| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 610] Příspěvky 611620 z 898 [Dalších 278 >>]
Alca
  • 
22.9.2003 9:54:13
Jeste k tomu internetu...znam to z byvale prace.Kdyz jsem nastoupila bylo to v pohode,ale pak nas kontrolovali ve vsem nejenom v internetu.Tady v me nynejsi praci je to naprosto v pohode.Muzu na net kdykoliv chci.
Takze chapu,ze se nemuzes ozvat.Pokud bys chtela napisu ti svoji mailovou adresu a muzes psat tam.?!ctyrocka@centrum.cz
Alca
  • 
22.9.2003 9:54:08
Jeste k tomu internetu...znam to z byvale prace.Kdyz jsem nastoupila bylo to v pohode,ale pak nas kontrolovali ve vsem nejenom v internetu.Tady v me nynejsi praci je to naprosto v pohode.Muzu na net kdykoliv chci.
Takze chapu,ze se nemuzes ozvat.Pokud bys chtela napisu ti svoji mailovou adresu a muzes psat tam.?!ctyrocka@centrum.cz
Monika,mímo
22.9.2003 8:55:54
Ahoj Kačenko, moc ti deržím palečky, ničeho se neboj uvidíš že se objeví dvě čárky na testíku.Hned jak to budeš vědět, napiš, jsem napnutá.U mě se žádné příznaky také neobjevili a dvě čárky na testu byly, je to individuální.Mě až dneska začali pobolívat prsa, ale jinak nic, jsem v pohodě.Občas mě pobolívá bříško,ale dá se to vydržet.Tak držím pěstě.Pa Monika
  • 
22.9.2003 8:32:59
Nazdárek holky,
tak nevím jestli mám dobrou nebo špatnou zprávu. Jedno je jisté. NEDOSTALA JSEM MT!!!!!!!!!!!!! Je to už třetí den a vždy jsem ji měla pravidelnou po 30 dnech. Ještě jsem si nědělala těhotenský test, bojím se totiž, že budu zklamaná. Dneska ale už poletím do lékárny, protože jsme s manžílkem napnutí jak kšandy. Příznaky těhotenství nemám žádné jenom mě bolí záda a píchá mě v bříšku. Tak snad to dopadne dobře. Držte mi pěstičky. Odpoledne dám vědět jak jsem dopadla. Pa Pa Katka (doufám, že těhotná)
Alca
  • 
22.9.2003 7:54:37
Ahoj ,Ahoj!
Jsem rada,ze ses ozvala!No tak ja jsem v patek byla u gynekologa a uz se zacalo konecne neco dit. Vzal mi krev na hormony.Rikal,ze vysledky budou za 14 dni a podle nich se domluvime,jak budeme pokracovat dal.Taky by mel manzel jit na vysetreni,ale ten je s tim uz smireny.
Zitra jdu ale jeste k jednomu doktorovi. Je to znamy me kamaradky.Je zakladatelem u nas ve Zline Centra pro asistovanou reprodukci.Mel by to byt odbornik na slovo vzaty.Tak jsem zvedava?Urcite dam vedet!Dnes jdu po 3 mesicich opet do brisnich tancu,kde jsem zacala chodit taky kvuli otehotneni.Ale zacalo me to bavit,i kdyz se mi stale nedari otehotnet prestoze tam chodim.Je to moc prima!
Budu se tesit az se ozves!
Erica
  • 
20.9.2003 16:56:36
Mila Marketo moc Ti preju aby si ty i tvoje miminko byli v pohode.Vim jake to je stratila jsem mimco v 7 tydnu tehotenstvy v minuleho roku.A tak lez nic nedelej at Te ted tak trochu tvuj manzilek rozmazluje a vari on.Opravdu potrebujes klid.Ja neposlechla doktora a podivej jak jsem dopadla.Moc moc moc Ti drzim palecky.A jeste jedna vec vim jak je krasne se s nekym podelit o tvuj zazitek ze jsi tehotna ale moc to nerozkrikuj neni to dobre mi jsme udelali hned velikanskou oslavu a pak bum a ja to stratila a tak jsem si rekla ze priste az se dostanu do jineho stavu tak to nikomu nereknu do tretiho mesice.Ja vim ze je to tezky ale je to tak.Ty tri mesice jsou vzdy nejhorsi tak se drz dokazes to!!!!
