Vendul |
| • |
28.6.2004 9:39:01
Děkuji ti Veroniko za ten článek.Už jednou jsem tam psala ,že se snažím s mužem o druhé dítě,ale že nám to nejde.
Zkusila jsem tvoji metodu a hned na poprvé se nám to povedlo.Jsem šťastná a držím všem snažilkám ať jim to co nejdříve vyjde.tak ahoj Termin porodu mám 2.3.2005 |
verca |
| • |
18.6.2004 20:53:03
nevim si uz rady chci dalsi mimco ale jak na to?? snazime se ale nejak to nefunguje,kdo poradi?? diky verca
|
| • |
13.6.2004 21:28:16
Moc díky za radu jednu ratolest sice už mám ale toužím ještě po jednom a jsem ochotna vyzkoušet vše ještě jednou děkuji
|
KLARA |
| • |
10.6.2004 10:13:10
Ahojky, já jsem prestala brát HA v listopadu a od dubna jsme s prítelem zacali intenzivne pracovat na miminku. Zatím se nám také nedarí a zacínám z toho být nejaká nesvá. Kazdý ríká, ze stresuju zbytecne, ale znás to. Mám kamarádku, která také chtela mimco, vysadila HA a hned první mesíc otehotnela, jenze bez vedomí partnera. Nakonec vse vypadá dobre a její prítel to vzal super a na mimco se moc těší, i kdyz o nem predtím nechtel ani slyset /je mu taky 26/. Urcite vsechno dobre dopadne. Pa pa a drzim palecky.
|
vlasta ,dcera 2,5 |
| • |
5.6.2004 12:03:34
Jsem ráda, že jsem to četla. S manželem jsme se snažily 1,5 roku o druhe dítě už jsem nevěděla co mám dělat,až jsem si přečetla tuto radu.Zabrala hned na poprví .Před 14 dny jsem zjistila že jsem těhotna je my sice špatně ale jsem šťastná. Mnoho úspěchů pro snažilky
|
Iv* |
| • |
4.6.2004 13:18:17
Ahoj, moc Tě zdravím a chci potěšit :) Nesmutni! Budu Ti držet pěstínečky, aby se brzy zadařilo a Ty měla co nejdřív v bříšku zárodek krásného zdravého mimíska! Taky jsem brala antikoncepci, v lednu jsem vysadila a dosud nic. A to přes veliké snaženíčko. Nejvíc mě bolí, že to s Tebou neprožívá manžel. Na jednu stranu si říkám, jestli je to fér - vysadit antikoncepci bez jeho vědomí; na druhou stranu Tě ale zcela chápu - mateřský pud prostě funguje, ať se to našim chlapákům líbí nebo ne :)
Já s manželem potíž nemám, po dítku touží také. Budu Ti tedy fandit, aby Tvůj mužskej tu touhu pocítil stejně jako Ty, abyste mohli začít usilovat o mimi společnými silami! Držím pěstínečky a ať se daří!! Zatím pa, Iv* |
|
|
2.6.2004 13:35:43
Ahojky, taky se připojuji ke gratulantům.
Už od začátku tohoto roku sleduji tyto články, nakonec jsem tuto metodu začala od března taky zkoušet, ale zatím nic, už nevím co s tím. Jen tajně doufám že jsem zdravá (bude mi zachvilku už 27). Před vánocema otěhotněla moje kamarádka, vysadila prášky a první měsíc nic tak jsem ji dělala oporu a dodávala elán a další měsíc skákala dva metry vysoko. Já přestala brát antikoncepci od ledna, a furt nic. Teď vidím že na druhé straně je to pěkně těžký když to nejde, už se ji nedivím že měla obavy že je neplodná (sice to byl jen jeden měsíc). Nejhorší pro mě je, že nemám hlavní oporu od manžela. Ten o mimču nechce ani slyšet, prý se na to ještě necítí (bude mu 26). Takže prášky sem vysadila bez jeho vědomí, a nemám si s tímhle problémem ani s kým popovídat. |
Vendul |
| • |
2.6.2004 10:30:45
Ahoj,
gratulu ji k miminku. Mám už jednoho syna a ten se nám povedl napoprvé.Teď se snažíme už třičtvrtě roku a pořád nic.Ale nepřestáváme doufat a tak jsem si přečetla článek a vyzkouším prstičkovou metodu. Tedka sleduji jak se mi čípek otevírá a doufám že mi to taky vyjde.ale když ne tak budeme pokračovat pořád až se nám to nepovede. Velkou radost mi dává můj syn Ondra. Tak ahoj a doufám že se mi to taky brzi podaří a tak Vám dám vědět. |
|
21.5.2004 12:41:08
Ahoj Mari, zatím jsem si (8měsíců), jen pročítala co píší jiní a léčila si
své bolístky z prozatimního neuúspěchu otěhotnět uvedenými příběhy podobného nezdaru. Po přečtení tvé krásné zprávy jsem však "vylezla ze své nory" abych Tobě i Tvému milému pogratulovala. Moc,moc vám držím palečky a přeju vše nej! Je fajn, že jste začali stavět a tím si se začala v myšlenkách zabývat i něčím jiným. Nadarmo se neříká, že všeho moc, škodí. Takže - jsi pašák! |
Peter |
| • |
18.5.2004 23:27:21
Možno má váš partner zlé spermie. Moja rada: vyšetriť prípadne vymeniť partnera. To nie je čierny humor. Myslím to vážne. Prajem veľa zdaru!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.