| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 680] Příspěvky 681690 z 898 [Dalších 208 >>]
Markéta
  • 
16.9.2003 12:01:05
Ahojky Mončo! Je to teda nějaké divné. Nevím. Být na tvém místě, tak bych z toho byla asi dost špatná. Ty máš šílenou radost z toho, že čekáš mimčo a doktor jí s tebou nesdílí! Ale zase když to vezmu na druhou stranu: já tam byla včera a pak tam jdu až za 14 dní na krev a za dalších 14 dní pro průkazku. Taky se mi to zdá dlouhá doba. Oni to u tebe (a teď už i u mě) asi berou tak, testům věří a chtějí pak rovnou udělat odběr krve na žloutenku, HIV, krevní skupinu.......... to by totiž tak vycházelo. Já tam mám jít někdy kolem 29.9. a ty týden po mě. Je to jako v MT - já to měla mít o týden dřív. Bude to v pohodě. Hlavně buď v klidu a NENERVUJ SE!! Kdyby se ti cokoliv nezdálo, tak tam jdi určitě rovnou, bez objednání!!
Vím jak ti je. Chceš to slyšet od doktora přímo, ale zase na druhou stranu, mohl by tě nějak nešetrně prohlédnout a mohla by si třeba o mimíska přijít. A jak to snášíš? Doufám že dobře. Mě je teda mizerně, ale asi bych neměnila!
Dej mi vědět. Každá zprávička potěší!!! Moc na tebe myslím. Markéta
Monika,velká snažilka
  • 
16.9.2003 11:40:13
Ahoj Markétko, prosím tě tak jsem dneska volala ke svému doktorovi, že jsem asi těhotná,řekla jsem sestřičce že jsem si dělala testy, které vychází pozitivně takže se chci objednat k doktorovi na vyšetření.Objednala mě až na 7.10.2003 na ultrazvuk a vidět mě teď vůbec nechtějí ani na krev nejdu.Není to divné.Poraď mi prosím.Monika
Eva
  • 
16.9.2003 11:03:22
Ahoj Mati, v predchazajucej odpovedi som nedopisla vetu, tak pisem este raz.
Sme tusim len dve Slovenky, ktore sme sa do tejto diskusie zapojili. Snad to nasim susedkam nevadi. Co myslis ? Mne to dost pomaha, ked citam, ze nie som v tom cakani a snazeni sama. Tesim sa z uspechu kazdej jednej, ktora sa o svoju radost podeli a dodava mi to nadej.

V piatok som si robila test a bola tam aj ta druha ciarka, hoci velmi slaba. Nemohla som tomu uverit. Zacala som sa tesit, ze e sa to po 10 mesiacoch snazenia a po prvom vyskusani Veronikinej metody konecne podarilo, no povedala som si, ze si este pockam na MT. Vcera som to mala dostat, no zatial nic. Inokedy ma uz v case ocakavania MT pobolievalo brucho a teraz take bolesti nemam. Dnes som si preto kupila druhy test, no ten bol na moje velke sklamanie negativny. Nechapem. Kamoska ma ukludnuje, ze bol mozno stary, no som z toho smutna. Nezostava mi nic ine, len cakat.

Stalo sa to niektorej z vas uz niekedy, ze jeden test bol pozitivny a iny negativny ?
Eva
  • 
16.9.2003 10:57:57
Ahoj Mati, sme tusim len dve Slovenky, ktore sme sa do tejto diskusie zapojili. Snad to nasim susedkam nevadi. Co myslis ? Mne to dost pomaha, ked citam, ze nie som v tom cakani a snazeni sama. Tesim sa z uspechu kazdej jednej, ktora sa o svoju radost podeli a dodava mi to nadej.

V piatok som si robila test a bola tam snad konecne po 10 mesiacoch snazenia a po prvom vyskusani Veronikinej metody podarilo, no povedala som si, ze si este pockam na MT. Vcera som to mala dostat, no zatial nic. Inokedy ma uz v case ocakavania MT pobolievalo brucho a teraz take bolesti nemam. Dnes som si preto kupila druhy test, no ten bol na moje velke sklamanie negativny. Nechapem. Kamoska ma ukludnuje, ze bol mozno stary, no som z toho smutna. Nezostava mi nic ine, len cakat.

