| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 690] Příspěvky 691700 z 898 [Dalších 198 >>]
Claudia
  • 
16.9.2003 0:40:16
Tak dekuji za web stranku mrkla jsem se na to a je to zajimave.A take uz jsem o tom hodne slysela.Jeste jsi pasla o tech vitaminech nevim co to je vubec ten co o nem pises a hodne uz jsem to tu na teto starnce cetla ze to holky uzivaji ale asi ho neznam.Ja mam pouze ten vitamin E 400 IU.Tak nevim.Jinak mi napis jak si spokojena s tim mikroskopem protoze ja mam to ze musim dat rano slinu do mikroskopu a pak to uvidim ale je problem v tom ze po ranu asi Ti budu pripadat divna nemam tak dobre sliny jako az potom pres den.Zkratka abych to upresnila rano ty sliny maji takove bublinky nejsou ciste nebo spise pruhledne a tak to potom neni dobre vydet v tom mikroskopu.Je mi to blbe psat ale opravdu nevim jak tu slinu z rana udelat pruhlednou hihi.Poslu Ti web stranku meho mikroskopu aby si vydela jestli mame stejny nebo ne. www.lunafert.com Maji tu jeste jine a tak chci vedet jestli nahodou nemas nejaky lepsi.K tomu caji tak ja ho taky tady nesezenu a tak az poletim na vanoce do Prahy tak tam zajdu a vyzkousim ho.Ptas se me jake tu mame pocasi je stale krasne a velke dusno a tak jsem moc rada zimu totiz taky nemam rada.No nic pobezim krici na me dcera abych se sla podivat na duhu trochu nam tu zaprselo ale uz zase sviti slunicko.Je skoda ze tu jsi kdyz zrovna spime protze kdyz se probudim tak mazu do Fitka a nez se vratim tak jsi z prace pryc.No tak si muzem napsat aspon takhle tak ahoj a budu se tesit zitra.
Claudia
  • 
15.9.2003 21:14:42
Ahoj Moniko! Tak jsem zase tady po kratkem a hezkem vykendu.Ani jsem se moc nespalila protoze jsem hupsla do bazenu a pockala az oschnu a jela do obchodu pro mikroskop.Koupila jsem si ho ale zatim mi neukazuje ovulacni dny tak uvidime.Moje MT ma prijit 26.09 tak je to chvili po tobe tak uvidime.No ale tento mesic s tim moc nepocitam protoze muj drahy manzel byl velice zaneprazneny a tak vzdy usnul u televize na sedacce hihi.No uvidime.Jinak ja taky moc neplanovala druhy dite az po mem necekanem potratu jsem zacala silet na dva mesice ale pak me to prestalo a zacalo znova asi koncem kvetna kdyz moje kamaradka z Atanty byla tehotna a porodila malou krasnou holcicku a pak jeste k tomu kdyz jsem zavytala do obchodu na kocarky tak me to silene vzalo a chtela jsem hned dite!Moje Dcera bude velmi dobra chuva verim tomu je to moje sice 12-ti leta ale stale nase princeznicka.Jiank me moc mrzi o tve kamaradce ze dvakrat potratila a jeste k tomu pises ze jednou diky doktorovy tak to bych se asi zblaznila.Ja musim ted zajet pro moji dceru do skoly tak nemuzu dal psat ale urcite se Ti ozvu hned jak dorazim.Tak zatim ahoj.
Dáša,čekatelka
  • 
15.9.2003 19:54:22

Zdravím všechny čekatelky,doufalky a snažilky,
a už 5 dlouhých měsíců čekáme, doufáme a snažíme s
se, ale pořád nic.Nějak si to mimi dává načas.
Tento měsíc jsem poprvé zkusila prstíčkovou
metodu,navíc beru vitamíny Mamavit a jěště k tomu
kvůki nepravidelném cyklu mi doktorka předepsala
Utrogestan, který zároven podporuje těhotenství.
Stala jsem se na tom závislá,ne na práškoch,
ale na pozorování sama sebe, jestli mám větší
prsa, bříško, a těsně před MT si udělám těhot.
test, i když vím, že je to brzy, ale co když...
Tento víkend mě to teda sebralo, že zas nic,že
jsem celou neděli proležele v peřinách u tel.
chvílema brečela, a chudák můj budoucí manžel
nevěděl, co se mnou.Byla jsem hrozná, protivná
ale většinou to sklončí až s koncem MT,a to je
dnes. A zase budu čekat, doufat a snažit se
seč nám síly stačí.Tento měsíc to prostě musí
vyjít!
