| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 440] Příspěvky 441450 z 898 [Dalších 448 >>]
Linda 25 let
  • 
13.9.2004 12:40:44
Ahojky,
dekuji za krasna slova povzbuzeni, i kdyz je ctu temer po roce, co byla napsana a verim, ze uz je z Tebe prestastna tehulka...
Ja jsem zatim 9 mesicni snazilka a obcas na me ty chmury take dosedaji. Jsem uz asi otravna i pro me okoli, protoze temer neustale chci konverzovat o miminkach a kdyz uz to na me opravdu "jde", tak se zkoumam, jestli nemam nahodou nejake zarucene priznaky tehotenstvi a otravuji s tim sve kamaradky, ktere uz ta vonava miminka maji....
Ale jinak jsem celkem normalni zenska :-)
Verim, ze se mi to jednou take povede a ze vsechno ma svuj smysl, takze pokud se nam to doposud nepodarilo, bylo to treba proto, ze moje detatko ma byt blizenec (jak by si mooooc pral tatinek) a ne vodnar jako maminka :-)
Drzim nam vsem palecky!
Linda
Mici, 30, laxni snazilka
  • 
10.9.2004 19:45:15
Ahoj,

taky jsem nasla tyto stranky pri serfovani, vymenou za ekonomicke info, stavebni sporeni atd:-)

Jsem rada, ze v tom nelitam sama. Zatim jsme se s pritelem "laxne" snazili (Ja si to moc preju, on zatim nevi, jestli to chce:-), ale "zasadne se nebrani") To jen takovy maly "problem" navic. Jak presvedcit chlapa (bajecneho - to mi verte!), ze mit deti je parada?:-)

Rozjizdim akci s dalsi doktorkou, ta moje mi rekla, ze je to ale uuuuuplne v poradku, kdyz mame 4 mesice nechraneny styk a ze mi rozhodne zadne podpurne prostredy predepisovat nebude. At se snazim a za rok prijdu. Tak jsem ji vymenila:-)

Mejte se, uzivej te si a hlavu vzhuru! Svet je bajecnej!

Mici
7.9.2004 12:01:07
Ahoj všichni,
narazila jsem nedávno na tyto stránky a chtěla bych pozdravit všechny snažilky, těhulky, maminky a osatní kategorie pisatelek ...
Je bezvadné, jak si tady všechny píšete a radí te si a že existuje vůbec takové místo, kde si člověk může vylít srdíčko a ulevit dušičce, když to potřebuje a naopak může i povzbudit někoho jiného...
Já zatím nepatřím do žádné z uvedených kategoriií, ale už brzy budu - snažilka - za dva týdny se vdávám, dojídám jedno z posledních balení pilulek a pak uvidíme, jak to půjde.Jsem ale moc ráda, že jsem narazila na místo, kde všichni, nebo spíš všechny myslí na stejné téma a mají stejné starosti a radosti.
Držím Vám všem moc palečky, ať se Vám splní ta tajná i veřejná přání a ať je to hlavně brzy.
Zase někdy ahoj.
Brďa
martina
  • 
7.9.2004 9:42:31
Ahoj Jani,
nevím jestli jsi už sehnala tu adresu, já jsem náhodou narazila na Tvůj dotaz a tak Ti píšu adresu, kterou jsem si z nějakého mailu napsala a našla na webových stránkách.
Je to : Centrum Jonas International
P.O.Box 178; 695 01 Hodonín.
Nebo si najeď na vyhledávač, navede Tě na jejich web. stránky a jsou tam ještě další informace.
Měj se
Martina
  • 
7.9.2004 9:13:31
Ahoj Marti,
tak už jsem zpátky z dovolené. A zase nic, ještě, že mi M vyšla až na odjezd. No, co bych taky chtěla, když můj manžel byl v nejlepší dny v práci, když jedeme pryč, musí všechno stihnout, že? U toho doktora jsem byla, dal mi léky na bolest, řekl, že jsem jinak absolutně v pořádku a že se mu mám hlásit hned jak přijedu a že se do toho dáme. Nemá prý cenu zkoušet to rok a pak teprve procedury. To prý se pak maminy zbytečně stresují a tuplem to nejde. A jak jsi na tom Ty? Vyšlo Ti to, co ten močák, to je pěkný svinstvo, když prochladneš.
Marti, když budeš chtít, napiš mi na můj email, napsala jsem ho k jménu.
Jinak ty bylinky jsem koupila přímo u Zvonařky, jak byla dřív konečná tramvaje, tak tam je rohový obchůdek a mají tam úplně všechno. Jinak přímo z Brna nejsem, ale často tam jezdím, služebně nebo soukromě.
Měj se hezky a dej vědět.
Martina2
Martina
  • 
6.9.2004 7:40:47
Ahojte holky,
....to, co píšete....:-))....myslím, že by si to měli přečíst hlavně ti naši pánové...jsme na tom všechny stejně.
Taktéž já, pokud bych měla vypočítat pravděpodobnost početí, tak bude velmi velmi malinká 0,001%.
Příčinou bývá:
- manžela doslová vysává pracovní nasazení (přichází domů okolo 19 hod,pak ještě jde na stavbu (stavíme domek)okolo 10 hod. se nají , okoupe se- buďto usne hned při večeři anebo ve vaně :-((
- veškeré víkendy se doslova odrovná na stavbě, pak ho bolí záda, ruce,nohy, je "strašně unavený"
- přece se ale najdou volné večery ( např.o dovolené), kdy by se dalo přece jen aspoň někdy.....,no, ale to zase máme na starosti manželovu dceru( z prvního manželství)...a myslím, že k tomu nemusím už nic dalšího dodávat :-((
Takže pokud já si čtu některé příspěvky o snažilcích, kteří v tom leží denně, nebo obden, můžu jen polknout a tiše závidět.
" aaaa vo tom to je !!!! "
Hlavu vzhůru, nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř
Marťa
Petra(31)
  • 
3.9.2004 11:31:09
Ahoj, holky!