Stalo sa to niektorej z vas uz niekedy, ze jeden test bol pozitivny a iny negativny ?
Monika
  • 
16.9.2003 10:27:44
Ahoj Claudi, dívala jsem se na tu stránku s mikroskopen, myslím, že máš asi lepší. Já mám takovej obyčejnej, vypadá na pravní pohled jako rtěnka, ale byla jsem ráda, že jsem ho vůbec sehnala, protože tady není k dostání.
Jinak s těma slinama je to složitý, to máš pravdu. Já to dělám tak, že si vyčistím zuby a jelikož nesnídám (až později), tak počkám tak hodinku a pak to testuju. Musí to zaschnout. Ale dělám to klidně i během dne, je lepší, když tak hodinu před tím nejíš. Když mám neplodné dny, tak jsou tam jenom bublinky a když plodné, tak takové stromečky, vypadá to jako mráz na oknech v zimě. Teď z toho ale začínám být trošku zmatená, protože už sedmý den mám plodné dny a to se mi zdá už hodně dlouho.
S těma mužíčkama je to težký, můj chce taky moc miminko, ale je hodně pracovně vytížený, takže někdy, když je zrovna den D, tak není doma nebo přijde pozdě a už ani není moc nálada a energie.
Představ si, jak jsem ti včera psala, že mám sraz s mojí kamarádkou, tak její sestra vysadila prášky a hned otěhotněla, ale je z toho chudinka taková zmatená, protože to neplánovala, chodí s přítelem teprve půl roku a chtěli se ještě víc poznat. No to se někdo má, tak to bývá, kdo to nechce, je to hned a kdo chce……
Jéje, ty se máš, já bych místo práce taky šla radši do fitka. Škoda, že máme ten časový posun. Ty vůbec nepracuješ? A jak jsi se vůbec dostala do Ameriky?
Měj se moc hezky, začíná se mi tady hromadit práce, tak musím jít něco dělat. Ahojky M.
Monika
  • 
16.9.2003 10:27:37
Ahoj Claudi, dívala jsem se na tu stránku s mikroskopen, myslím, že máš asi lepší. Já mám takovej obyčejnej, vypadá na pravní pohled jako rtěnka, ale byla jsem ráda, že jsem ho vůbec sehnala, protože tady není k dostání.
Jinak s těma slinama je to složitý, to máš pravdu. Já to dělám tak, že si vyčistím zuby a jelikož nesnídám (až později), tak počkám tak hodinku a pak to testuju. Musí to zaschnout. Ale dělám to klidně i během dne, je lepší, když tak hodinu před tím nejíš. Když mám neplodné dny, tak jsou tam jenom bublinky a když plodné, tak takové stromečky, vypadá to jako mráz na oknech v zimě. Teď z toho ale začínám být trošku zmatená, protože už sedmý den mám plodné dny a to se mi zdá už hodně dlouho.
S těma mužíčkama je to težký, můj chce taky moc miminko, ale je hodně pracovně vytížený, takže někdy, když je zrovna den D, tak není doma nebo přijde pozdě a už ani není moc nálada a energie.
Představ si, jak jsem ti včera psala, že mám sraz s mojí kamarádkou, tak její sestra vysadila prášky a hned otěhotněla, ale je z toho chudinka taková zmatená, protože to neplánovala, chodí s přítelem teprve půl roku a chtěli se ještě víc poznat. No to se někdo má, tak to bývá, kdo to nechce, je to hned a kdo chce……
Jéje, ty se máš, já bych místo práce taky šla radši do fitka. Škoda, že máme ten časový posun. Ty vůbec nepracuješ? A jak jsi se vůbec dostala do Ameriky?
Měj se moc hezky, začíná se mi tady hromadit práce, tak musím jít něco dělat. Ahojky M.
Markéta
  • 
16.9.2003 8:21:39
Ahoj Kačko! Mě pobolívá břicho a je mi někdy špatně od žaludku, ale naštěstí nezvracím. Co je naprosto úmorné, je pálení žáhy! Nikdy jsem na to neptrpěla, tak teď si to teda užívám asi i zpětně. Zatím se u mě neprojevila žádná "alergie" na jídlo nebo vůni, ale stala jsem se doslova závislá na kyselých rybách - a to musím podotknout, že normální ryby jsem NIKDY nejedla a kyselé asi tak 2x do roka! Snad to brzo přejde.
Včera jsem byla u rodičů se pochlubit fotečkou a oznámit jim to - tak jsem si pobrečeli............ no paráda!! Ne že bych něku chtěla přát něco špatného, ale moc bych ti přála, aby se ti už objevili ty těhotenské příznaky. I když to není nic moc, stojí to za to!!

Ahojky Mončo! Jak si na tom ty? Jak to snášíš? Kdy se chystáš k doktorovi? Jestli máš krátce po vynechání MT, tak se určitě objednej na ráno - určitě půjdeš na krev! Dej vědět, jak si dopadla.

Holčiny, moc na vás myslím. Je to sranda, ale i když jsem si vyměnili jen pár vzkazíků, tak mám pocit, že se známe už dlouho!!! Díky za vše! Markéta
Alča
  • 
16.9.2003 7:50:30
Ahoj Natko!
Taky vim moc dobre co to je kazdy mesic verit,ze prave ted se to povedlo. Vzdycky mam nejaky priznak tehotenstvi,zkousim jestli me boli prsa a bradavky,tak jak pri mem prvnim tehotenstvi(pred rokem a pul),ktere nedopadlo dobre.Vetsinou boli,ale tehotenstvi to neni.Myslela jsem,ze mozna ted v sobotu menses neprijde,protoze jsme byli na dovolene a doufala jsem,ze tam se to povedlo...bohuzel opet nic.Jsem objednana k doktorovi na patek a doufam,ze me uz konecne posle na nejake vysetreni abych uz konecne vedela na cem jsem.
Natko tobe drzim moc palecky do dalsiho mesice.
  • 
16.9.2003 7:48:09
Zdarec holky,
tak jak je? Už máte nějaké těhotenské nevolnosti? Jak to těhotenství prožíváte? Doufám, že je všechno tak jak má. Myslím na Vás. Pa pa Katka
  • 
16.9.2003 7:45:25
Ahoj Natko,
taky Ti budu držet všechny pěstičky co mám. Víš mě doktor řekl, že jestli neotěhotním do 6 měsíců, že bych měla jít na nějaké vyšetření, jestli je všechno O.K. Tobě to doktor(ka) neřekla? Po osmi měsících už bych tam u něho byla pečená vařená. A co "Prstíčková metoda"? Už jsi to zkusila? Já to zkouším už druhý měsíc, tak uvidím jak to dopadlo o víkendu. Doufám, že dobře. Věřím, že ty taky brzy otěhotníš. JEDNOU TO VYJÍT MUSÍ!!!!!!!!! Zatím Pa Katka
[<<Předchozích 680] Příspěvky 681690 z 898 [Dalších 208 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.