Terka snad jednou 3 rošťáčsi |
| • |
14.2.2004 15:29:37
Je to parádní, že jsi napsala tenhle článek. 6 měsíců jsme se s manželem snažili a nic, pořád byl čas. Na vánoce jsme to skusili a vyšlo to na poprvé! Ale bohužel, musela jsem naše mimi dát pryč v 10týdnů, přestalo růst ve 4-5 týdnu. A to protože mám krev RH negativní a manžel pozitivní. Hned jak utečou 3 měs. hned to skusíme znova!!! Musí to vyjít, KDYŽ TO FUNGUJE!!!!!!!!!!
|
Veronika, 8 týden těhulka |
| • |
8.2.2004 10:00:11
Verunko, sice nevím, jestli ještě tyto stránky navštěvuješ, ale přesto ti chci moc poděkovat, neboť jsem v lednu použila tvou prstíčkovou metodu, která mi přišla velice logická a hned se nám to povedlo - už mám jeden hezký "dáreček" v bříšku.
A všem snažilkám přeji moooc štěstí a holky vytrvejte, jednou se to štěstí unaví a sedne i na Vás!!! Hodně štěstí a zdraví všem přeje Veronika |
Léňa, 4.t.t. |
| • |
5.2.2004 21:11:40
Díky za skvělý tip, právě jsem se dozvěděla,že jsem těhotná.Vřele doporučuju tuto metodu.Holky odhoďte stud, v posteli to je zábava,když partner hledá čípek a snaží se vás otočit zadečkem vzhůru a ještě navíc to fakt funguje.Je to supeeeeeeeer.
|
Léňa, 4.t.t. |
| • |
5.2.2004 21:11:27
Díky za skvělý tip, právě jsem se dozvěděla,že jsem těhotná.Vřele doporučuju tuto metodu.Holky odhoďte stud, v posteli to je zábava,když partner hledá čípek a snaží se vás otočit zadečkem vzhůru a ještě navíc to fakt funguje.Je to supeeeeeeeer.
|
Veronika (2 měsíc těhotná) |
| • |
3.2.2004 12:34:01
Je mi 35 let a s manželem , kterému bude letost 40, jsme se pomalu vzdali myšlenky, že budeme mít ještě vlastního potomka. Zkusili jsme leccos, manžel je poměrně trpělivý člověk , ale začal být už hodně unavený z různých rozborů a pohovorů s lékaři a já taky. Před třemi měsíci jsem se při brouzdání na netu našla článek s prstíčkovou metodou. I já bych byla ochotná pro dítě překusovat žížaly, tak jsem nelenila a vyzkoušela jsem ji hned večer v praxi. A potom ještě několikrát. A jaké bylo mé překvapení, když se hned ten měsíc nedostavila pravidelná menstruace. Kdybych tvrdila, že jsem spěchala do lékárny pro test, lhala bych. Já jsem totiž letěla jak splašená kobyla. Nebudu to natahovat, test naprosto jednoznačně ukázal, že jsem těhotná.
