| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 720] Příspěvky 721730 z 898 [Dalších 168 >>]
Monika
  • 
11.9.2003 15:40:05
Ahojky, dostala jsem se na k odpovědi až teď. Moni, nebuď smutná, držím palečky, aby ta potvora škaredá nepřišla a o víkendu se ukázaly dva proužky. U mě nic nového, mám teď (snad) plodné dny, tak se snažíme. Rozhodně tohole období mám radši než to čekací před MT, to má strach jít na záchod, aby se tam něco neobjevilo. Držím všechny palečky. M.
Markéta
  • 
11.9.2003 13:05:07
Mončo, díky za podporu a dodání odvahy. Je mi už asi týden špatně od žaludku a bolí mě břicho. Snad to bude ono. Ale možná jsem se na to jen moc upnula a tyhle projevy mám spíš psychické. Uvidíme dnes večer. Uričtě dám vědět. Menstruaci jsem měla pravidelnou na den, když jsem brala antikoncepci. Když jsem jí vysadila, tak jsem to poprvé dostala po 27 dnech a pak se mi to srovnalo na těch 28. takže snad..........
Zatím jsem žádný test nezkoušela. O tom ClearBlue jsem taky už slyšela. Asi zkusím ten. Sice je dražší, ale asi bude přesný!
Bereš vitamínky?? Já si koupila vitamín E 400 - je na podporu plodnosti.
Tak moc a moc ti držím palečky a zítra dám vědět. M.
Monika,velká snažilka
  • 
11.9.2003 11:37:01
Markétko, uvidíš že to dopadně dobře (cítím to v kostech) a konečně se objeví ty překrásné dva proužečky.Moc ti to přeju protože vím jak hrozné je to čekání.Jak je to u tebe ty máš MT pravidelně?A jaký test zkusíš? Slyšela jsem že úplně nejlepší je ClearBlue, stojí teda necelých 200Kč ale asi bude dobrý.Já se úplně bojím víkendu, že to zase dostanu.Budu ti držet palečky a musíš hned zítra dát vědět jak to dopadlo.M
Markéta
  • 
11.9.2003 10:09:39
Ahoj Moničko! Držím ti palečky, aby ten proužek byl jen vinou špatného testu. Třeba když to zkusíš po víkendu, budou tam už dva! Moc bych ti to přála. Já jsem se měla dozvědět svůj verdikt v úterý a zatím jsem TO nedostala. Ja jednu stranu mám strašnou radost a na druhou zase obavu, že se to jen opozdilo a že budu zklamaná. Ale dneksa už jdu koupit testík, tak dám zítra vědět. Moc ti držím palečky!!! Markéta
Monika,velká snažilka
  • 
11.9.2003 9:48:16
Ahojky, tak to dopadlo jako vždycky, objevil se jen jeden proužek.Jsem smutná ale zároveň si dávám ještě šanci, že mohlo být třeba ještě brzy.Ptorože jak jsem ti psala mám MT teď nepravidelně, takže budu ještě čekat jestli se o víkend objeví nebo ne.Strašně bych si samozřejmě přála ale by nedostavila.Bodíčko jsem zatím žádné nekoupila protože dělám do 5hod. a pak mají u nás už všude zavřeno.Takže možná v sobotu.A co ty, je něco nového?
Monika
  • 
11.9.2003 7:50:25
Ahoj Caludie, vůbec mě s tím neotravuješ, právě naopak, jsem ráda za každou novou možnost a poteším i moji kamarádku, která se snaží už 2 roky otěhotnět.Myslím ale, že to v Česku neseženu, protože jsem měla problém sehnat i ten mikroskop. Ale zatím nepodléhám panice, zkoušíme to "teprve" čtvrtý měsíc. Což by mě nikdo nenapadlo, že to bude tak dlouho, protože kolem mě je strašně moc miminek a já se na něho hrozně, hrozně moc těším. S mikroskopem se teprve zžívám, ukáže čas. Každopádně bych asi potřebovala zaměstnant mysl něčím jiným, ale to je hodně těžký a nedovedu si představit, že by byli ještě horší komplikace, potrat, atp. Jak jsi to zvládala? Jestli to teda není moc dotěrná otázka.Měj se moc hezky, asi teď spíš, tak já jdu pracovat. Monika
Monika
  • 
11.9.2003 7:34:20
Ahoj Mončo, tak jak dopadl testík? Jsem napnutá a držím palečky, aby byly dva proužky. Já jsem si včera koupila ten Mamavit a vypadá to, že je tam všechno co potřebuju, takže už nemusím k tomu brát nic jinýho. A jak dopadly včerejší nákupy? Jak jsi psala o tom bodíčku, tak jednou už doma taky mám, ty jsou totiž neodolatelný. Jdu trošku pracovat, i když se mě strašně nechce, ale už je čtvrtek....
Caludia
  • 
10.9.2003 22:30:22
Tak jsem zasla do obchodu a mrkla se na tu webstranku a je to www.unipath.com a pak musis kliknout na products a tam se Ti objevi obrazky smerem dolu tak je to ctvrty obrazek jmenuje se to CLEAR PLAN EASY FERTILITY MONITOR.Je to takova mala masinka bilo modra.Doufam ze jsem te s tim nejak neotravovala ale rikaji ze to je na 99% presny tak se po tom mrkni jestli toje i v Cechach.Drzim palecky.
Claudia
  • 
10.9.2003 18:38:19
Moniko tak ja se moc omlouvam ale vyhodila jsem tehotensky test a tam byla ta wbstranka.Tak az pujdu do obchodu tak se Ti mrknu ale jestli te opravdu zajima ten monitor o kterym pisi tak si klikni na www.drugstore.com a tam si zadej do ramecku kde bude napsano:Search tak tam napis: Ovulation monitor a klikni na to tam se Ti ukazou monitory a ty tycynky ktere se k tomu pouzivaji.Promin je mi to trapne ale slybuji mrknu se do drogerie a kouknu na tu webstranku jeste dneska a muzes se podle toho podivat jestli to prodavaji v Cechach.Treba to tam nebude tak drahe.Tak zatim.
Claudia
  • 
10.9.2003 18:21:28
Ahoj Moniko tak to jsem rada ze aspon nekdo tedy ma asi pravde podobne mininko diky mikroskopu.Ja pochazim ze Severni Ameriky a tady maji jeste jeden pristroj ktery se pouziva ze se vycuras na test a pak ho zastrcis do takove masinky a ta Ti ukaze jestli mas ovulacni den.Tato masinka taky funguje tak ze ma svoji memory( pamet )a ta Ti ukaze po sesti mesicich presne den kdy jsi ovulacni.Je hodne popularni ale jak na nase tak navase finance je velmi draha 400 dolaru.Nevim jestli ji v Cechach prodavaji.Ale muzu Ti napsat presne webstranku na ktere se muzes podivat o cem vlastne pisi.Je to v anglickem jazyce ale mozna ze by si ji mohla najit na ceskym jakzyce.Napisu Ti ji v pristim vzkazu.Jinak ten mikroskop tu mame taky a neni zas tak drahy tak ho asi vyzkousim take.Byla jsem totiz lonsky rok tehotna ale v 7 tydnu jsem potratila takze se nadale pokousime a nestracime nadeji.Kdyz budes mit jeste nejake nove zkusenosti tak mi dej vedet ja se taky ozvu.Diky moc.
[<<Předchozích 720] Příspěvky 721730 z 898 [Dalších 168 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.