| • |
17.9.2004 14:27:43
Ahoj Marti,
tak chodím kontrolovat poštu, ale stále se neozýváš. Co je s Tebou. Nebo se chodíš uklidňovat na přehradu, máš to myslím kousek. Jak jsi dopadla, někde jsem četla vyjádření doktorky, že Furantoin nevadí, tak že můžeš být klidná. No a jak jsi dopadla vůbec. Myslím na Tebe, že jsi už po termínu. Jestli chceš, tak se mi ozvi na mail. Měj se fajn. Martina |
Martina |
| • |
17.9.2004 14:00:55
Ahoj Hani,
tak píšu, jak jsem dopoledne slíbila o té paní s bylinkama. Jedná se o nějakou magistru, našla jsem i její webové stránky : r-web.cz/nadeje; e-mail : nadeje.byliny@volny.cz; tel. 582 391 254. Našla jsem i kúru - Alternativní kúra ke zlepšení činnosti gynekologických orgánů a odstranění sterility. Píše, že pomohla i párům, které dlouho nemohly otěhotnět a některé z nich po kúře mají i dvojčata (snad by Ti to nevadilo):-) a jiné paní, která po 13 letech bezdětného manželství po kúře otěhotněla. Kúra obsahuje i maliny a rybíz, někde jsem tu četla, že je to výborné pro otěhotnění, tak to bude asi dobré. Cena je 460,- Kč, doporučuje aspoň dvě pro účinnost. Není to málo, ale když si člověk spočítá kolik utratí za půl roku za vitamíny, je to ještě sranda. Pokud by byla chyba na straně muže, existuje i Alternativní kúra pro muže, cena je stejná. Kdyby ses nemohla na ty stránky dostat, napiš, co chceš vědět.(složení...) Hodně zdaru Martina |
Martina |
| • |
17.9.2004 9:28:00
Ahoj Hani,
byla jsem pryč a teď se dívám, že tady mám příspěvek. Jak funguje ten čaj zatím bohužel nevím, protože v době, kdy by byla největší šance, nebyl můj manžel vůbec doma, takže jsem to minulý měsíc vzdala a čekám až teď, i když to vypadá zase bledě. má na starosti jednu důležitou akci, tak kdo ví, kdy na sebe budeme mít čas. Ale podle toho, co Ti koupila Tvoje mamka, si myslím, že je to taky dobrý. Předevčírem jsem četla článek o nějaké paní z Prostějova, která se bylinkami zabývá a má taky se směsí pro ženy dobré výsledky. Takže pokud najdu více informací o ní, napíšu. Já bych konečně měla zase začít užívat aspoň kontryhel, protože ten je velmi dobrý, ale nemám taky teď moc času. S tou nepravidelnou M je to nepříjemné, sama to znám, po tom čaji se to konečně začíná upravovat na 27 dní, což je lepší než 35 nebo 23, pokaždé jinak bylo šílené. Přeju hodně štěstí a klidu, i když vím, jak je to těžké. Martina |
Lenka |
| • |
17.9.2004 7:45:41
Ahojte holky. Jsem na těchto stránkách jenom pár dní. My se s manželem pokoušíme o mimi 2 roky. Zjistili, že manžel má hodně málo spermií (20%). Odporučili nás na umělé, ale tento rok na to určitě nepůjdem. Stále mám naději, že se to povede přirozeně a proto zkouším co se dá. Zaujala mě prstíková metoda. Zkoušela jsem to, ale mám jeden problém. Nemůžu nahmatat čípek. Můžete mi, prosím, někdo napsat, kde se nachází, jak ho poznám...? Děkuji
|
Hanulka |
| • |
16.9.2004 16:12:55
Ahoj Mici, jsem na tom uplne stejne. jen se nesnazime laxne, ale vse jsme naplanovali a tvrde makame, ale tez bezvysledne.:-)
Ma kamoska se snazila 3 mes. a sverila se svemu lekari. Ten ji ujistil, ze je vse v poradku a problem pry nastava po 8 mes.snazeni. My se snazime pul roku a nic. Jeeenze, memu manzilkovi je 40 let a jaaaa chci tri deti. Tak nechci cekat rok dva a vic. Konecne, kdyz clovek mezi tema previtama najde poradnyho chlapa a chce konecne miminko, tak to zas nejde. Hruza:-) Tak nesmime podlehat spatnym myslenkam a musime si verit.Pa a hlavu vzhuru, nam to vyjde!!! |
Mici, (laxni) snazilka |
| • |
16.9.2004 10:16:14
