Monika,velká snažilka |
| • |
10.9.2003 16:20:52
Jé, tak to ti tu soupravičku tak trochu tiše závidím.Já zatím nic tak krásného nemám, ale kak jsem psala tak si teď koupím alespoň nějaké bodíčko, které se vždycky unosí.Já beru Femibion(mitamíny+minerály), prostě taková ta směsice.Za chvílu už v práci končím tak se ozvu znovu zase zítra ráno.A asi to nevydržím a udělám si ráno než půjdu do práce test i když bych měla počkat alespoň do pátku.No ale nedá se nic dělat, jsem hrozná.Tak se zatím krásně, Monika
|
Monika |
| • |
10.9.2003 16:01:02
Já jsem dostala krásnou soupravičku jako svatební dar a zatím odolávám a nakupuju kamarádkám. Taky už jsem chtěla něco koupit, ale když nevím do jakýho ročního období se to narodí...Jinak beru kyselinu listovou a kombinaci vápník, hořčík, zinek a chci si koupit Mamavit, o kterém jsem četla že je dobrej. Myslím, že vitamíny neuškodí. A ty něco bereš?
|
Monika,velká snažilka |
| • |
10.9.2003 15:15:19
Holky, a už máte koupené nějaké ty krásné oblečky na očekávaného mimouška? Já zatím ne, ale teď mám po výplatě a rozhodla jsem se, že si udělám radost a něco koupím.Zatím jsem kupovala jen té mojí kamarádce s miminkem abych se alespoň trošku uklidnila.Strašně mě to baví kupovat a až to jednou budu kupovat na moje miminko tak to bude NÁDHERA.A ještě jsem se chtěla zeptat jestli berete už teď nějaké vitamíny?Monika
|
Monika |
| • |
10.9.2003 13:11:49
Neboj Mončo, jednou nám to vyjít musí. Já příznaky težko rozeznám, protože týden před každou MT mám děsně nateklý prsa a pokaždé si říkám, že už je to tím, že bude mimi a ono zase nic.Někde píšou, že už po 14 dnech ti může být špatně a jinde zase až později, asi je to opravdu u každého jinak. V poledne jsem si koupila novou dávku testíků a nezbývá než čekat. Měj se hezky. Monika
|
Monika |
| • |
10.9.2003 13:05:32
Tak to jsme tři a asi nás bude ještě víc. Kolem mě se to taky jenom hemží miminkama a jsem z nich celá unešená. Když potkám maminu s bříškem, tak si říkám, už abych taky takový měla a připadá mě to neskutečný, když se na testu objeví jenom jeden proužek a zase nejsem těhotná. No a do obchodu s dětským oblečením už jsem si zakázala chodit, protože bych to tam nejradši všechno zkoupila. Tak jsem ráda, že vám to tady můžu napsat, protože jsme stejně "postižený" a obávám se, že kdybych to někomu nezainteresovanému vykládala, asi by si vážně mysleli, že jsem nenormální.
|
| • |
10.9.2003 12:41:30
Tak to jsme úchylný dvě. Já mám totiž taky takový přání. Neustále sním a představuju si to jak budu vypadat až budu těhotná (samozdřejmě dobře!), jak všem oznámím, že jsem těhotná, jak budu to své mimi chovata a chodit s ním na procházky. No prostě blázen. Taky mám příští týden dostat MT moc se bojím. Když ji dostanu, připadámi těch šest dní jako ztracený čas. A už už se těším až skončí abychom mohli s manžílkem pracovat nanovo, abych mohla zase dál snít a vsugerovávat si ty těhotenské pocity atd... Držím všem i sobě pěstičky, JEDNOU TO VYJÍT MUSÍ!!!!! Katka
|
Monika,velká snažilka |
| • |
10.9.2003 11:39:57
Ahojky, moc děkuji za ten testík, hned dneska se ho pokusím sehnat.Já jsem ovulaci poznala podle suchách a mokrých dnů.Proběhla u mě 14 den, což by odpovídalo protože mám MT v průměru po 26 dnech.Na víkend se nějak netěším, protože se bojím že zjistím že to opět nevyšlo.Ješte ke všemu má moje nejlepší kamarádka 3-měsíční miminko,vidíme se 2x do týdne a když vidím toho malého broučka, drásá mi to srdce.Nevím co dělat.Strašně bych chtěla svoje miminko a nemůžu se dočkat až budu mít bříško a budu moct nosit těhotenské oblečení.Asi jsem úchylná.A ještě horší je to že na sobě nepozoruji skoro žádně změny.Nevím jestli tedy není brzo.Četla jsem že takové ty bolesti v prsou atd. začínají až 5.týden těhotenství a u někoho se prý neprojevují žádné příznaky. Asi je to individuální.Monika
|
Monika |
| • |
10.9.2003 7:51:37
Ahoj Moni, test se jmenuje HCG tehotenský test, je to bílá krabička s modrýma proužkama a vyrobeno v USA, stál jenom 20,-Kč. Já mám den "D" až 24. 9. Jelikož jsem vždycky měla pravidelnej cyklus, říkala jsem si, že budu ovulovat přesně v polovině, ale podle toho mikroskopu se ukazuje, že jsem ovulovala 2 dny po MT!!! Tak jsem zvědavá, jestli nelže a jak to dopadne.Moc, moc ti držím palečky, aby to o víkendu vyšlo. A jak se cítíš, pociťuješ nějaké změny? Monika
|
Monika,velká snažilka |
| • |
9.9.2003 16:44:18
Ahoj Mončo, to bys byla moc hodná kdybys mi to zjistila.MT bych měla dostat myslím někdy o víkendu.Nevím to přesně protože před 4 měsíci jsem vysadila prášky a od té doby to mám tak nějak různě.Takže uvidím.A jak je to s tebou?Kdy tě čeká den "D"?Monika
|
Eva |
| • |
9.9.2003 16:26:16
Mati, nebuď nešťastná. My sa snažíme 10 mesiacov a stále nič. Som rok vydatá, všetci sa nás pýtajú, kedy budeme mať bábätko, či ho nechceme, no ja nemám chuť každému odpovedať, že sa nám nedarí, hoci si bábo veľmi prajeme. Koncom augusta som prvýkrát počas celej dovolenky skúšala Veronikinu prstíkovú metódu a to či úspešne sa dozviem po 15.9., kedy by sa mali dostaviť "jahôdkové" dni. Dúfam, že výsledok bude pozitívny. Držte mi palce. Ak sa to opäť nepodarí, možno to výjde budúci mesiac. Začala som popri práci predávať Oriflame, ideme kupovať väčší byt, vybavujeme úvery, znalecké posudky, poistky ... no proste kopec iných starostí a sama na sebe konečne pozorujem, že na dieťatko už tak často nemyslím. Asi je fakt potrebné, aby sme si myseľ zamestnali niečím iným a ono to určite príde. Všetci mi radia na to nemyslieť, tak sa o to snažím. Musíme byť trpezlivé. Všetkých vás pozdravuje Eva
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.