Radka s Kajdou |
| • |
15.9.2003 11:03:25
Ahoj holky !!!
Moc Vás všechny zdravím a přeji mnoho zdraví, pohody, sil, odvahy a pevných nervů.Již dlouho tyto stránky navštěvuji a se zájmem čtu vaše příběhy plné naděje, odhodlání, snahy a trpělivosti. Všem těm, kterým se již splnil jejich největší sen gratuluji a přeji vše nejlepší,hlavně pevné zdraví maminkám a miminkům a těm, které teprve čekají, přejí štěstí a věřte, vše se jednou podaří, hlavně nepodléhejte depresím, to všemu jen uškodí. Lehko se to říká, ale je to tak. Já jsem momentálně taky mezi těmi, které si strašně přejí miminko, i když nejsem až v takové situaci jako mnoho z vás, sama už jedno dítě mám - je to moje 5-ti letá dcerka Klárka. S otcem Klárky jsem již rozvedená, protože ne vše dopadne tak ,jak by si všichni přáli, ale vztah mezi námi dvěma je nyní lepší než když jsme byli manželé. Nyní mám již nového přítele, je to skvělý chlap a oba si moc přejeme mít spolu miminko a hlavně naše Klárka moc touží po sourozenci. Snažíme se již 3 měsíce a zatím se nám to nedaří. Věřím a doufám, že se na nás taky štěstí usměje a na všechny ostatní taky. Držím palce. Zdraví Radka ( 29 let ). |
Markéta |
| • |
15.9.2003 11:01:25
Ahojky Mončo!! Ani nevíš, jak jsem šťastná. Když jsem to četla, měla jsem husí kůži a v očích slzy radosti! Moc ti to přeju!!! Když jsem si dělala testík já, tak jsem měla jednu čárku slaboučkou a druhou silnou. Ale ta slaboučká byla jako že testík funguje a ta tlustá byla jako že jsem těhotná. Test mám do dneška schovnaný a určitě ho nevyhodím!!!
Teď jsem se vrátila od doktora a mám první fotku!!! Jsem v 6 týdnu a miminko je veliké 1 cm!!! Je to sranda. Když půjdeš k doktorovi teď, tak on ti odebere krev na těhotenský test. Z ultrazvuku asi ještě nic nepozná. Na to upozorňoval i mě, že tam asi nic nebude vidět. Ale je!!! A jak ti je? Snášíš to dobře? Moc na tebe myslím. Já jdu za 14 dní na první krevní testy a pak 17.10. si jdu pro těhotenský průkaz. Tak ještě aby to vyšlo Kačce a ostatním! Všem držím palečky!! Markéta |
Monika,velká snažilka |
| • |
15.9.2003 9:20:25
Ahoj Káťo, tak mé dny nepřišly a myslím že už ani nepřijdou.V sobotu a dnes jsem si dělala testík a vypadá to že se to povedlo.Snažili jsme se také 4 měsíce, poprvé jsme vyzkoušeli prstíčkovou metodu a v sobotu se objevily dvě čárky na testu, sice jedna slabší ale myslím že jsem těhotná.Dnes jsem si test zopakovala a druhá čárka je už o trochu silnější. K těm příznakům: mě také vůbec nic není akorát jsem trochu unavená, krkám a to je vše.Žádné zvracení, bolest prsou atd. se u mě neprojevilo.Tak nevím.Myslím že je to individuální.Monika
|
Štěpka |
| • |
15.9.2003 9:13:30
Ahoj,neboj,nezůstaly jste jen vy dvě.Já jsem tu taky a každý den sleduju tuhle debatu,abych se ujistila,že nejsem blázen.Všem co se podařilo držím palce a všem nám ostatním taky.My se snažíme opět od pondělka.Nevíte některá,kde bych našla cviky při retroverzi dělohy? Pořád mě bolej záda a během ovulace i břicho(teda aspoň si myslim,že je to ovulace).Jestli znáte nějakou "babskou" radu co s tim,tak prosím napište.Můj doktor říká,že to přejde,ale dost mě to trápí,protože do potratu jsem byla bez problému.Tak hlavu vzhůru a napište.papa
|
Monika,velká snažilka |
| • |
15.9.2003 8:53:16
Ahoj Markétko, nevím čím začít.Takže:nejdřív bych ti chtěla říct, že ti držím moc palečky aby to u doktora bylo všechno v pořádku.Menstruaci jsem do dneška nedostala.V sobotu jsem si dělala testík a objevily se dvě čárky.Jedna sice slaboučká, ale byla tam.Dneska jsem si dělala znovu test a druhá čárka je zase o něco viditelnější.Takže si myslím, že to konečně vyšlo.Hurá, hurá.Jsem strašně štastná, doufám ale že to není předčasné.Markétko, když sis dělala test jak hodně byla vidět ta druhá čárka.Byla stejně viditelná jako ta první?Asi počkám ještě den,dva a pak půjdu k doktorovi.Pekně věřím tomu že jsem opravdu TĚHOTNÁ, strašně si to přeju.Asi to tvoje držení palečků pomohlo.Děkuju.Monika
|
Monika |
| • |
15.9.2003 8:42:03
Ahojky Claudi, po krásné ale krátkém víkendu jsem opět v práci. Doufám, že jsi to nepřhnala s tím opalováním…. Ne vážné, jaké je teď u vás počasí? U nás je tak kolem 20 stupňů a už se teším zase na léto, nemám zimu ráda.
