| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 510] Příspěvky 511520 z 898 [Dalších 378 >>]
Hanka N.
  • 
17.3.2004 9:51:58
Milá Barčo,
je mi 28 let a s manželem se snažíme o mimi už rok a půl. Mám také zakloněnou dělohu dozadu a doktor mi sdělil, že s otěhotněním bych neměla mít problém. Jen mi doporučil po styku ležet alespoň 20 min. na bříšku. Tak to vyzkoušej. Nám se zatím nezadařilo. Budu ti držet palce. Hanka.
Barča, snažilka
  • 
9.3.2004 14:01:41
Čau holki, stavuji se na vaše stránky už pár měsíců a až teď jsem si řekla, že napíši i já. J emi 25 let a s manželem se jiý rok snažíme o mimi, ale beznadějně. Prožívala jsem tady s váma všechny Vaše příběhy a všem držela moc palečky štěstí. Moc gratuluji holkám, který se to povedlo a v koutku duše tiše závidím. Hoki nemáte někdo zkušenost se zakloněnou dělohou, třeba nějakou radu jak přijít s tímhle k miminku, protože si trošku myslím, že to má nějaký vliv na to že se nedaří otěhotnět, třeba vám doktor něco poradil, mě teda né, jenom řekl, že když se do roka nepodaří, tak pak se začne něco dělat. Pořád si říkám, že někdy to přijít musí, ale už mě začínají přepadat obavy. Mějte se všechny krásně, těhulkám krásné těhotenství a snažilkám krásné snažení.
Magda
  • 
3.3.2004 8:53:49
Týden po tom, co jsem si přečetla článek o možném otěhotnění, jsem to vyzkoušela a nyní jsem v prvním měsíci. Po marných snahách a neustálých návštěvách u lékaře jsem už tomu ani nechtěla věřit, že by mě takovéto štěstí mohlo ještě potkat. Děkuji moc, doufám, že bude vše v pořádku a přeji všem maminkám hodně štěstíčka!
Magda
Oliv zatím bez mimi
  • 
23.2.2004 13:34:46
ahojky, může mi někdo poradit ohledně té prstíčkové metody jestli se má dělat pouze v plodných dnech nebo to mám zkoušet celý měsíc.děkuji
Oliv zatim bez mimi
  • 
23.2.2004 13:22:03
ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli se tato prstíčková metoda má dělat pouze, když mám plodné dny nebo to mám zkoušet celý měsíc.Díky Oliv
Lucka
  • 
20.2.2004 17:11:37
Čauky, taky se snažíme otěhotnět a stále nic. Stejně jako tobě i nám všichni radí, nemyslete na to, jste mladí, máte čas, přijde to samo a samé takové ty věci, které víme, ale nedá se s tím nic dělat. Prostě nemyslet na to nejde. Když už se jednou člověk rozhodne, že by chtěl miminko, tak to prostě nejde na to nemyslet. Kamarádka mi teď doporučila malinovou směs (čaj), prý působí blahodárně pro početí. Tak to zkouším a za necelých 10 dní uvidím, zda přijde zase ta menstruace a nebo se budeme moct radovat. Stále na sobě hledám sebemenší příznaky těhotenství a připadám si už jako šílenec. Závidím všem, kteří vozí kočárky a chodí s hrdě s bříškem. Snad nám to vyjde co nejdříve (tobě i mě a všem ostatním, kteří se snaží a touží !!!)
  • 
19.2.2004 8:03:11
Ahoj Veroniko,

moc me clanek zaujal, taky se pokousime a nedari se, tak zkusim tohle. treba to vyjde. :-)))) Pa pa Klara
Sylvia, 9tt.
  • 
18.2.2004 17:01:29
Mozno odpovedam neskoro, ale trochu sa v tom vyznam, kedze mam sama 4 macky. Aby si chytila toxu od macky, musela by ju ta macka najprv mat. Pokial nejedava surove maso a mysi, tak je riziko, ze ma kocur toxu, v podstate nulove (a aj keby ich jedaval, tak nemusi mat toxoplazmozu). Aj keby ju ale mal, tak nakazit sa mozes len tak, ze by si zjedla jeho 48 hodin stare vykaly. Vajicko toxoplazmozy totiz potrebuje taky dlhy cas stravit na vzduchu, aby dozrelo. Takze kocura sa neboj, pri beznom styku toxu od neho chytit nemozes. :-) Ovela dolezitejsie je, aby si jedla len dokladne uvarene hovadzie maso, davala pozor na dosticku, na ktorej surove maso krajas - riadne ju umyvala horucou vodou a saponatom, tam je riziko nakazy podstatne vyssie ako od macky.
pola
  • 
16.2.2004 21:31:15
pola
Marcela a Kačenka 1
  • 
14.2.2004 22:17:37
Ahoj Míšo,Jonášovu metodu jsem vyzkoušela a mohu nejen já,ale i 2známé potvrdit,že funguje.Mám za sebou 5 potratů,takže jsem Jonáše zkusila.Vyšlo to hnedna podruhé a dnes mám již roční holčičku.Nevzdávej to a vydrž.Držím pěsti
[<<Předchozích 510] Příspěvky 511520 z 898 [Dalších 378 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.