| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 570] Příspěvky 571580 z 898 [Dalších 318 >>]
29.9.2003 12:48:37
Ahoj Holky,
tak jsem se už konečně taky zaregistrovala jako KatNov. Podle těhotenských testů, které jsem si dělala (cca 6) jsem těhotná. V pondělí 6.10.2003 jdu na prohlídku a naultrazvuk. Doufám, že vše bude O.K. Doufám, že vy jseta taky O.K. Dejte vědět, už jsem si s vámi dlouho nepoklábosila. Pa Katka
Bara,snažilka
  • 
28.9.2003 17:28:44
Ahojte holky, pořád čekám na vaše další zprávy a vy nic. Jak jste dopadly s vašima mimáškama?moc jsem vám držela palce tak dejte vedet!Bára
26.9.2003 7:49:10
Ahoj holky,
Děkuji Veronice za radu na "Prstíčkovou metodu". Dva měsíce jsme to zkoušeli a nyní jsem už týden nedostala MT a podle těhotenského testu jsem těhotná. Děkuji, Děkuji. Mějte se všichni krásně. Pa Katka
Anička
  • 
25.9.2003 11:06:18
Zlatovlásko, to nádor určitě nebude, jestli chodíš pravidelně na kontroly (jako že asi ano), tak by si dr. něčeho takovýho všiml, to spíš bude ten čípek. Já jsem se snažila spermie co nejvíc popohnat dozadu, tak snad to bylo správným směrem, když jsem si ten čípek nenahmatala. Jinak při milování taky někdy pociťuju bolest, ale jen při určitých polohách.
Anička
  • 
25.9.2003 8:22:01
Milá Aničko!
Díky za Tvoji reakci. Jelikož jsem si dřív do pochvy takhle hluboko nesahala, tak nevím, že to má takový tvar, a začala jsem se znepokojovat, ikdyž jsem doufala, že když chodím po vyšetřeních díky té neplodnosti, tak že by mi to snad zjistili dřív, kdyby to byla nějaká anomálie. Kdysi mi říkal lékař, že změny na čípku nejsou tak rychlé. Přeju Ti hodně štěstí a hlavně trpělivosti při snažení o děťátko. Zlatovláska
MarkétaH
  • 
24.9.2003 19:54:05
Ahoj Erico! Díky moc za podporu. Snad už je vše OK! Byla jsem v pondělí u doktora a na ultrazvuku jsem viděla srdíčko mého drobečka. Teď jsem v 7.týdnu a doufám, že už nás nic špatného nečeká. Vím, že by člověk měl počkat do třetího měsíce, ale......
Moc mě mrzí, že Ty si o mimčo přišla. Moc Ti přeju, aby si měla co nevidět v bříšku maličkého človíčka, který by Ti pak dělal jen a jen radost. Moc Ti budu držet palečky!
Měj se moc krásně a ještě jednou díky!! Markéta
Anička
  • 
24.9.2003 16:23:56
Ahoj Zlatovlásko, asi Ti moc neporadím, protože ten čípek taky s jistotou zatím najít neumím. Osobně si ale myslím, že to co jsi nahmatala být čípek může a myslím, že nevadí, že je vlevo (mě se taky pochva stáčí na stranu). My se s manželem pokoušíme o miminko "teprve" 3. měsíc a teď jsme poprvé zkoušeli "prstíčkovou metodu", tak jsem zvědavá na výsledek. Hodně štěstí. Anička
  • 
24.9.2003 12:30:43
Ahoj všichni,
mám velký problém a potřebuji poradit. Čtyři měsíce jsme se s manžele snažili o miminko a dva měsíce jsem zkoušeli "prstíčkovou metodu". V sobotu 20.9.2003 jsem měla dostat MT, nedostala (huráá) ale nastal problém když jsem si v ponělí dopoledne dělala tes tak na něm kontrolní čárka byla slaboulinká a málo viditelná. Druhý den jsem si dělala test jiný ihned ráno a vyšel negativně (trochu tam ta částka byla vidět ale asi mě hrabe). Dnes ráno jsem si dělala test a znovu čárka byla hrozně málo viditelná a vždy se ukázala až za dlouhou dobu. Nevím co mám dělat. Můj gynekolog má dovolenou. Jsem těhotná nebo ne? Příznaky těhotenství nemám žádné kromě bolesti břicha a zad. Pokud s tím máte některá zkušenosti prosím poraďte. Děkuji Katka
Alca
  • 
24.9.2003 8:44:18
Zdravim vsechny snazilky i tehulky!
Chtela jsem se zeptat,jestli nektera z vas nema zkusenost pri lecbe neplodnosti s homeopatii?Dekuji za odpovedi a nazory!
  • 
24.9.2003 8:39:18
Holky, prosím vás, řekne mi některá, jak je velký ten děložní čípek? Já jsem si uvnitř pochvy nahmatala docela velkou bouličku nepravidelného tvaru(asi tak jako třešeň) a spíše na levé straně než uprostřed. Mám se znepokojovat, že by to mohl být nádor? Dělali mi už 2x vypalování vřídku. Při styku, při některých polohách pociťuji bolest.
Snažíme se s mužem už 30 měsíců o mimčo a také stále bez výsledku, tak už jsem taky zkoušela "prstíčkovou metodu" a teď čekám, jestli ta "tetička z Červeného Kostelce" přijede nebo konečně ne. Díky za odpověď. Zlatovláska
[<<Předchozích 570] Příspěvky 571580 z 898 [Dalších 318 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.