Eva |
| • |
3.10.2003 10:10:29
Ahoj Mati, dlhsie som sa neozvala, nestihala som, no opat som tu.
Ja sa podla metody Dr. Jonasa snazim otehotniet uz od aprila, no bohuzial to nefunguje. Zavolala som k nemu domov, nadiktovala adresu a on mi poslal jeden formulár a poštovú poukážku. Zaplatila som 600 Sk a asi do tyzdna som dostala jednu brozurku (rozne rady) a vypocitane plodne dni podla mesiaca na jeden rok. Podla jeho metody si plodna v takej faze mesiaca, v akej si sa narodila. Ja to mam tesne po splne. Podla neho mozes byt plodna, aj ked Ti prave v tieto dni vyjde menzes. On Ti zašktrne styri červene dni v mesiaci - ten stvrty je najplodnejsi, no k styku musi dojst jeden den pred tymto cervenym dnom - teda v treti cerveny den. Vypocital mi aj pohlavie dietata, ktore sa mi narodi, ak to dodrzim. No bohuzial uz pol roka sa snazime a nejako to nefunguje. Prave tento tyzden skusame prstikovu metodu. Podla bazalnej teploty som ovulaciu mala a snazila som sa nepresvihnut tu moju posunutu ovulaciu. Som strasne zvedava, ci sa to tento mesiac podari. Drz mi palce. Eva |
Danka |
| • |
3.10.2003 9:50:45
To asi záleží viac na tom čomu veríš. Mne sa to zdá absurdné sledovať mesiac (aj keď sú na to kalendáre), neverím na znamenia. Určite keby si chcela radu od astrológa bude to stáť peniaze a nevieš či to nie je podvodník. Zo zúfalých ľudí sa najlepšie ťahajú prachy. Ale možno to funguje.
|
Maťa |
|
|
2.10.2003 15:40:40
Ahojte baby,
kto mi moze potvrdit, ze metoda Dr. Jonasa funguje? Ktora z vas ma s nim skusenosti a ktorej prave to pomohlo? Chcela by som to vyskusat a potrebovala by som nejake informacie k tomu. Diky moc za odpovede. Mata |
Danka |
| • |
2.10.2003 11:02:04
Ahojte,
Ja som prave zacala na mimino intenzivnejsie mysliet po viac ako 3 mesiacoch nemyslenia. Aj to len preto, ze som hladala clanky o bazalnej teplote a dosla som az sem. Doteraz som si merala BT, krivka je fakt zaujimava. Nic som z toho nevedela vycitat (ale pravdepodobne to boli este dozvuky HA). Ziadne statistiky na mna neplatia. Jedine co plati je ze 14 dni pred MS mam ovulaciu (dufam, platilo to ked som brala HA), ale to vzdy zistim az ked dostanem „jahodkove“ dni :o). Tak som vsetko hodila za hlavu, prestala som sa sledovat. Zacala som sa intenzivne venovat sportu, chodit s partiou na rozne akcie a tak. Dokonca som bola v psychyckej pohode ako uz davno nie a nic. Nie ze by som to brala tragicky, ale fakt neviem co vlastne funguje. Tak teraz vyskusam tuto „prstikovu“ metodu a uvidim a bazalnu teplotu si budem merat odteraz poriadne, aby som sa aspon nieco o sebe dozvedela. Najhorsie je ze ked na to cely cas nemyslim, aj tak pri kazdej MS mi je trosku (fakt len trosku) smutno a rozmyslam o tom co by bolo keby som sa sledovala, myslela na to kedy treba „zamakat“. Tiez si vsak myslim ak mam mat babo, tak ho budem mat aj ked moze to byt este riadne dlha cesta. Ale vacsinou plati co si oddres (nemyslim fyzicky, aj ked v tomto pripade aj to treba :o), a je to este aj prijemne) z toho mas najvacsie potesenie. Takze vam vsetkym prajem prijemne „vyrabanie“ miminka. A dajte urcite vediet ked sa to podari. |
Danka |
| • |
2.10.2003 11:01:57
Ahojte,
Ja som prave zacala na mimino intenzivnejsie mysliet po viac ako 3 mesiacoch nemyslenia. Aj to len preto, ze som hladala clanky o bazalnej teplote a dosla som az sem. Doteraz som si merala BT, krivka je fakt zaujimava. Nic som z toho nevedela vycitat (ale pravdepodobne to boli este dozvuky HA). Ziadne statistiky na mna neplatia. Jedine co plati je ze 14 dni pred MS mam ovulaciu (dufam, platilo to ked som brala HA), ale to vzdy zistim az ked dostanem „jahodkove“ dni :o). Tak som vsetko hodila za hlavu, prestala som sa sledovat. Zacala som sa intenzivne venovat sportu, chodit s partiou na rozne akcie a tak. Dokonca som bola v psychyckej pohode ako uz davno nie a nic. Nie ze by