| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 650] Příspěvky 651660 z 898 [Dalších 238 >>]
  • 
18.9.2003 10:28:09
Ahoj, na tu pracovní smlouvu pozor, těhotenství a mateřská nejsou důvodem pro automatické prodloužení smlouvy. Já jsem se dostala do stejné situace, smlouva (na 1 rok, pokaždé prodlužovaná o další rok) mi měla vypršet několik týdnů po porodu. Dopadlo to tak, že šéf mě se slovy "já bych moc rád, ale kdybyste dlouho zůstala na mateřské, už bych neobhájil obnovení smlouvy" přinutil chodit do práce už od doby, kdy malé byly necelé 4 měsíce. Co by člověk pro práci neudělal...
Monika,mímo
18.9.2003 10:07:06
já to svému šéfovi řeknu určitě až po tom ultrazvuku, na který jdu 7.10.2003.Až si budu jisté že je všechno v pořádku a uvidím mimouška na obrazovce.Vůbec ale nevím jak bude reagovat, protože je to oproti tomu tvému šéfovi pěknej podrazáckej zmetek, kterýmu se v ničem nedá věřit.Navíc mám smlouvu na dobu určitou tj. do konce roku, ale myslím si že když jsem těhotná tak mi jí musí automaticky prodloužit.Nemáš s tím zkušenost?
Jo taky jsem se ti chtěla ještě pochlubit jak se krásně ke mě chová ten můj manžílek.Když volá tak se neptá jak se máš? atd. ale všechno převádí do množného čísla.Je to nádhera.A když mi psal naposledy SMSku tak se podepsal jako táta.Je to divné myslela jsem že se toho nikdy nedočkám a je to tady.Taky se mi zdá že teď přemýšlím o úplných hovadinách.Napadá mě jestli jsme udělali dobře, nestli nejsme moc mladí atd.Dřív mě tohle vůbec nenapadalo, asi je to tím těhotenstvím.Můžu se zeptat Markétko, kolik je tobě a tvému manželovi.Jestli nechceš nemusíš odpovídat.Zatim pa
A jak se ti líbí moje přezdívka a ikonka, dala jsem na tvoje slova.
Monika,mímo
18.9.2003 10:06:47
já to svému šéfovi řeknu určitě až po tom ultrazvuku, na který jdu 7.10.2003.Až si budu jisté že je všechno v pořádku a uvidím mimouška na obrazovce.Vůbec ale nevím jak bude reagovat, protože je to oproti tomu tvému šéfovi pěknej podrazáckej zmetek, kterýmu se v ničem nedá věřit.Navíc mám smlouvu na dobu určitou tj. do konce roku, ale myslím si že když jsem těhotná tak mi jí musí automaticky prodloužit.Nemáš s tím zkušenost?
Jo taky jsem se ti chtěla ještě pochlubit jak se krásně ke mě chová ten můj manžílek.Když volá tak se neptá jak se máš? atd. ale všechno převádí do množného čísla.Je to nádhera.A když mi psal naposledy SMSku tak se podepsal jako táta.Je to divné myslela jsem že se toho nikdy nedočkám a je to tady.Taky se mi zdá že teď přemýšlím o úplných hovadinách.Napadá mě jestli jsme udělali dobře, nestli nejsme moc mladí atd.Dřív mě tohle vůbec nenapadalo, asi je to tím těhotenstvím.Můžu se zeptat Markétko, kolik je tobě a tvému manželovi.Jestli nechceš nemusíš odpovídat.Zatim pa
A jak se ti líbí moje přezdívka a ikonka, dala jsem na tvoje slova.
18.9.2003 8:02:43
Ahoj Mončo! Jsem ráda, že to snášíš líp než já. Mě je nějak mizerně. Dneska jsem četla, že když ti je poránu špatně, tak si máš dát kousek sušeného ovoce, že to vyrovná hladinu cukru v krvi a nebude ti tak blbě, tak to chci zítra zkusit.
Už si žádný testík nedělej. Čekáte miminko! Je to jasné!!!
V práci jsem to ještě neřekla, ale každý den nad tím váhám. Mám moc hodného šéfa a určitě by to pochopil. Kdybych mu to řekla, tak bych měla i spoustu výhod - mohla bych chodit dýl do práce, dřív z práce...... Tohle všechno by mi šíleně v téhle chvíli bodlo. Ráno nemůžu vstát, jak mi je blbě a kolem třetí bych nejraději zalezla do postele a spala. A i někdy přes den bych potřebovala si chvíli odpočinout. Jenže........ mám strach, že když mu to řeknu, že se pak s mimískem něco stane. To se sice může stát i třeba v 7 měsíci. Fakt nevím. A co ty? Už si to řekla? Poraď mi!!! PROSÍM!!
