| • |
17.9.2003 13:51:33
Ahoj holky,
mě taky občac píchá v bříšku nejvíce na levé straně a přechází to dozad. Dneska jsem byla u kadeřnice a myslela jsem že na tom křesle umřu bolestí zad. Snad moc neplaším a nevsugerovávám si nějaké pocity. Zatím Pa Napíšu až v pondělí jedu na prodloužený víkend. Pa Katka |
|
|
17.9.2003 13:07:44
Mončo, tebe píchá v bříšku?? Mě taky. Mám z toho strach? Mluvila si o tom s doktorem? Dej mi, prosím, vědět.
Jinak, jsem ráda, že tě mimísek nezlobí a v klidu si podřimuje. Měj se krásně. Markéta |
|
|
17.9.2003 13:03:52
Ahojky Mončo! To jsem ráda, že to snášíš líp než já! Moc ti to přeju.Já dneska ráno měla šílený křeče v břiše. Myslela jsem, že ani nevstanu z postele. Křeče už nemám, ale břicho mě pobolívá. Jinak, včera jsem měla šíleně žravou. Snědla jsem na co jsem přišla. Byla to katastrofa!!
Jo, včera jsem se zaregistrovala na posílámní mailíků z Rodiny cz. Dneska mi přišel první a hned jsem ho ořvala. Bylo tam napsáno, že moje miminko už teď může cítit bolest!! To jsou věci. Zaregistruj se taky! Stojí to za to!!! Jo, a proto jsem teď psaná jako MarkétaH - tak aby tě to nezblblo! Ahojky Kačenko! Tak jak ti je? Pociťuješ nějaké těhulkovské příznaky? Nemyslím, že ti musí být špatně, ale třeba bolení prsou nebo tak. To bude sranda, až budeš těhulka taky. Budeme zase určitě všechny tři furt klábosit, že jo?!? Asi by mi to chybělo! Holčičky, mějte se moc a moc fajn a opatrujte se!! Markéta |
Štěpka |
| • |
17.9.2003 12:30:23
Ahoj moniko,nenašla jsi náhodou ten letáček od toho mikroskopu? Jdu dnes do lékárny,tak uvidim,jestli ho seženu.Zatim ahoj.
|
Monika |
| • |
17.9.2003 11:38:22
Ahojky Claudi, jak vidím, tak to taky nemáš jednoduchý, ono asi všechno má své pro a proti. Mě by asi hodně chyběla rodina. Ještě že existují e-maily a telefony a jiné vymoženosti, že se svýma blízkýma můžeš být prakticky každý den ve spojení. Myslím, že po té sociální stránce se tady máme ještě co učit, co se týká například zázemí pro mimoušky, ve větších obchodních centrech už mají svoje místečko, ale nikde jinde to nehrozí. Snad někdy v budoucnu. A vůbec mě tím neobtěžuješ, je to zajímavý, dozvědět se jak to chodí na druhém konci světa.
S tím teploměrem jsem si taky už říkala, že si musím pořídit digitální, myslím, že se dá bez problémů sehnat, ale každopádně děkuji za nabídku. Ještě jsem se tě chtěla zeptat, co jsou to za vitamíny - E 400, to je jenom vitamín E, nebo je to multivitamín? Jestli budeš chtít, tak mi napiš na e-mail monak@atlas.cz, já bych ti napsala třeba něco o práci a tak, ale jestli chceš zůstata na diskusi, tak to pochopím. Přišla pro mě kolegyňka, a jdeme na obídek, tak zatím čauky. Jó a myslím, že tento měsíc taky nejsem miminková, a očekávám MT, nevím proč ale tak nějak si to myslím, i když bych samozřejmně byla ráda, kdyby to tak nebylo. |
Monika,velká snažilka |
| • |
17.9.2003 9:01:59
Ahoj Kačenko, moc ti držím palečky aby to dopadlo o víkendu tak jak si přeješ a MT jsi nedostala.Také ti přeju krásný prodložený víkend, užij si to.My jedeme se známýma do Jizerských hor ale až v sobotu ráno.Moc se mi tam nechce ale manžel se tam strašně těší, tak se nedá nic dělat.Jinak je mi celkem fajn, jenom mě bolí bříško, takové divné píchání.Prej se teď může roztahovat děloha.Tak zatím pa
|
| • |
17.9.2003 8:07:30
Ahoj Mončo,
tak jak je, už máš nějaké těhotenské nevolnosti. Ráda bych věděla všechny podrobnosti. S tím doktorem si nedělej hlavu i se mnou by to taky asi zamávalo. Mě rekl můj doktor, že pokud je to mimi míň jak čtyři nebo pět měsíců staré tak ho na ultrazvuku nevidí. Někde jsem četla, že stačí jít k doktorovi třeba až ve 12. týdnu těhotenství, zrovna pro těhotenský průkaz. Tak nevím. Dnes jedu na prodloužený víkend do Jižních čech, takže pokud nebudu psát nejcem na internetu. Po víkendu dám vědět jak jsem dopadla. Drž mi pěstičky a mysli na mě. Pa Katka |
Alca |
| • |
17.9.2003 7:57:49
Dekuji moc za drzeni palecku,ale uz to pomalu vzdavam.Vzdycky se upnu na nejakou nadeji tzn. i prstickovou metodu a ona nevyjde. Je to uz malinko zmahajici.Proste ta chybicka si bude nekde ve mne a ja musim co nejdriv zjistit v cem,abych s tim mohla neco delat.Nikdy jsem zadne gynekologicke problemy nemela a ani ve snu me nenapadlo,ze budu mit takove problemy.Mi rodice a i manzelovi se na detatko trepou a to me trapi moc moc.Jsou vsichni tak hodni a ja jim jejich prani nemuzu splnit.Ach jo!No uvidim v patek.
