suzanna |
|
|
17.10.2003 13:29:48
Ahojte,
pred pol rokom som sa vydala a teraz sme uz zacali uvazovat o miminku. Mam velmi zaujimavu pracu a musela som si vybrat, ci babo alebo kariera....a ja som si vybrala miminko (bola som oznacena ze som zla zena, kedze som najprv chcela dat prednost kariere pred babom)Takze moja kariera bude stopnutna a tak som vzdy o tom snivala .....verim, ze som sa rozhodla spravne a neohrozi to moju poziciu v praci.. Mam 27 rokov, takze najvyssi cas si myslim.....O babo sa pokusame uz 3 mesiace a stale bezuspesne....po precitani vsetkych diskusii som dospela k zaveru, zeasi si zle pocitam plodne dni....A preto by som vas chcela poprosit o radu ako zisiti plodne dni. Moj problem je ten ze pred tromi mesiacmi som vysadila antikoncepciu, ktoru som uzivala 6 rokov vkuse...taze moja menstruacia je nepravidelna a ja neviem presne povedat trvanie mojho cyklu a podla toho vypocitat plodne dni... Dakujem za vasu ochotu Majte sa pekne |
suzanna |
|
|
17.10.2003 13:29:16
Ahojte,
pred pol rokom som sa vydala a teraz sme uz zacali uvazovat o miminku. Mam velmi zaujimavu pracu a musela som si vybrat, ci babo alebo kariera....a ja som si vybrala miminko (bola som oznacena ze som zla zena, kedze som najprv chcela dat prednost kariere pred babom)Takze moja kariera bude stopnutna a tak som vzdy o tom snivala .....verim, ze som sa rozhodla spravne a neohrozi to moju poziciu v praci.. Mam 27 rokov, takze najvyssi cas si myslim.....O babo sa pokusame uz 3 mesiace a stale bezuspesne....po precitani vsetkych diskusii som dospela k zaveru, zeasi si zle pocitam plodne dni....A preto by som vas chcela poprosit o radu ako zisiti plodne dni. Moj problem je ten ze pred tromi mesiacmi som vysadila antikoncepciu, ktoru som uzivala 6 rokov vkuse...taze moja menstruacia je nepravidelna a ja neviem presne povedat trvanie mojho cyklu a podla toho vypocitat plodne dni... Dakujem za vasu ochotu Majte sa pekne |
suzanna |
|
|
17.10.2003 13:29:07
Ahojte,
pred pol rokom som sa vydala a teraz sme uz zacali uvazovat o miminku. Mam velmi zaujimavu pracu a musela som si vybrat, ci babo alebo kariera....a ja som si vybrala miminko (bola som oznacena ze som zla zena, kedze som najprv chcela dat prednost kariere pred babom)Takze moja kariera bude stopnutna a tak som vzdy o tom snivala .....verim, ze som sa rozhodla spravne a neohrozi to moju poziciu v praci.. Mam 27 rokov, takze najvyssi cas si myslim.....O babo sa pokusame uz 3 mesiace a stale bezuspesne....po precitani vsetkych diskusii som dospela k zaveru, zeasi si zle pocitam plodne dni....A preto by som vas chcela poprosit o radu ako zisiti plodne dni. Moj problem je ten ze pred tromi mesiacmi som vysadila antikoncepciu, ktoru som uzivala 6 rokov vkuse...taze moja menstruacia je nepravidelna a ja neviem presne povedat trvanie mojho cyklu a podla toho vypocitat plodne dni... Dakujem za vasu ochotu Majte sa pekn |
Suzanna |
| • |
17.10.2003 13:18:41
Ahojte,
KLÁRA 2 |
| • |
12.10.2003 15:14:23
Ahojte.Už 3 roky se snažíme a zatím to nevychází. Tak trochu už přestávám doufat, ale po přečtení dopisů mi vrtá v hlavě aspoň nějaká naděje. Vyzkoušíme to,dík za podporu. Klára2.
|
Dáša |
| • |
8.10.2003 21:55:20
Ahoj Jani,můžu Ti říct, že i já mám od té doby strach se dotknout nějakého zvířete. Ale můžeš se nakazit i z nějakého jídla, konk.:z masa, nejenom ze zvířete. Navíc jěště tahle infekce se projevuje jako normální nachlazení. Až ted si uvědomuju, že jsem v té době byla často nachlazená, ale k dok. jsem nešla. Dokonce jsou asi tři druhy toxo-první nevím,druhá je chronická a třetí je akutní,to jsem měla já,a to je nejhorší stádium. Asi pět měsícu se pokoušíme o miminko, ale nějak se nám vyhýbá.Doktor mi řekl, že ta infekce se může vrátit tak za 10-15 let, to asi přestanou působit protilátky,nevím.Nechci tě strašit,ale být tebou,tak s tým něco udělám, na něco se vymluv, třeba že máš alergii na kočky,dej si opravdu pozor!nestojí to za to! |
|
|
8.10.2003 13:46:19
Ahoj hoky! Tak jak se vede? Je něco nového? Jak jste dopadli u doktora? Už máte průkazky?
Já byla na neschopence (to víte) a teď koukám, že se tu už nějak neobjevujete. Koukejte se ozvat, ať vím o nějakých vašich novinkách! Mějte se moc krásně a opatrujte se! Markéta |
| • |
8.10.2003 4:13:26
Odruhe miminko jsme se pokouseli temer rok. Pocitani plodnych a neplodnych dnu, mereni teploty, sexualni pust, podkladani panve. Nic nepomahalo. Nevim, kde jsem si precetla o "prstickove metode", ale jsem diky tomuto, pravdepodobne,tehotna. Jenom jsem se chtela timto prispevkem zaradit mezi ty, ktere toto taky zkusily a vyslo to. Alena
|
Mirda |
| • |
7.10.2003 23:37:52
Vyšlo v nakladatelství Academia, čtivé i pro chlapáky.
|
stárnoucí snažilka :-) |
| • |
4.10.2003 18:52:37
Ahoj Martino,
náhodou jsem četla tvůj příspěvek (navštěvuji tyto stránky zřídka - tak 1x do měsíce) a jelikož se již 2,5 roku snažím otěhotnět, zaujala mne tvá zmínka o astroložce. Jak píšeš, veškeré její předpovědi zatím vyšly. Mohla bys mi prosím dát kontakt na tuto astroložku? Byla bych ti moc vděčná. Je mi totiž již 28 let a asi začnu pomalu panikařit. Zkoušela jsem již 2x prstíčkovou metodu a 1x metodu s tamponem, jak radí ostatní snažilky (nebo vlastně již maminky), ale bohužel to u mě nefunguje. ALe třeba dělám něco špatně, takže to nevzdávám = budu zkoušet dál všechny metody. Děkuji za každou radu a pomoc Ahoj Eliška |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.