| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 580] Příspěvky 581590 z 898 [Dalších 308 >>]
Alca
  • 
24.9.2003 8:13:42
Zdravim vsechny snazilky!Chtela jsem se zeptat,jestli nahodou nejaka z vas nema zkusenost s homeopatii pri lecbe neplodnosti?Dekuji za odpovedi a nazory!
Alca
  • 
24.9.2003 8:04:52
Ahooooj!No takze mam po navsteve lekare.Byl moc prijemny a jen jsme si povidali.Rikal,ze kdyz jsem jednou otehotnela bez problemu,tak nevidi duvod proc by se to nemelo podarit znovu.Ale vubec se mu nelibi moje bazalni teplota.Ovulaci mam proste spatnou.Rikal ale,ze rok a pul uz je dost dlouha doba,aby se zacalo neco dit tzn. vysetreni.Rikala jsem mu,ze mi muj doktor vzal krev na hromony a pry je to prvni krok k vysetreni. Domluvili jsme se,ze pockam na vysledky te krve (pristi patek) a kdyby se mi nezdalo,ze muj doktor postupuje dostatecne rychle,tak ze mam kdykoliv prijit i bez karty a oni mi potrebne vysetreni udelaji.Sla jsem z tma malinko zdeptla,ale asi to bylo i tim,ze do toho centra se jde do priserneho kopce a pak jeste tri patra schodu.Priletela jsem tam s jazykem na veste,spocena a cervena:-)))No dneska uz je to lepsi.Moc dobre se mi v noci spalo.Jeste jsem se rozhodla,ze se tu zkusim zeptat,jestli nekdo nema zkusenost s homeopatii pri lecbe neplodnosti.Mne uz jednou pomohla pri alergii,tak bych to chtela zkusit.
Budu rada,kdyz napises na mailik,tesim se!
Tereza
  • 
24.9.2003 8:03:55
Ahoj Ali,
taky ti moc držím palečky,aby vám to vyšlo. V těžkých chvílích mí moc pomáhájí tyto stránky,když vím,že nejsem sama.Tak ti přeji hodně štěstíčka ve vašem snažení a zase se někdy ozvi. čau tereza
Tereza
  • 
24.9.2003 7:57:40
Ahoj Jani,
díky moc za odpověď,moc mi to pomohlo,když jsem na tom byla zrovna špatně. Rozhodla jsem se,že všechno hodím za hlavu a počkám do vánoc. Jen by mě zajímalo,jak dlouho si čekala ty,než jsi šla na první vyšetření a jestli jsi brala nějaké vitamíny. Měj se moc hezky a děkujni za odpověď. Čau Tereza
Šárka
  • 
23.9.2003 19:00:52
Ahojky, jsem úplně nadšená. Skvěla diskuse. Snažíme se jenom krátkou dobu 14 dní a manžel je navíc doma jen o víkendech. Nejsem věřící ale skoro se modlím.Stále jsem se rozhodovala a oddalovala kvůli zaměstnání a podřízeným, protože na mě trochu závisí. Ale teď jsem se od nich dočkala velice nehezkého jednání a tak na vše kašlu a jenom se těším. Už vím že to zvládneme i finančně. A tak teď když jsme se rozhodli, tak vysedávím u netu a hledám informace. Trochu ve mě hlodá červíček. Jsem bez pravého vaječníku a po odstranění srůstu,ale doktor tvrdí že mohu normálně otěhotnět. A tak hledám co dělat co ne.Myslím, že manžela rozesměju až budu zkoušet "prstíčkovou metodu". Přeji všem mnoho úspechů a děkuju za radu Veroniko!!!
natka
  • 
23.9.2003 18:29:50
Ahoj,

tak vidíš už se začíná něco dít a za chvíli se určitě dočkáš vysněného mimča. Jak už jsem řekla, tak tenhle měsíc a pak už jdu taky k doktorce. Pizzu, tak to jsi měla lepší véču než my. Já jsem dělala guláš a to je takový těžký. Zítra Ti kdyžtak napíšu na ten mail. Na ty tance se podívám na netu a určitě to vyzkouším, i když mám trošku strach, že budu u toho vypadat jak slon v porcelánu:-). Jinak, co se týče cvičení, tak mě asi nejvíc ze všeho baví squash a tenis.
Tak se měj krásně, až tohle budeš číst, tak už budeš mít po návštěvě doktora a určitě všechno dobře dopadne. Držím pěstičky, moc moc!!!

Čauko Natka

Eva
  • 
23.9.2003 17:16:20
Jolka, asi mas pravdu. Slubujem sama sebe, ze posledny mesiac si budem merat bazalnu teplotu a ak sa to tentokrat nepodari, zahodim aj ja vsetky tabulky a nebudem sa tym zaoberat. Budem sa radsej sustredit na vynavenie uverov a zrealizovanie kupy noveho a dobreho predaja stareho bytu.
Ak sa to bábätko má raz podarit, tak sa to podari, no nie ?
  • 
23.9.2003 16:58:45
ahojte holky,tak jsem se opet koukla na naše stránky a tolik novinek. Moc moc gratuluji Monči a Katko a všechny další snažilky-držím palce at to vyjde. Ozvi se jak dopadl test.Taky se s manželem snažíme ale bereme to s nadhledem,až bude to mimčo k nám dorazit tak si nás najde.ale popravdě už se ho nemužeme dočkat.Mějte se hezky a držím palce at vše vychází dle vašich představ.
Jola
  • 
23.9.2003 15:53:53
Před šesti lety jsem měla období,kdy jsem se docela dlouho snažila o miminko. Nešlo to a nešlo, tak jsem to po čase pustila z hlavy, už jsem holt stará, říkala jsem si, zůstane u jednoho dítěte.
Teď jsem naprosto nečekaně otěhotněla v době, kdy jsem měla dvě zaměstnání a rozjížděla jsem navíc svoji keramickou dílnu, prostě spala jsem tak 4 hodiny a na nic jsem neměla čas. Vůbec jsem to nechápala, protože kdyby aspoň bylo nějaké selhání...
Ale kolegyně mi řekla, že si dělali průzkum a většina jejích známých otěhotněla v době, kdy byly v pracovním nebo osobním stresu a to poslední, na co měly myšlenky, bylo dítě.
PS. Jo, a tu dílnu jsem díky tomu nerozjela a v práci mi dali ve zkušebce z důvodu těhotenství výpověď :(.
Eva
  • 
23.9.2003 15:31:55
Mati, uz som Ti na tvoj mail aj napisala. Tesim sa na dalsie maily. Vies ako mi to pomaha, ze mam taku spriaznenu dusu, ktora ma chape, lebo preziva presne to iste ?

Ozvi sa. Eva
[<<Předchozích 580] Příspěvky 581590 z 898 [Dalších 308 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.