| • |
27.10.2003 13:28:24
Zdravím všechny snaživé i úspěšné budoucí maminky! Pokoušíme se o prcka sice teprve třetí měsíc, ale i tak je to náročné na psychiku - povede se, nepovede? Přeju všem hodně úspěchů a zdravá miminka a věřím, že se snad brzo povede... :-)
|
Sisi |
| • |
23.10.2003 12:19:11
Ahoj Zuzko,
tu hru neznam, moc na tyto veci nejsem, ale mozna si to s manzelem z legrace zahrajeme. Prstickova metoda nam prvni mesic nevysla, tak ji urcite vyzkousime i tento mesic. Drzim Ti pesti PS: Jinak doporucuje se normalni teplomer, digitalni nemusi byt tak presny (pr. kvalita baterky) |
Sisi |
| • |
23.10.2003 12:12:49
Ahoj Evi,
z toho co jsem vycetla a z vlastni zkusenosti vim, ze zena je plodna v ovulaci, ale uz ne po ovulaci. Kdyz se vajicko uvolni a neni do nekolika hodin oplodneno, tak nastava neplodne obdobi. Pred ovulaci je plodne obdobi zavisle na delce zivota spermie (muze byt i nekolik dni). Sisi |
Olina |
| • |
22.10.2003 5:27:30
Mila Suzano! Jestli chces vedet presne jak zjistit plodny den tak mrkni na www.sexus.cz a tam na prave strane je ramecek tak klikni na materstvi a tam druhy clanek se jmenuje plodne a neplodne dny.Je to tam velmi dobre popsano a taky to tak funguje mam vlastni skusenost.Drzim palce a hodne uspechu.
|
Eva |
| • |
21.10.2003 15:35:01
Zuzka,
po troch mesiacoch sa vobec nemusis stresovat, ze sa to nedari. My sa s manzelom snazime uz rok a stale nic. Meriam si aj bazalnu teplotu a vdaka tomu mi lekari minuly mesiac zistili posunutu ovulaciu na 16-17 den. Plodne dni su vacsinou 6 dni pred ovulaciou a 6 dni po ovulacii. Pred ovulaciou mi teplota klesne napr. na 36,5 a po ovulocii sa drzi nad 37 az kym nedostanem MS. Tento mesiac sme sa prvy krat snazili aj v den ovulacie a opat to nevyslo. 15 dni po ovulacii sa mi teplota drzala nad 37 stupnov, takze som dufala, ze sa to konecne podarilo, no a potom som to opat dostala. Bola som z toho nestastna, ale teraz som uz OK. Verim, ze sa to raz urcite podari. Tak sa drz. Eva |
Katuš, snažilka |
| • |
21.10.2003 9:44:51
Ahoj, děložní čípek jsem viděla u pacientek v práci. Je poměrně velký (průměr asi 4-5 cm)a podobny žaludu penisu, prostě růžová polokoule s dirkou uprostřed. Navíc pochva je hluboká 8-10cm a jak dlouhý prstíček máš? To co jsi nahmatala bude zřejmě tvuj G-bod,velikosti menší třešně,asi 3 cm od poševního vchodu a převážně na břišní straně(horní stěna pochvy pokud ležíš na zádech.)
S pozdravem Katus |
suzanna |
|
|
21.10.2003 8:35:22
Ahoj Sisi,
dakujem za radu, urcite to vyskusam. Dnes si pojdem do lekarne kupit digitalny teplomer. Este stale som to nedostala, takze mozno.......ale nejdem sa predcasne tesit, lebo potom by som bola smutna. Neviem, ci poznas taku hru, kde sa dozvies kolko budes mat deti. Neverila som tomu, ale vyskusala som to na vsetkych co uz maju deti a vyslo. Mne a mojmu manzelovi vyslo, ze budeme mat 3 deti....2 dviecata a jedneho chlapca. Vyslo nam to narovnako, takze mozno nieco na tom je. Mozno si si to uz aj ty skusala. Je to ta hra s ihlou a nitou, kde navlecenu ihlu drzis v zvislej polohe nad lavou rukou toho komu sa ide zistovat kolko bude mat deti a ta ihla robi sama pohyby...bud sa toci dookola a to znamena je to bude dievca a ked sa kymta len hore a dole to bude chlapec a ked uz nebudes mat dalsie deticky tak ihla zastne a nehybe sa..... |
Katka |
| • |
20.10.2003 15:56:14
ahoj Karlo,
tak to ti držím palce, aby ti doktor potvrdil, že budeš mít miminko. Já jsem měla menstruaci 1.9.03, teď bych jí měla dostat příší týden. Tak jsem napnutá a doufám,že nebude. I když to by bylo asi velké štětsí,kdyby se to hned poprvé povedlo. Já jsem si teda teplotu neměřila,spíš jsem vsadila na obdenní sex :-) tak uvidíme, drž mi palce. ahoj Katka |
Karla |
| • |
20.10.2003 12:42:51
Ahoj, tak to znám, já jsem brala antikoncepci skoro sedm let, od 05/03 se snažíme o mimi. Pokaždé jsem musala jít k doktorovi na vyvolávačku, protože menstruace nedocházela skoro ani po 40 dnech.
Dnes jsem si dělala test a objevily se // !!!!!!! A to si představ, že poslední mestruace byla 3.9.2003, k oplodnění došlo 8.10.2003(vím to přesně,protože od toho dne jsem měla bazální teplotu stále kolem 37,což je velká pravděpodobnost těhotenství), když jsem si dělala 13.10.2003 test, byl negativní!!!! Takže opravdu měření teploty přispívá ke zjištění plodných dnů, i když,.... Taky jsem se v tom moc nevyznala, díky nepravidelné teploty, ale v ten "den" teplota o dost klesla, tak jsem si říkala, co kdyby, no a vyšlo to, teda doufám, ve středu jdu k doktorovi a ten mi to snad potvrdí!!!!! držím pěsti!!!ahojky Karla |
Sisi |
| • |
20.10.2003 11:53:29
Ahoj Suzanno,
doporucila bych Ti merit si kazde rano po probuzeni bazalni teplotu. Je to nejlepsi zpusob jak zjistit u nepravidelne menstruace, kdy dochazi k ovulaci a tedy k nejvetsi pravdepodobnosti otehotneni. Daji se o tom sehnat publikace (tzv. prirozene planovani rodicovstvi, symptotermalni metoda). Ahoj Sisi |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.