Díky za přání hbitých spermoušů! Ale já bych spíš potřebovala hbitého manžela! Haha.
Ono je opravdu těžké na prťouse nemyslet, kor když se to poslední dobou začína všude kolem hemžit těhulkama a čerstvě narozenýma miminkama. No ale nám se taky zadaří!!! Hlavu vzhůru!
Já sice těhotná nejsem, ale mé tělo si to zřejmě myslí, páč už se snažíme šest měsíců a já přibrala 6 kg. Jenže v tomto případě mi asi nepomůže "odskočit si do porodnice odrodit". :o)) Moje cvičitelka v posilovně mi řekla, ať to nechám a nehubnu, že prý až po porodu.Ovšem otázka je, že když nám nepůjde otěhotnět dalšíc pár měsíců, tak se asi nechám zapsat do klubu velryb, nebo co?!
Takže: Pokusím se mimino pustit z hlavy (stejně to nepůjde, ale aspoň trošku) a začnu makat. Jen bych se potřebovala nějak dobabrat k tomu, abych poznala kdy ovuluju a jestli vůbec. Taky mi krapet nedorůstá děložní sliznice .... No je toho trochu víc a když to dám do rovnice s naší sexuální aktivitou, vychází docela nízká pravděpodobnost početí, ale co! Po známých jsem už rozhlásila, že to hned tak nebude a nepůjde a už mám pokoj. Ale uzávám, že to mám jednodušší oproti těm, co ještě robátko nemají. Já mám sedmiletého borce a někdy si říkám, jestli to s tím druhým myslím opravdu vážně. Myslím!!!!!

Mějte se hezky, nenervujte se, Pavlína si dá ježčí kůži do postele, aby neusnula- jako ten pric v "Ptákovi Ohnivákovi" a všechno bude fajn!!!!

Ahoj
Petra

Pavlina (30)
  • 
2.9.2004 17:55:49
Ahoj holky,

tak musim vam rict, ze i kdyz jsem ve stejne "depce" z miminkovskeho neuspechu jako vy, tak clanek od Petry me velice rozesmal, protoze ty muzsti jsou asi vsude stejni:-) U nas je to stejne ... bud se manzel preji k veceri, nebo ho rozboli hlava (zacinam nesnaset vtipy o zenach a migrenach ... vzdyt to vubec neni pravda:-), nebo nez si vycisti zuby, tak usnu at delam co delam.
Jinak my se take snazime o miminko (no ... i kdyz to dle vyse uvedeno popisku asi nevypada:-), manzel to bere tak jako u vas - "sportovne", ale ja jsem kazdy mesic uplne vyrizena. A to se snazime jenom pul roku! Takze by me zajimalo jak zaridit, aby na to clovek nemyslel!To fakt nevim:-)
Jinak vam vsem preju moc a moc stesticka a hbitych spermousu:-))))
  • 
2.9.2004 16:46:46
Ahoj Jano,
hledala jsem na netu "bábu Kamenickou", nasla jsem Vas odkaz, uz starsi. Prosim, vektere plzenske lekarne maji ten caj pani Kamenicke.Ja sice potrebuji jiny,ale ten by tam snad meli take. Je to dost dulezite. s pozdravem Karla.
Martina1
  • 
30.8.2004 9:47:47
Ahoj Marťo,
děkuji moc za recept, tak vida, píšeš, že jsi koupila bylinky v Brně, já jsem taky brňačka, bydlíme v Žebětíně :-))
Omlouvám se za odmlku, ale měla jsem týden dovolenou, takže jsem se nedostala na internet. Jinak jestli jsem zdravá- to nevím..., v sobotu mě chytl zánět močového měchýře, takže (bohužel) v polovině cyklu jsme museli snažení o mimi přerušit (škoda). Vzala jsem si na ten zánět furantoin, v příbalovém letáku píšou NEUŽÍVAT V TĚHOTENSTVÍ, ale jestli už třeba jsem pár dní těhotná...., to budu vědět až za 14 dní...uvidíme.(snad to nebude nějak vadit). Asi bych si měla zajít na gyndu a informovat o případně možném těhotenství mého doktora.
No, ještě k těm bylinkám: kde konkrétně jsi ty bylinky koupila? Já moc často do města nechodím (pokud nemusím tak se městu vyhýbám, jen do práce a rychle zase pryč), takže o žádné speciálce s bylinama nevím. Není náhodou na Mendláku?
Měj se na dovolené pěkně,a zase napiš
Martina
[<<Předchozích 440] Příspěvky 441450 z 898 [Dalších 448 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.