Lindo,
docela Ti rozumim:-) Moje kamosky ted jsou jedna po druhe tehotne, slo to "hned napoprve, max na podruhe". Preju jim to, vypadaji stastne a vyrovnane. Chtela bych taky. Prepadaji me obavy, ze to jen tak rychle nepujde, bojim se a snazim se nepripoustet si moznoct neuspechu. Jsem netrpeliva (obecne) a chci vsechno hned:-). Na techto strankach jsem "vyserfovala" spoustu dobrych rad ("pokladka", poloha cipku, hlen atd), zacinam se sledovat, jsem objednana k doktorce na vysetreni, zda mam ovulaci, papam Calibrum baby plan, uzkostlive pocitam dny od menstruace a ve vhodne dobe "se vrham" na sveho milacka:-)) Uvidime. Pokud zjistim nejaky zlepsovak, dobrou radu od doktorky atd, napisu! Hodne stesti nam vsem! A taky detem, ktere pokud se nam narodi, budou se mit paradne, protoze si je moc prejeme! Mici |
Mici, (laxni) snazilka |
| • |
16.9.2004 10:16:04
Lindo,
docela Ti rozumim:-) Moje kamosky ted jsou jedna po druhe tehotne, slo to "hned napoprve, max na podruhe". Preju jim to, vypadaji stastne a vyrovnane. Chtela bych taky. Prepadaji me obavy, ze to jen tak rychle nepujde, bojim se a snazim se nepripoustet si moznoct neuspechu. Jsem netrpeliva (obecne) a chci vsechno hned:-). Na techto strankach jsem "vyserfovala" spoustu dobrych rad ("pokladka", poloha cipku, hlen atd), zacinam se sledovat, jsem objednana k doktorce na vysetreni, zda mam ovulaci, papam Calibrum baby plan, uzkostlive pocitam dny od menstruace a ve vhodne dobe "se vrham" na sveho milacka:-)) Uvidime. Pokud zjistim nejaky zlepsovak, dobrou radu od doktorky atd, napisu! Hodne stesti nam vsem! A taky detem, ktere pokud se nam narodi, budou se mit paradne, protoze si je moc prejeme! Mici |
Hani |
| • |
15.9.2004 16:46:02
Ahoj Marti, chtela jsem te pozadat, aby jsi dala hned vedet, jestli caj funguje. Ja ziji s manzelem daleko za morem a nemam moznost bylinky sehnat. 4.11. se vracim na mesic do Cech, tak hned zacnu schanet. V srpnu jsem prileteli moji rodice a mamka sehnala take nejake bylinky pro me i pro manzela. (caj pro muze - specimen, caj pro zeny - sterilita)Jsou totake jen ruzne bylinky. Caj pro zeny zni divne, ale pry to funguje. Ja zatim nic.Bohuzel!!! Clovek by nerekl, ze otehotnet je takovy problem, kdyz vsude je tolik nechtenych deti. A my, co bysme moc chteli, tak to nejde.Jsem z toho spatna. Kazdy radi, abych na to nemyslela, ale to nejde. Zkousim take vsechno, ale menstruaci mam po vysazeni HA nepravidelnou, delozni hlen neni takovy o jakem se pise a delozni cipek je pro me kratke prsty daleko, tak to nechavam na manzelovi. Kazdy mesic jsem moc zklamana. Tak se budeme snazit dal a doufat, ze to konecne vyjde. Dekuji za novy recept. Pa
|
Pipi, snažilka |
| • |
14.9.2004 9:46:25
Děkuji za tento skvělý článek i za všechny reakce a rady. Mám ještě ke všem kolegyňkám čekatelkám jednu otázečku - slyšela jsem nebo četla o nějakém čaji, který taky může k otěhotnění přispět. Nevítě o tom někdo něco??? Prosím, poraďte. Děkuji. P.
|
Radka |
| • |
13.9.2004 14:24:39
Ahojky Kamilo.
My se s manželem snažíme od 06/2003 zatím bezúspěšně. Taky v rámci čas. možností brouzdám po netu a hledám co by, kde by...Tento měsíc jde manžel na spermiogram - možná tam měl jít už před tím rokem, ale já to nechtěla tak moc honit - moje chyba už jsme mohli vědět na čem jsme. Jinak celou dobu užívám Calibrum Babyplan. Tam je výběr potřebných vitamínů a není tak moc drahý jako některé ostatní vitamíny. Tak ať nám to vyjde a bříška rostou :-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.