Dáša,čekatelka
  • 
15.9.2003 19:26:10

Zdravím všechny,
taky patřím mezi čekatelky, doufalky, a snažilky,
a už 5 dlouhých měsíců čekáme, doufáme a snažíme
se, ale pořád nic. Nějak si to miminko dává načas.
Tento měsíc jsem poprvé zkusila prstíčkovou metodu,
beru vitamíny Mamavit,a kvůli napravidelném cyklu
mi doktorka předepsala Utrogestan, který zároven
jaksi podporuje těhotenství. Stala jsem se na tom
závislá,ne na práškoch, ale třeba pozorování sama
sebe,jestli mám větší prsa, bříško,před MT si dělám
test, i když vím že je to brzy,ale co když...
Tento víkend me to tak vzalo, že zas nic, že jsem
v neděli celý den ležela v peřinách u tel. a
chvílema brečela, a chudák můj manžel to odnesl.
Jsem hrozná, protivná, ale vždycky to skončí,až
mě skončí MT, a to je dnes.A budu zas čekat,
doufat a snažit se.Tento měsíc to prostě musí
vyjít!
Natka
  • 
15.9.2003 17:21:09
Ahoj Katy,
taky pravidelně hltám články a dnes jsem se rozhodla se přidat. Holkám to šíleně moc přeju a doufám, že to jednou vyjde i mně. Ale každý měsíc je to horší. Už se snažíme 8 měsíců a pořád nic. Vždycky už tomu věřím - asi si vsugeruju všechny příznaky, ale nakonec to vždy dostanu. Moc moc ti držím palce ať se ti to nedostaví a testíky vyjdou. Já budu zase doufat příští měsíc. Měj se Natka
  • 
15.9.2003 15:16:03
Ahojky,
děkuji Vám oběma za uklidnění a za povzbuzení. Jsem ráda, že se aspoň někomu můžu svěřit se svým trápeníčkem. Doufám, že Markétka má pravdu v tom že: první otěhotněla Markétka, druhá Monča a do třetice všeho dobrého Já a že všichni budeme příští léto vozit kočárek. Pevně v to věřím. Hodně štěstíčka, Pa pa Katka
Monika
  • 
15.9.2003 15:11:16
Claudi, zkus se podívat na www.miminka.cz, článek Kdy budeme doma tři a i další jsou tam zajímavý. Ahojky Monika
Monika,velká snažilka
  • 
15.9.2003 14:01:19
Kačenko, vůbec nebuď smutná, já myslím že všechno dobře dopadne a i ty o víkendu uvidíš ty dvě krásné modré čerky na testíku.Snažili jsme se s manželem také 4 měsíce a vidíš nakonec se to povedlo tak proč by se to nepovedlo i tobě.Moc ti držím palečky.Tento týden půjdu k doktorovi tak ti dám pak vědět jak to dopadlo, doufám že bude všechno v pořádku.Po obědě mi začalo bolet bříško, nějaké křeče, docela nepříjemné ale jinak všechno v pohodě, žádné zvracení atd. ale to vše může zatím ještě přijít.No uvidíme.Ale jsem odhodlaná všechno vydržet protože se strašně těším na toho mimouška.Moc,moc držím palečky, Kačko.Monika
Markéta
  • 
15.9.2003 12:22:34
Ahoj Kačko! Jak tak nad tím přemýšlím, tak je jednoznačně řada na tobě! Máme to pěkně každá týden po sobě! Minulý týden jsem to zjistila já, tento týden Monča a příští týden budeš mít dvě čárky ty!! Testík bych si ještě nekupovala. Asi to bude brzo a byla by si zbytečně zklamaná! Vydrž to! Moc ti držím palečky a věř, že si určitěně nikoho neztratila. Nevím, jak Monča, ale já tu budu pořád a doufám, že si všechny tři už příští týden budeme sdělovat naše radosti z budoucího miminka! Určitě na tebe budu myslet a moc ti držet palečky!!! Ozvi se! Markéta
  • 
15.9.2003 12:13:49
Ahoj holky,
právě teď se cítím jako by mě opustili dva velice blízcí lidé. Moc Vám oběma přeju krásené a zdravé miminko a hlavně bezproblémové těhulkovství. Myslete na mě v sobotu 20.9. to mám dostat své dny. DOUFÁM, ŽE JE NEDOSTANU!!!!!!!!!!!!! Jsem z toho už blázen. Už čtrnáct dní mě bolí břicho jako bych měla dostat MT. Ráda bych si dnes koupila těhotenský test ale bojím se toho velkého zklamání a navíc nevím jestli to není moc brzy. Mějte se krásně a když budete mít chuť, tak mi napiště jak probíhá Vaše těhotentsví. Jsem moc zvědavá. Pa Katka
[<<Předchozích 690] Příspěvky 691700 z 898 [Dalších 198 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.