| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 620] Příspěvky 621630 z 898 [Dalších 268 >>]
Maťa
19.9.2003 13:08:07
Ahoj Evi,
presne viem, ako sa citis, ja to prezivam tiez kazdy mesiac. S tou ovulaciou je to zaujimave, ze na taky den ti to vychadza. Ja som si vzdy myslela, ze to je naozaj len 13-14-15 den a nie meskor. Aj ja si meriam bazalnu teplotu, gynekolog mi poradil snazit sa najviac vtedy, ked sa zvysuje.No a ona sa mi zvysi o 0,2stupna na 13,14 den - co je prejav ovulacie a zaciatok cinnosti zlteho telieska a predpokladam, ze nevydri vajicko dlhsie ako 24 hod. preto som sa aj ja nesnazila po tomto termine, urcite to teraz vyskusam, uvidim, ci to je v tom. Tebe ta teplota ako stupa? A aky dlhy mas cyklus, lebo aj od toho to zavisi. Daj vediet, som za kazdu dobru radu. Mata
Viky
  • 
19.9.2003 12:47:33
Díky :o)).
Bara,snažilka
  • 
19.9.2003 12:00:11
jsem překvapená kolik holek prožívá to same jako já.To vaše dopisování mi dodalo hodně energie do dalšího snažení a pocit že to musí vyjít.Mám jeden dotaz, jestli máte někdo zkušenosti s hormonální léčbou a jakou?Krásný den všem Bára
Venda
  • 
19.9.2003 11:38:14
Jsem trochu v šoku. Poprvé někde píšu ale nedá mi to. jsem překvapená kolik holek se trapí stejnýma otázkama jako já.Asi je to normální ale já sama mám o tom s někým problém mluvit a tady jsou ty reakce perfektní. Taky se snažíme o miminko a každým měsícem co nepřichází po něm toužíme víc a víc.pracuji ve zdravotnictví takže problematiku znám, ale když se to týka nás, trápím se tím.V kažém případě moc moc gratuluji holkám co už toho "červíčka"v bříšku mají držím palečky at to dobře dopadne.Když budu mít splín koknu na vaše stránky a určitě mi hned bude líp. pro všechny krásný den. Venda
19.9.2003 11:23:30
Všechno platí stát. Zaměstnavatel za tebe odvádí pojištění (MMCH zhruba dvojnásobek toho, co se sráží z výplaty tobě) pouze v době, kdy pracuješ a vyděláváš si.

S.
  • 
19.9.2003 10:18:32
Ahoj všechny,nechci nikomu radit co a jak má udělat,ale já po vlastní zkušenosti musim říct,že příště počkám alespoň do konce 3.-4.měsíce.Vloni jsem se chtěla k zaměstnavateli zachovat férově a oznámila jsem mu to ihned.Bohužel jsem ale ve 12.týdnu potratila,pak jsem byla 3 měsíce v pracovní neschopnisti.Psychicky i fyzicky úplně mimo.Když jsem se sebrala a ukecala doktora aby mě pustil do práce,tak na mém místě seděla nová kolegyně,které jsem měla předat vlastní klientelu a zaučit jí na mé místo.A že prý si to nemám vysvětlovat špatně,ale že jsou přesvědčeni,že v dohledné době otěhotním(do dnes se tak nestalo)a že za mě potřebují zaučenou náhradu.(pro upřesnění-pracuji v oboru,kde vlastní klient znamená provizi a provize rovná se prémie o které jsem se od této chvíle začala dělit s novou kolegyní)Což mi v tu chvíli fakt na psychice nepřidalo.Do práce jsem šla zapomenout a odreagovat se a přijde takováhle rána.Tak hodně zdraví těhulkám a opravdu si rozmyslete kdy to komu oznámit.
Budu ráda když mi napíšete svůj názor.Tak zatim papa
Viky
  • 
19.9.2003 9:25:38
Martino, objevila jsem dneska Tvůj příspěvek, díky za něj. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíš jak je to s nemocenskou a PPM, pokud jde o to, kdo to platí. Nejde mi o to, kdo obě dávky vyplácí (myslím, že buď zaměstnavatel nebo správa sociálního zabezpečení, pokud je zaměstnavatel malou organizací), ale jestli ty dávky jdou ze sociálního pojištění a tudíž zaměstnavatele nic nestojí, nebo jestli jdou třeba částečně z kapsy zaměstnavatele. Děkuju předem za Tvůj čas, jestli se dostaneš k odpovědi.
  • 
19.9.2003 8:39:42
Ahojky Claudíku, tak mi zase žádný mailík nepřišel, zkus kliknout na moje jméno v nadpisu, snad se to podaří poslat. Normálně mě zprávy chodí, teď mi psala kámoška, je v karibiku na lodi a taky to přišlo.
Včera jsem si zamluvila kalhoty a dnes se jdu s maminou na ně podívat – potřebuju, aby mě někdo zkritizoval. No a hádej, kde jsem skončila. Samozřejmě jsem zavítala do dětskýho oblečení….já to prostě miluju. Minulý týden se naší známé narodila holčička a někdy v říjnu se na ni půjdeme podívat. Už se moc těším a taky na to, až jí něco koupím. A taky jsem ráda, že už je pátek, a teším se že se konečně vyspím, jsem teď pořád nějaká unavená.
Měj se pěkně, čauky M.
Monika,mímo
19.9.2003 8:13:27
Ahojky, moc se omlouvám že jsem se ti včera už neozvala ale byla jsem v práci jen do 13.00hod., je mi to líto.Hned jak budeš mít čas a chuť dej mi prosím tě vědět jak jsi dopadla u toho doktora.Doufám, že je všechno v pohodě a že se tobě ani mimouškovi nic nestalo.Monika+mimi
Viky
  • 
18.9.2003 17:33:54
Hm, Jani, máš úplnou pravdu. Jenže záleží na tom, jakého máš šéfa. Je fakt, že chlapi většinou ocení férové jednání, taky mám takové zkušenosti. Jenže jsem taky měla šéfa, se kterým jsme si absolutně nerozuměli, po určité době se naše vztahy hodně zhoršily a v takové situaci vím určitě, že by se se mnou rozloučil. Když jsem byla nemocná, tak si na mne objednával kontrolu u sociálky a tak... No a když jsi těhotná, tak se nová práce hledá asi dost špatně. Asi se na to dívám hodně černými brýlemi. Blbý je, když nemáš našetřené peníze a nemůžeš si moc dovolit být nezaměstnaná.....
[<<Předchozích 620] Příspěvky 621630 z 898 [Dalších 268 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.