som to brala tragicky, ale fakt neviem co vlastne funguje. Tak teraz vyskusam tuto „prstikovu“ metodu a uvidim a bazalnu teplotu si budem merat odteraz poriadne, aby som sa aspon nieco o sebe dozvedela. Najhorsie je ze ked na to cely cas nemyslim, aj tak pri kazdej MS mi je trosku (fakt len trosku) smutno a rozmyslam o tom co by bolo keby som sa sledovala, myslela na to kedy treba „zamakat“. Tiez si vsak myslim ak mam mat babo, tak ho budem mat aj ked moze to byt este riadne dlha cesta. Ale vacsinou plati co si oddres (nemyslim fyzicky, aj ked v tomto pripade aj to treba :o), a je to este aj prijemne) z toho mas najvacsie potesenie. Takze vam vsetkym prajem prijemne „vyrabanie“ miminka. A dajte urcite vediet ked sa to podari. Danka |
Anička |
| • |
1.10.2003 14:29:25
Ahoj Šárko,
taky tady pročítám všechny možné rady, my jsme s manželem poprvé o víkendu zkusili "prstíčkovou metodu" v ty pravé dny, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Jinak se snažíme 3. měsíc. Držím Ti pěsti!!!! Anička |
Šárka B. |
| • |
1.10.2003 12:29:31
Ahojky holčiny,už nějakou chvilku sem chodím a je mi útěchou že nejsem odpuťte mi to sama bláznivá.A ta metoda je skvělý nápad. O víkendu jsme ji s manželem zkoušeli a příští týden uvídím zda přijde MS. Nemáme moc příležitostí, protože manžel jezdí t.č. přes týden do Rakouska.Ale tento víkend jsme se trefili do správných dnů. Ale zkoušíme to teprve měsíc. Stále jsme to odkládali ale teď jak jsme se rozhodli tak na to myslím kudy chodím. Prohlížím tyhle stránky a hltám. Sice ve mě hlodá červíček pochybností, protože mám pouze levý vaječník, ale gynekolog tvrdí, že jinak jsem zcela zdráva. Loni jsem byla na laparoskopii kvůli srůstům, protože na pravé straně mi nechali pravý již zcela nefunkční vejcovod a tam byl problém ale levá strana je v pořádku. Máte s tímto někdo zkušenosti??? Otěhotněly jste bez problémů??? Je mi 28 let.
Děkuji a přeji všem hodně zdraví a pevné nervy. Šárka |
Šárka B. |
| • |
1.10.2003 12:26:10
Ahojky holčiny,už nějakou chvilku sem chodím a je mi útěchou že nejsem odpuťte mi to sama bláznivá.A ta metoda je skvělý nápad. O víkendu jsme ji s manželem zkoušeli a příští týden uvídím zda přijde MS. Nemáme moc příležitostí, protože manžel jezdí t.č. přes týden do Rakouska.Ale tento víkend jsme se trefili do správných dnů. Ale zkoušíme to teprve měsíc. Stále jsme to odkládali ale teď jak jsme se rozhodli tak na to myslím kudy chodím. Prohlížím tyhle stránky a hltám. Sice ve mě hlodá červíček pochybností, protože mám pouze levý vaječník, ale gynekolog tvrdí, že jinak jsem zcela zdráva. Loni jsem byla na laparoskopii kvůli srůstům, protože na pravé straně mi nechali pravý již zcela nefunkční vejcovod a tam byl problém ale levá strana je v pořádku. Máte s tímto někdo zkušenosti??? Otěhotněly jste bez problémů??? Je mi 28 let.
Děkuji a přeji všem hodně zdraví a pevné nervy. Šárka |
Jana, zatím nic |
| • |
29.9.2003 17:26:25
Milá Dášo, píšu kvůli tvé zmínce o toxoplasmoze. S manželem se pokoušíme o miminko teprve měsíc, ale docela se bojím. V práci se nám totiž prohání kocour mé šéfové, chodí po stole, sedá si na moji židli, na složky a podobně a já se bojím, abych něco nechytla. Možná o tom budeš vědět něco bližšího, jak se chránit...? Nemůžu jí říct, ať si kocoura odvede domů, protože má velmi silnou pozici a ani nemůžu říct že se bojím onemocnění, abych nemusela prozradit, že chci otěhotnět... :-/Díky Jana
|
|
|
29.9.2003 13:22:36
Ahoj holky!!! to je sranda, jak nám to šlo pěkně po sobě!! Mám z toho radost. My jsem v pořádku. Mám sice ještě neschopenku, ale zastavila jsem se v práci něco udělat a budu tu asi tak do čtvrt na šest. Doufám, že jste všechny čtyři v pořádku!!! Mějte se moc a moc krásně a optrujte se!!! Markéta
Kdyby byli nějaké novinky, tak dejte vědět!!! Budu čekat!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.