MarkétaH
  • 
19.9.2003 19:30:17
Chtěla bych vám všem poděkovat za podporu! Snad bude moje mimčo v pořádku.
Díky moc to pro mě znamená!!! Markéta
MarkétaH
  • 
19.9.2003 19:28:12
Ahojky Moni! Omlouvám se, že odepisuje až teď, ale od toho čtvrtka nejsem v práci. Manžel mě vyzvedl v práci a šup se mnou k doktorovi. Snad to bude dobré. Doktor mě prohlídl a řekl, že mimčo od toho pondělka povyrostlo a že to je moc dobře, ale že zatím nemůže říct nic určitého, jak to dopadne. Dostala jsem léky proti krvácení a hormony. Prý má moje tělo po antikoncepci málo ženského hormonu a tak si s tím nedokáže poradit. V pondělí jdu na kontrolu. Teď už nekrvácím a nemám ani bolesti, tak snad se tam mimoušek udrží! Ještě nevím, kdy mi ukončí neschopenku, tak nevím, kdy se sem zase dostanu. Jinak, šéfovi jsem teda byla nucená říct, že čekám mimčo a jeho reakce byla naprosto skvělá. Hnedka vyhrkl GRATULUJU! a hned v další větě se zeptal, jestli to může rozkecat po firmě (přesně tak to řekl). Taky mi popřál, ať se z toho dostaneme.
Budu končit. Až se tu uvidíš s Kačou, tak jí pozdravuj. Celý víkend jí budu držet palečky! Doufám, že po víkendu rozšíří naše pupkaté řady! :o)
Jdu si lehnout. Mějte se moc a moc krásně, odpočívejte a dávejte na sebe pozor! Markéta
natka
  • 
19.9.2003 18:51:53
Ahoj, tak doufám, že si to v pohodě přečkala. Určitě jo. Myslím, že nejseš měkota, já každej měsíc návštěvu doktora odkládám a říkám si, že snad už příště, ale taky už se tam asi budu muset stavit:-). Pravda, že v práci se vždycky trochu proberu, ale když přijdu domů, i když se snažím myslet na něco jinýho, moc mi to nejde. Jinak Ti přeju krásnej víkend, moc super zážitků. Já se vždycky na internet dostanu až k večeru, protože v práci nás hlídaj - co se týče internetu:-). Tak zatím Ahoj, já se zase ozvu. Natálie.
Claudia
  • 
19.9.2003 15:53:58
No tak to je sila vis co ja Ti napisu jeste z jineho e-mailu ten uz by snad mel dojit.Stim nemam nikdy problemy.Tak to je fajn ze si aspon neco sehnala ja jsem taky takova musim vzdy aby me to nekdo zkritizoval ale kdyz se mi to jo jo libi tak to beru aniz bych se nekoho ptala.Jinak koukam ze jsi blazniva jako ja s tema obleckama.Ja vcera mluvila z kamoskou z Prahy a ma 9 mesicu holcicku a stale koji a tak je uz z toho hotova ale mala ji nechce brat flasku protoze na ni neni zvykla tak jsem ji rekla ze ji poslu specialni flasku z dudlikem ktery ma tvar jako bradavka a ze by si postupne navykla na to a ona by si ulevila.Vim ze je to super kdyz zenska koji tak dlouho ale ona rika ze uz obcas je to otrava kdyz jdou nekde na ulici a mala je unavena tak ji zacne lest po tele a ne div slekat,doufejme ze ji to pomuze.Jinak jsem rada protoze pujdu rovnou do obchodu na mimi a koupim ji tam nejaky oblecek.Moni ja doufam ze budes mit super vikend ja zkusim poslat do tretice ten e-mail a v pondeli se zase sejdeme bud tady nebo na e-mailu.Mi tu mame dneska velky vitr jmenuje se Isabel a prsi ale snad vse bude v pohode .Uz par lidi v jinem meste je bez elektriky a tak doufam ze to neprijde i sem.Jinak zitra ma byt zase krasne tak zatim ahoj a uzij si ten vikend.Papa
[<<Předchozích 610] Příspěvky 611620 z 898 [Dalších 278 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.