| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 530] Příspěvky 531540 z 898 [Dalších 358 >>]
  • 
9.1.2004 20:25:26
Ahoj Veroniko,moc mě upoutal tvůj návod na početí.My snažíme o dítě uz dva a půl roku a posledních čtrnáct dní mě bývá špatně a občas mě pobolívá břicho,takže si tak trošku doufám.......
Ale pokud by to teď zase nevyšlo,tak bych chtěla hned vyzkoušet tvojí metodu a jsem hrozně zvědavá,jestli by mě taky pomohla.Takže díky!
Přeju všem zkoušejícím a čekajícím samé radostné prožitky a zážitky.....ahoj Martina
  • 
7.12.2003 15:26:50
Ahoj všem snažilkám,
pročítala jsem si vaše diskuse a jelikož jsem sama snažilka, rozumím vám. S manželem taky zkoušíme, co to dá - už 6. měsíc a zatím mám místo mimča jen depky. Jak jsem se ale nedávno informovala, depky působí jako spolehlivá antikoncepce. Možná jste některá znala dr. Kamenickou = bába Radnická. Ta míchala speciální čaj - který lze volně koupit - 100% ho mají v Plzni ä jmenuje se V2, doplňovala léčbu železitým sirupem a hlavně klidem (=nemyslete na mimčo a užívejte si). Kamarádky,co mi toto řekly již čekají miminka. Mně se to zatím nějak vyhýbá (mám k tomu navíc menší komplikace), ale pevně věřím, že se to povede.Pokud budete potřebovat bližší informace, klidně mi napište. Držím všem palečky Jana
paja
  • 
7.12.2003 14:57:13
Tak ja jsem cetla neco podobneho, i kdyz ne uplne stejneho - orgasmus maximalne 1-2 min. pred stykem a nebo do hodiny po styku. Pravda je, ze je lepsi jinak nemit zadne dalsi orgasmy, protoze hlen je prilis husty a nepropousti spermie. Kniha se jmenuje Valka spermii, napsal ji Robin Baker a vysla v JOTA nekdy v r. 1997. Je velmi ctive napsana a garantuji vam, ze se tam dozvite o sexu veci, o kterych jste nemeli tuseni. Mne teda prisla ohromna!(I kdyz neco je treba brat s rezervou)
Damianka
23.11.2003 18:08:03
Veroniko, moc dekuji za radu- tzv. prstickovou metodu. Asi 10 mesicu jsme se snazili pocit miminko, zkouseli jsme vse, co slo, a nic. Po precteni Tveho clanku, jsme se rozhodli, ze Tvoji prstickovou metodu vyzkousime, ikdyz, priznam se, na zadny zazrak jsme uz neverili. Par dnu pred ocekavanym menzes mne zacaly bolet prsa, tak jako vzdy pred prichodem menstruace. Ale tentokrat ta bolest byla dvojnasobna. Jelikoz mi ale vubec nebylo nevolno, neprikladala jsem tomu zadnou vahu. Jenomze mesicky neprisly, tak jak mely. Stale jsem si rikala, ze mam nejakou poruchu. Po asi peti dnech od vynechani menzes jsem si zasla koupit tehotensky test,ktery byl pozitivni. Ukazala jsem to partnerovi, ale on rekl, ze tomu se moc neda verit, a ze se nechce hned zbytecne tesit, aby potom nebyl zklamany. Koupila jsem jeste dalsi dva testy odlisnych znacek a oba byly zase pozitivni. Stale jsme tomu neverili. Zasla jsem do gynekologicke ambulance a tam mi odebrali krev na HCG hormon. Byl enormne zvyseny. Takze se tehotenstvi potvrdilo. Mame z toho uzasnou radost. Hned jsem dostala od partnera a budouciho tatinka kytici ruzi a byl velmi stastny. Ted ma nase miminko 25 dni a pocitano od PM 6 tydnu. Preji vsem cekatelkam, aby se i jim miminko podarilo, a vrele doporucuji prstickovou metodu vyzkouset. Stoji to za to!!!!! Veroniko, moc dekuji za radu- tzv. prstickovou metodu. Asi 10 mesicu jsme se snazili pocit miminko, zkouseli jsme vse, co slo, a nic. Po precteni Tveho clanku, jsme se rozhodli, ze Tvoji prstickovou metodu vyzkousime, ikdyz, priznam se, na zadny zazrak jsme uz neverili. Par dnu pred ocekavanym menzes mne zacaly bolet prsa, tak jako vzdy pred prichodem menstruace. Ale tentokrat ta bolest byla dvojnasobna. Jelikoz mi ale vubec nebylo nevolno, neprikladala jsem tomu zadnou vahu. Jenomze mesicky neprisly, tak jak mely. Stale jsem si rikala, ze mam nejakou poruchu. Po asi peti dnech od vynechani menzes jsem si zasla koupit tehotensky test,ktery byl pozitivni. Ukazala jsem to partnerovi, ale on rekl, ze tomu se moc neda verit, a ze se nechce hned zbytecne tesit, aby potom nebyl zklamany. Koupila jsem jeste dalsi dva testy odlisnych znacek a oba byly zase pozitivni. Stale jsme tomu neverili. Zasla jsem do gynekologicke ambulance a tam mi odebrali krev na HCG hormon. Byl enormne zvyseny. Takze se tehotenstvi potvrdilo. Mame z toho uzasnou radost. Hned jsem dostala od partnera a budouciho tatinka kytici ruzi a byl velmi stastny. Ted ma nase miminko 25 dni a pocitano od PM 6 tydnu. Preji vsem cekatelkam, aby se i jim miminko podarilo, a vrele doporucuji prstickovou metodu vyzkouset. Stoji to za to!!!!!
