctu, ze tvemu chlapovi je 40:-), memu skoro taky (38). Jo, je to pakarna, kdyz uz jsem si (na stara kolena) vybrala a jsem uplne jasne presvedcena, ze toho nejlepsiho, tak nam nejde pocit mimco:-( O to hur, ze posledni dobou zacina mluvit o potomkovi (zatim rika "to":-)) a mam dojem, ze si tu predstavu zapracoval do svych planu/zivota atd. Proste s tim pocita! A kdyz si predstavim ten uzasny genovy potencial nas obou....:-)) Proste skoda pro lidstvo se nerozmnozit:-)) Nervy jestli to vyjde mi prekryva honicka v praci a spousta aktivit! Nekdy uz na to zapominam, cipek nahmatavam jen 1x denne, teplotu nemerim (to by asi drahy neprezil!)...uvidim, co rekne doktorka v rijnu. Pry je mozne, aby mi zjistila, jestli mam ovulaci atd. Uvidim, dam vedet. Myslim, ze je opravdu nezbytne zustat v klidu, zabavit se necim jinym nez myslenkama na mimco, mimco, mimco...schvalne, jestli tahle moje taktika bude uspesna:-) Ahoj a lovu zdar! Mici |
| • |
20.9.2004 19:38:22
Ahoj Marti, dekuji Ti za podporu. Take jsem sama zvedava, jak to vsechno dopadne.:-) Ale verim, ze dobre pro nas vsechny, ktere, tak moc touzime mit poradnou rodinu.
Tento vikend, jsem vycinila memu, ze zapomnel na prstickovou metodu. on mi opet zopakoval, ze to jiz neni nutne. tak Ti holka nevim. Pravdou je, ze bych snedla i opeprene mandarinky, ale zase si rikam, ze si to asi jen namlouvam. Zitra odjizdime na dovolenou. Vratime se 2.10. Koncem mesice ocekavam menstruaci, tak uvidime, jestli jeho smysly klamou ci ne. Jinak pani bylinkarce jsem napsala mail. Uvidim, jestli se mi ozve. 4.11. se vracim do CR, tak pak zkusim i zavolat.On prijede az mesic a pul po me, tak budu mit cas sehnat vselijake ,,mysi ocasky" na otehotneni. Jen abys rozumela, zijeme ted prave v mistech, kde radej ty blaznivy hurikani. :-) Take budu moc rada, kdyz se mi ozves na muj mail. preji ti (vam!) uspesne snazeni a brzy napis. Pa |
Martina |
| • |
20.9.2004 8:35:13
Ahoj Hani,proč bych se zlobila.život je někdy složitější, ne jako ten v TV.Některé ženské dokážou být pořádně zlomyslné a ty naschvály, hlavně se dokážou pořádně mstít. Takže jestli měl Tvůj manžel takovou zkušenost ani se nedivím, že už nevěřil.To s Tvým hubutím je blbý, nevím, jak je to dlouho, jestli si už ty kila nabrala nebo ještě pořád se srovnáváš.Člověk by nevěřil, co všechno může ovlivnit těhotenství a jakou to dá práci. Jestli mi budeš chtít někdy napsat, napiš mi na mail : marti.maty@seznam.cz
V práci mi klekl PC :-(, tak chodím teď jinam, ale tuhle stránku mají všude. Jsem zvědavá, jak to s Tebou dopadne. Nevím, kolik Ti je, říkají, že taky po třicítce se hůř otěhotní :-(. Musíme věřit. V pátek jsem byla u kamošky, která zná tu paní s těma bylinkama a ta od ní brala taky nějaké kapky a říkala, že to bylo skvělý a zabíraly jí. Tak aspoň něco pozitivního. Měj se hezky a někdy zase napiš. Pa M |
Pavlina (30) |
| • |
17.9.2004 17:22:25
Ahojky, opet jsem se po delsi dobe nasla cas na omrknuti techto bajecnych stranek a jsem velice rada, ze jsem se ujistila, ze: za a) ze nejsem uplne prastena, kdyz nedokazu me myslenky "odpoutat" od miminka a hlavne: za be) ze nejenom ja mam doma chlapa s bolenim hlavy, unavou, stresama z prace, atd. Ne ze bych to prala vam ostatnim, to vubec ne, ale na druhou stranu me moc povzbuzuje, ze v tom nejedu sama:-)) Takze timto vam vsem preji hodne stesti v hledani vhodnych spolecnych chvil a tim padem i zvyseni pravdepodobnosti vytvoreni toho nejbajecnejsiho miminka :-)) Papa, Pavlina
|
Hani |
| • |
17.9.2004 16:19:20
Ahoj Marti, dekuji za radu. Hned se podivam. A az se vratim domu, tak si to koupim. Budu pak s manzelem mesic a pul rozdelena, tak se budu alespon zatim lecit.Pravdou je, ze on byl jiz jednou zenaty a meli stejny problem. Podstoupil jedno vysetreni za druhym a oni ho dopovali hormony na zhusteni a rychlost spermii.Plodny je. Jeho prvni zena pak dostala skvele mistno a zacala tajne uzivat HA.Dost krute co!Po rozvodu s lecbou prestal, protoze neveril, ze by se jeste mohl v budoucnu s nekym o dite snazit, natoz, aby se ozenil!On mi tvrdi, ze chyba neni na me strane, ale nechci nechat nic nahode.Ja totiz zazila neco podobneho a za ctrnact dni jsem zhubla z 57 kg na 47kg. Ma sestra mi hubovala, ze muzu mit problemy otehotnet.Podotykamm, ze kila sly dolu, bez toho aniz bych chtela.Tak nevim, je to pech,konecne mam nejlepsiho chlapa na svete a to mimi nam moc chybi. Tak jsem trochu odbocila, nezlob se. Jeste jednou dekuji za radu. Pa
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.