Jinak, ještě jsem ti psala vzkazík do těch odpovědí, jak jsme si dopisovali dřív. Začíná to od Kačky Pro Monču a Markétku a já ti psala úplně dolů Pro Monču a Kačku. Koukni tam, jestli si to ještě nečetla!
Měj se moc krásně a užívej si každé minutky se svým bříškem! Markéta
Monika
  • 
18.9.2003 7:58:16
Ahoj Štěpko, dnes jsem na tebe nezapomněla, takže: jmenuje se to MIM víceúčelový kapesní mikroskop a je tady kontakt na dodavatele: firma POKORNÝ, Velká dlážka 15, Přerov a tel. 0641/301625,602 539 236. A potom se ještě podívej na www.volweb.cz/owkontakt, nabízí tam taky minimikroskop a můžeš si ho tam rovnou objednat a je tam i ukázka, jak má vypadat kristalizace slin v plodném a neplodném období. Hodně úspěchů při shánění. Monika
Monika
  • 
18.9.2003 7:51:58
Ahojky Claudi, včera jsme nakonec na obídek nešli a šli jsme se podívat po obchodech. Nějak jsem přibrala a nemůžu se do ničeho vejít....To je můj věčný boj.Ale oběd je aspoň takový zpestření v tom pracovním shonu. Pracuju ve středu města, takže je tady hodně restaurací na výběr, kam jít. Jinak jsem se dívala na mailík a nic mi nepřišlo. Na ten vitamín E 400 se musím v lékarně pozeptat a podívat se, jestli nebude lepší než ten Mamavit. Chci manžílkovi koupit zinek, je to prý pro chlapy dobrý. Tak si jdu udělat kafčo, abych se nastartovala. A co je u tebe nového? Zatím čauky. M.
Monika,velká snažilka
  • 
18.9.2003 7:40:05
Krásné ráno Markétko, já mám taky takový divný křeče v bříšku, většinou když jsem v klidu(když ležím).Nejdřív jsem měla strach a zjišťovala kde je možno nechat si udělat ultrazvuk, aby byla klidnější,ale neuspěla jsem.Pak mě kamarádka ujišťovala,že se prý roztahuje děloha,proto ty křeče a bolesti.V neděli se to chystáme sdělit rodičům, mamča má narozky,tak to bude takový jakoby dáreček.Jsem strašně zvědavá na ty reakce.Markét,chci se zeptat kdy máš v plánu to sdělit zaměstnavateli, nebo už to snad ví?
Dneska jsem si pro klid duše dělala poslední testík a prokázala se že ty předešlé testy nelhaly.Čárky zářily jak blázen, potřebovala jsem se ujistit,když mi doktor neblal tu krev aby mi těhulkovství potvrdil.Sestřička mi řekla,že jestli mi vyjde i ten dnešní test pozitivně tak není co řešit,
těhotná opravdu jsem a není třeba abych chodila teď k doktorovi na krev až toho 7.10. na ten ultrazvuk.Už se toho dne nemůžu dočkat až mimíska konečně uvidím a budu vědět že je vše v pořádku.Teď mám docela strach aby nebyly nějaké komplikace.Monika
Claudia
  • 
18.9.2003 0:07:53
Ahoj Moni!Tak jaky byl obidek? Taky bych si dala neco ceskeho.Jo ja varim ceky jidla ale je to predsi jenom lepsi kdyz uz to mas nachystane pod nos.Jinak ten vitamin E 400 IU pry ma byt na to aby si lepe otehotnela.Abych pravdu rekla tak sama presne nevim ale moje kamaradka mi ho doporucila ona ho taky bere a uz ma tri prtata a dalsi na ceste a i v lekarne mi rekli ze je na to dobry.Jinak napsiu Ti na tvoji email adresu.Tak cauky.
17.9.2003 13:59:42
Kačko, užíj si prodloužený víkend a moc držím na sobotu palečky, aby tě na dovče nanašla MT!!! :o)
Měj se krásně a určitě dej v pondělí vědět! Věřím, že to bude veselá zpráva!
Markéta
Monika
  • 
17.9.2003 13:55:29
Ahoj Štěpko, nezlob se, moc se omlouvám, ale zapomněla jsem ho doma.Zítra ho určitě donesu a přišla jsem ještě na jeden zdroj a ten kontakt ti určitě zítra taky donesu. Ještě jednou se nezlob - jsem palice děravá.
Jak jsi psala včera o tom potratu, tak to mě moc mrzí, dostat se do rukou lékařům.... radši se jim vyhýbat velkým obloukem. Ale neboj, všechno dobře dopadne a budeme mít miminka.Měj se hezky. Monika
[<<Předchozích 650] Příspěvky 651660 z 898 [Dalších 238 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.