Any,24
  • 
19.11.2003 21:15:55
Ahoj holky, taky jsem se uz dostala mezi snazilky, i kdyz teprve velmi kratkou dobu(dva mesice). Chtela bych poprat vsem snazilkam moc stesticka a hodne optimismu.Hlavu vzhuru a zadne chmurne myslenky- i kdyz sama jsem byla zklamana,ze se vse hned nesplni.Neni to zvlastni,kdyz roky berem HA a myslime si,ze kdyz jedinkrat zapomenem,bude miminko,pak se rozhoupem, vysadime antik. a najednou bum. Cesta k tehotenstvi je najednou delsi a strastiplnejsi nez se kdy zdalo...
Nechci tady vlastne nic jineho napsat, nez ze preju pohodu a dobrou naladu snazilkam, ktere jen potrebuji povzbudit,kdyz uz mozna roni slzicky nezdaru.Hlavu vzhuru,snazilky,urcite z nas vsech,drive ci pozdeji,budou prestastne tehulky, na kazdou z nas to miminko jiste "nekde na houbach" ceka :)
Mejte se opravdu pekne a preji hodne uspechu pri tvoreni nadhernych miminek
Any
Any,24
  • 
19.11.2003 21:15:37
Ahoj holky, taky jsem se uz dostala mezi snazilky, i kdyz teprve velmi kratkou dobu(dva mesice). Chtela bych poprat vsem snazilkam moc stesticka a hodne optimismu.Hlavu vzhuru a zadne chmurne myslenky- i kdyz sama jsem byla zklamana,ze se vse hned nesplni.Neni to zvlastni,kdyz roky berem HA a myslime si,ze kdyz jedinkrat zapomenem,bude miminko,pak se rozhoupem, vysadime antik. a najednou bum. Cesta k tehotenstvi je najednou delsi a strastiplnejsi nez se kdy zdalo...
Nechci tady vlastne nic jineho napsat, nez ze preju pohodu a dobrou naladu snazilkam, ktere jen potrebuji povzbudit,kdyz uz mozna roni slzicky nezdaru.Hlavu vzhuru,snazilky,urcite z nas vsech,drive ci pozdeji,budou prestastne tehulky, na kazdou z nas to miminko jiste "nekde na houbach" ceka :)
Mejte se opravdu pekne a preji hodne uspechu pri tvoreni nadhernych miminek
Any
MD,zatím snažilka
  • 
13.11.2003 8:21:19
Ahoj Veroniko.Jsem vdana 3 roky a rok se ted snazime o miminko,ale kazdy mesic prichazi smutna nalada,deprese.Vsak vis.Kolem je plno miminek,skoro vsechny me kamaradky jsou tehotne nebo uz mimi maji a ja porad nic.Uz jsem vyzkousela taky vsechny "babsky rady",ale porad nic.Navic mi zjistili vysokou hladinu prolaktinu,tak beru hormony,aby se hladina snizila.Stale vsak verim,ze vsechno bude OK.Ale Tvoji metodu urcite pri nejblizsi prilezitosti zkusim a treba to vyjde a bude to lepsi,nez do sebe hazet nejruznejsi prasky.Vsem stastnym tehulkam a zatim nestastnym snazilkam drzim strasne moc palecky a doufam,ze nam to vsem vyjde.
MD, zatím snažilka
  • 
12.11.2003 17:16:08
Ahoj Veroniko.Jsem vdana 3 roky a rok se ted snazime o miminko,ale kazdy mesic prichazi smutna nalada,deprese.Vsak vis.Kolem je plno miminek,skoro vsechny me kamaradky jsou tehotne nebo uz mimi maji a ja porad nic.Uz jsem vyzkousela taky vsechny "babsky rady",ale porad nic.Navic mi zjistili vysokou hladinu prolaktinu,tak beru hormony,aby se hladina snizila.Stale vsak verim,ze vsechno bude OK.Ale Tvoji metodu urcite pri nejblizsi prilezitosti zkusim a treba to vyjde a bude to lepsi,nez do sebe hazet nejruznejsi prasky.Vsem stastnym tehulkam a zatim nestastnym snazilkam drzim strasne moc palecky a doufam,ze nam to vsem vyjde.
makyska
  • 
7.11.2003 22:07:35

Zdravím všechny budoucí :o))) maminy. ZAmířila jsem na tyto stránky a byla jsem překvapena, co vás tady je. Já jsem sice už maminkou skoro tříletého rošťáka, kterému bychom rádi pořídili sourozence(třeba sestřičku :o)) ), alae zatím se nám nějak nedaří. Snažíme se půl roku, zatím bohužel bez výsledku, před třemi dny se opět dostavila menstruace a smutná nálada. Přečetla jsem si zde radu Veroniky a určitě jí při nejbližší možnosti vyzkouším a doufám, že brzy budu moct napsat, že fungovala i u mě. Všem držím palečky, mějte se amnožte se !!
  • 
27.10.2003 13:43:23
Zdravím všechny a přeju, ať nám to konečně vyjde!!! (bohužel u mně zatím pořád nic...) Hlavu vzhůru!
[<<Předchozích 530] Příspěvky 531540 z 898 [Dalších 358 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.