Mej se krasne a dej vedet jak jsi na tom ty.Myslim na tebe! |
Claudia |
| • |
16.9.2003 20:03:39
Ahoj Moni! Tak jestli je to jak rikas s tema dnama plodnosti tak to je prima.Tak to me asi tento mesic nastivi zase ma oblibena MT.No neva nebudu z toho panikarit.Ted to budu hlidat diky mikroskopu a nebudu se na to tak psychicky soustredit.Pises o kamaradcinym chlapecku ze zacina vsechno opakovat znam to od moji sestry ktera zije v Praze a ma uz teda trileteho kluka ale vim jak je roztomily.Moc si ho teda neuziju ale navstevuju moji rodinu jednou do roka a oni zase navstevuji nas takze se vydame dvakrat do roka.Vim co si ted rikas.Jenom dvakrat do roka? Nedokazes si to predstavit co? Ja vim neni to pro nas taky jednoduchy.Moje maminka byla silene zvykla na moji dceru a je pro ni velka pohroma ze ji nemuze tak casto vydat.Ale to uz je zivot bylo to me rozhodnuti a dneska zase ja uz vim ze i kdyz Prahu strasne miluji a rada se vracim tak uz bych tam nedokazala zit.Nevim zkratka jsem si zvykla na zivot tady a ver mi mam i chvile kdybych zbalila kufry a letela hned na minutu domu.Jenze pak si uvedomim ze tu nejsem sama a ze tu mam nekoho koho taky strasne miluji.Vim ze az se mi jednou narodi male miminko tak to pro me bude na jednu stranku hodne tezke protoze tu nebudu mit moji maminku a moji sestru ktera by mi velice rada pri tom pomahala.
Tady vsechno zije pro deti je tu sposta vymozenosti pro ne at uz v restauracich ci na verejnych zachodech hihi.Ne ale opravdu je to tak!!Tady maji prednost deti ne dospeli. A proto se mi tu libi jak tu vychovavaji deti.Je take pravda ze na jednu stranu jsou pekne rozmazlene ale to uz dneska mas vsude na svete i u nas v Cechach.No ale to je na dlouhe povidani.Nechci Te tim zatezovat.Jinak pise o klientech tak jestli to neni jak rikas vlezla otazka tak by me zajimalo co delas? Jakou praci? Ale jestli to nechces psat tak se nebudu vubec zlobit.Jeste pises ze te to nebavy merit si teplotu. Mame tu specialni teplomery digitalni, snad je mate take v Cechach a o nic se nestaras a az Ti zapiska tak vis ze je konec a muzes se podivat kolik meris a jsou velmi rychle ze to ani minutu netrva.Jestli nemate tak by pro me nebyl problem Ti ho poslat.Ale to jestli by si chtela jinak se nechci vnucovat.No nic pudjdu tu poklidit a zitra se zase ozvu.Zatim ahoj. |
natka |
| • |
16.9.2003 18:03:10
Ahoj, tak Ti moc držím palce ať Ti to u doktora dopadne dobře. S tou dovolenou jsme na tom podobně. Taky jsem si říkala, že na dovolené se od všeho odprostím a zkrátka, že to musí vyjít, ale nic. No, pokaždý si říkám,že na to přestanu myslet, ale ono to nějak nejde. Však určitě sama nejlíp víš. Taky ti přeju moc štěstí do dalšího měsíce ať se "to" povede.
Ahoj Natálie |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.