S tvým miminkem mě to moc mrzí, i když to podle pana doktora bylo celkem brzo, dovedu si představit, jak jste se už všichni tešili. Štěstí asi taky je, že už jedno dítě máš, a až se to povede, a ono se to povede, tak budeš mít bezvadnou chůvu. Moc moc držím palečky. Já ještě děti nemám, je mi 27 a dřív jsem se na to ani necítila, přestože jsem se vždycky na děti moc tešila a chodila jsem hlídat děti svých příbuzných a známých. Doufám, že se to brzo povede, MT mám dostat 24.9., a doufám, že nepřijde!! A jak jsi na tom ty, kdy to má přijít? Četla jsem si o těch čajíčcích, jak jsi psala. Nejsem z Prahy, ale zkusím to sehnat i u nás. Zatím jsem si koupila vitamíny Mamavit, zdají se mi dobré, je tam dost všecho co je potřeba. Dnes mám sraz s kamarádkou, která už 2 x potratila, jednou to bylo vinou doktora. Teď má tříletého chlapečka a chtěla by k němu sourozence, ale bojí se, že by se to neobešlo bez obtíží. My ženské to nemáme jednoduché. Zatím se měj moc hezky a až budeš mít chvilku, tak se ozvi. Monika |
Markéta |
| • |
15.9.2003 8:02:36
Ahojky Mončo! Díky, moc díky!! Tak jak si dopadla? Asi tomu nebudeš věřit, ale celý víkend jsem na tebe myslela! Určitě dej vědět - doufám, že to bude dobrá zpráva!!!
Manžílek to nesl hrdě. Dokonce asistoval u testu - to byla docela sranda. Dneska jsem objednaná k doktorovi, tak jsem zvědavá, co mi řekne. Špatně mi bylo asi už druhý den po vynechání MT. Ale břicho mě bolelo už týden před tím. Těžko říct, ale jestli to bylo k tomu. určitě se ozvi. budu čekat na zprávičku!! Markéta |
| • |
15.9.2003 7:40:37
Ahoj Mončo,
snašíme se 4 měsíce. Vím, že to není moc ale.... Děj mi určitě vědět jestli přišli tvoje dny nebo ne. Moc bych Ti přála aby ne!!!!!!!!! Já je mám dostat 20.9.03 (vždy pravidelně) doufám, že je nedostanu ale vzhledem k tomu, že nemám žádné těhotenské příznaky tak nevím nevím. Určitě dám vědět. Napiš mi určitě jak to dopadlo u Tebe. Pa Katka |
Claudia |
| • |
12.9.2003 20:02:42
O.kay Moni tak at si ten vyken hezky uzijes.Mi tu mame krasny pocasi tak se budu asi opalovat hihi.No a v pondeli az se vratis do prace tak se urcite ozi.Cauky.
|
Monika |
| • |
12.9.2003 15:59:55
Ahojky Claudi, moc se omlouvám, nemám dnes vůbec čas ti odpovědět - moc práce. Bohužel nemám momentálně PC doma, tak se ti ozvu po víkendu, měj se moc moc pěkně. Monika
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.