Tak ještě jednou strašně moc děkuji... |
| • |
26.1.2004 11:02:09
Ahoj Veroniko,je mi líto že jsem se k tvému článku dostala až nyní možná by jsme s manželem nezkoušeli žádné krkolomné metody atd. Začínaje od držení nohou nahoře a podkládání zadečku.Po přečtení toho to článku jsem se rozhodla tuto metodu vyzkoušet a uvidíme co se stane, třeba to opravdu tak bude, když jsem četla i ostatní emaily co ti přišli jako reakce na tvůj článek tak jsem usoudila že je dost spokojených žen, dívek a manželek, které to vyzkoušeli a vyšlo jim to. Takže snad to vyjde i nám budeme si držet palečky a uvidíme. Jinak mockrát děkuji i za ostatní ženy, dívky a manželky že takovýto článek mohl vzniknout. Ahoj a s pozdravem Petulka
|
| • |
26.1.2004 11:01:42
Ahoj Veroniko,je mi líto že jsem se k tvému článku dostala až nyní možná by jsme s manželem nezkoušeli žádné krkolomné metody atd. Začínaje od držení nohou nahoře a podkládání zadečku.Po přečtení toho to článku jsem se rozhodla tuto metodu vyzkoušet a uvidíme co se stane, třeba to opravdu tak bude, když jsem četla i ostatní emaily co ti přišli jako reakce na tvůj článek tak jsem usoudila že je dost spokojených žen, dívek a manželek, které to vyzkoušeli a vyšlo jim to. Takže snad to vyjde i nám budeme si držet palečky a uvidíme. Jinak mockrát děkuji i za ostatní ženy, dívky a manželky že takovýto článek mohl vzniknout. Ahoj a s pozdravem Petulka
|
| • |
19.1.2004 14:59:58
koukam ze debata uz sice loni "skoncila" ,ale presto..v zari jsme se vzali a v listopadu se dohodli ze uz chceme miminko... od te doby se snazime ,ale porad bez uspechu..tak jsem hledala nejake zajimave rady a nasla "verunky metodu" ..tu samozrejme hned po menstruaci vyzkousim. Neni tady blizko nejaka dalsi snazilka ktera je na tom podobne jako ja a se kterou bych si mohla popovidat? nechci tim denodenne "obtezovat" manzela :-) i kdyz vim jiste ze by trpelive poslouchal i on :-)
|
Míša |
| • |
12.1.2004 15:12:05
Zdravím všechny maminky a snažilky. Teprve před týdnem jsem se dostala na tento web a přiznám se, že mi udělal velkou radost. Ulevilo se mi když jsem zjistila že v tom nejsem sama. Čtením zajímavých zkušeností a rad mě dodává sílu a naději. Neustále bloudím po internetu abych našla nějakou radu či techniku jak otěhotnět. Snažíme se s manželem již půl roku a neúspěšně. jsem si samozřejmě dobře vědoma toho, že to není nijak významně dlouhá doba, ale přece jenom po určité době nezdaru člověk znejistí a začíná panikařit. Vzhledem k tomu, že mám nepravidelnou menstruaci a neustále mne provázejí docela silné výtoky, moje obavy se stupňují. Pokaždé, když si udělám těhotenský test na kterém se opětovně objevuje jedna čárka je mi do breku. Moc bychom si přáli miminko a jsem ochotna vyzkoušet a podstoupit vše. Veronice chci také touto cestou poděkovat za to, že byla tak odvážná a svěřila se, se svojí metodou, která několika maminkám pomohla dosáhnout dlouho vytouženého těhotenství. Nemohu se dočkat svých plodných dnů, abychom s manželem tuto metodu také vyzkoušeli. Také děkuji za další rady které jsem zde našla a budu se těšit na další. Všechny z celého srdce zdravím, maminkám přeji krásné ničím nerušené těhulkářství a snažilkám pevné nervy a brzké otěhotnění. Zdraví Vás Míša.
PS: Pokud některá z Vás otěhotní, prosím napište mi na tento e-mail: jmichaela@seznam.cz, jakou praktikou jste toho dosáhli a kdy a jaké byly první příznaky těhotenství. Předem moc děkuji. |
| • |
12.1.2004 8:52:41
Ahoj Ali, vim, že tím odbočuju od tématu (i když se mě též týká), ale nemohu se neozvat na homeopatii+alergie. Mám 13 letou dcerku, alergičku, řešíme to vakcínou, ale je to šíleně náročný pro nás sklerotiky, do tohoještě pořádně nepoznám, kdy má sennou rýmu a kdy je nachlazená a měla vy vakcínu vysadit. Taky se mi zdá homeopatická léčba lepší. Jsem z Chomutova, tady jsem zatím žádného homeopata nenašla. Můžeš mi prosím sdělit podrobnosti? Díky, až dočtu všechny příspěvky, určitě se taky připojím do diskuze se svou "trochou do mlýna". Hezký den, Jana
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.