| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 600] Příspěvky 601610 z 898 [Dalších 288 >>]
Mona
  • 
22.9.2003 14:08:06
Ahojky Claudi, konečně mi dorazil tvůj mailík, tak že jsem ti taky napsala na e-mail.
Ahojky M.
Alča
  • 
22.9.2003 13:42:46
Ahoj Terezko!Kazdy nazor je tu jak vidim jiny. Ale asi opravdu nejvic zalezi na tobe jak se rozhodnes a taky na doktorovi,jestli bude ochotny se tim tvym "problemem" zabyvat.Mi se pokousime o miminko uz rok a pul a muj doktor tvrdi,ze je porad jeste brzy na nejake vysetreni. Chce to pry trpelivost.Ale tu ja prave moc nemam.Potrebuji vedet co je v neporadku a v cem je problem abych to mohla zacit nejak resit.Chci pro otehotneni udelat maximum.
U tebe mozna staci zatim zkouset ruzne babske rady a take Veruncinu prstickovou metodu a dalsi a dalsi veci.Pak prijde na radu medicina.Uvidis!Kazdopadne drzim palecky at vsechno vyjde jak si prejes!
Eva
  • 
22.9.2003 13:24:12
Mati, ja mám 29-30 dňový cyklus. MT mám 5-6 dní. Bazálnu teplotu mám po MT tak v rozmedzí od 36,4 do 36,8. Pred ovuláciou mi na jeden až dva dni opäť klesne na 36,4 a po ovluácii sa zvýši nad 37 C. Nad 37 C sa drží až kým opäť nedostanem MT. Keď som si potom čo som bola u lekára ešte raz prezerala tie moje záznamy, hnevala som sa sama na seba, že to, že mám posunutú ovuláciu, som mohla zistiť podstatne skôr. Veď z tých záznamov to bolo také jasné. Teraz sa už neviem dočkať, kedy tie správne dni prídu. Verím, že to tentokrát výjde. Vybavujeme ten nový byt, tak neviem kde mi hlava stojí, no na ten 16-17 deň myslím intenzívne. Poistím si to aj 15 dňom, no lekár ma upozornil, aby sme to skúšali len raz za deň, lebo potom sú tie spermie nezrelé. Kámoška mi radila, aby sme si dali pred tým 15 dňom aspoň 5 dňovú pauzu, aby tie spemie boli zrelé a silné. Jej to pomohlo. tak uvidíme.
Mati, bola si už na nejkom vyšetrení. Ste obaja v poriadku ?
Štěpka
  • 
22.9.2003 12:14:03
Ahoj Terko,i když jsem si přečetla Janin názor,že bys měla ještě počkat a nestresovat se,já bych ti radila domluvit se s tvým lékařem pokud mu důvěřuješ.Pokud si jím nejsi moc jistá,zajdi si k jinému-třeba to jen tak nezávazně probrat.My se snažíme taky-i když ne tak dlouho jako vy.Dala jsem si termín do Vánoc a uvidíme,pak asi začnu lítat po doktorech.Tak napiš jak ses rozhodla.Mě to dost pomáhá,vědět,ža nejsem sama,kdo má podobné starosti.Tak zdar a určitě napiš.
PS:to že máš času dost asi víš sama nejlíp(i když nevím kolik ti je.,mě to všichni tvrdí taky-bude mi 27)ale moc to nepomáhá-víme o tom skrátka svý-to jsou ty biologický hodiny co tikaj.Tak hlavu vzhůru!
22.9.2003 11:55:53
Holky, prosím vás, nechtěly byste si tyhle věci říkat v jiném diskusním fóru, když si chci něco přečíst k článkům, musím se prokousávat vašimi soukromými záležitostmi... na podobné téma tu přece spoustu fór je, nebo si založte vlastní.
Dík za pochopení.
Monika,mímo
22.9.2003 11:52:36
Kačenko, tak to vypadá dobře.Myslím, že také záleží jaký test sis dělala.já mám dobré zkušenosti s testem který se jmenuje Clear Blue, je sice dražší stojí asi 180,-Kč ale je spolehlivý, doporučovala mi ho sestřička od mého gynekologa.A jak píšeš je opravdu lepší udělat si ten testík z ranní moči.Tak držím palečky.

Kačko, já jsem si dělala v jednom týdnu 3 testy.A teď je skutečně vidět že každým dnem stoupá ten hormon v těle.Na prvním testu byla čárka opravdu slaboučká(to bylo v den očekávané MT) a pak se intenzita zvyšovala.Poslední test jsem si dělala 3-4dny po očekávané MT a tam to bylo již jasné.
  • 
22.9.2003 11:43:59
Ahoj Mončo,
tak jsem si dělala ten test. Nevím nevím. Vypadá, že je pozitivní ale ta čárka kontrolní je velice slabá a ukázala se tam až asi po 15 minutách. Tak nevím, zítra ráno si zkusím udělat ještě jeden. MT zatím nemám tak věřím, že tentokrát to VYŠLO!!!! Pa Katka
Jana
  • 
22.9.2003 11:29:36
Ahoj Terezko, obecně se nedoporučuje začít běhat po vyšetřeních dříve než po roce snažení, záleží také kolik Ti je let.
Klidně ještě pár měsíců počkejte, dej si třeba termín " po novém roce", nebo "na jaře", zkus řešit chvíli jiné věci, nemyslet na to, chvíli to zkrátka neřeš...
Mne obě děti trvali 3 roky, a to mi ještě není 30, měla jsem dost stresy, těžké vzdělání, pak shánění místa.
Ve chvíli kdy se mi vytoužené místo sehnat povedlo a já je tam ujištovala o své touze pracovat jsem samozřejmě otěhotněla.
Záleží také na tom, zda si po gyn. stránce zdravá, nebo měla dříve nějaké problémy, ale zatím nepospíchej, 11 měsíců fakt není tak moc. J.
Tereza
  • 
22.9.2003 11:19:45
Zdravím všechny snažilky a budoucí maminky,obracím se na vás,protože bych potřebovala poradit. S manželem se snažíme o miminko už 11 měsíců. Vyzkoušela jsem již všechny "známé" metody,ale pořád nic a teď se rozhoduji,jestli mám jít na vyšetření nebo mám ještě nějaký ten měsíc počkat. prosím poraďte mi!!! Přeje všem krásný den, ahoj Tereza
Monika,mímo
22.9.2003 10:14:15
Ahoj prdelky,tak vy takhle zlobíte.Celý víkend jsem na vás myslela a držela vám palečky, aby všechno dobře dopadlo.Hlavně teď odpočívej a nemysli na to nejhorší.Uvidíš, že to bude dobré.Já se docela bojím toho ultazvuku, aby tam bylo všechno v pořádku, ještě jsem ho totiž mimouška neviděla a jdu tam za 14dní.Jak byl už velkej když ti dělal doktor teď ultrazvuk?Monika
[<<Předchozích 600] Příspěvky 601610 z 898 [Dalších 288 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.