| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 740] Příspěvky 741750 z 898 [Dalších 148 >>]
Monika
  • 
9.9.2003 15:11:08
Zrovna včera jsem četla, že když BT neklesne, je to znak těhotenství, takže ti moc přeju aby ti to vyšlo.. Koupila jsem si teď nějaký test, který jsem ještě neměla a píše se tam, že ho můžeš použít i dřív než před vynecháním MT. Bohužel ho mám doma, ale pokud máš zájem, zjistím, jak se jmenuje. Monika
Monika,velká snažilka
  • 
9.9.2003 14:25:14
Ahoj všechny snažilky, potřebuju poradit jestli má někdo zkušenosti s měřením bazální teploty.Četla jsem, že pokud teplota před menstruací neklesá pod 37C tedy je vyšší jak 37 a více, je to jeden ze znaků těhotenství.Jak jsem říkala snažíme se s manžílkem sice jen 4 měsíce ale mě to připadá jako věčnost.Přijdu si jak blázen protože týden před tou nechtěně očekávanou mrchou si zkouším těhotenský test ačkoliv vím že není možné v tuto dobu něco rozpoznat.Výsledek snženíčka bych se měla dozvědět tento víkend, tak dám potom vědět.Všem vám holky držím palečky a strašně se bojím víkendu.Monika
  • 
9.9.2003 8:29:16
Krasny den holky!To co tady ctu mi vychazi primo ze srdicka a z duse.Taky jsem byla uz tehotna pred rokem a pul,ale bohuzel jsem potratila.Od te doby se nam stale nedari.Vyzkousela jsem i Veruncinu metodu uz nekolikrat a stale se nedari.Take porad myslim na to,ze tento mesic se to preci uz musi podarit a ono nic. Ale postupem casu jsem snad malinko otupelejsi,je to totiz hodne unavne porad plakat nebo si zoufat.Kdyz se to povedlo jednou,tak verime s manzelem,ze se to podari i podruhe.V sobotu uvidim,jestli treba naaahodou tento mesic....?!Jinak jdu pristi tyden ke svemu doktorovi a doufam,ze uz me konecne posle na vysetreni at vim kde je chyba.Mam z toho malinko obavy,ale co bych pro miminko neudelala?!
Mejte se krasne a moc na vas myslim at se vse podari podle vasich predstav. Jsem rada,ze tyto stranky existuji.
Monika
  • 
9.9.2003 7:58:21
Ahoj Claudie, s mikrospokem jsem začala až teprve teď, takže zkušenosti zatím velké nejsou, ale jakmile budu vědět víc, ráda se o to podělím. Nicméně, v mém okolí se to miminkama jenom hemží a zjistila jsem, že minimálně 5 maminek používalo mikroskop (a všechny mají krásná mimi) Možná náhoda, ale každopádně je to bezbolestné a nenamáhavé, tak proč to nevyzkoušet. Pokud máš nějakou jinou radu, ráda vyzkouším. Měj se hezky a držím palečky.
Claudia
  • 
9.9.2003 5:39:42
Moniko prosimte dej mi vedet az to zkusis vicekrat jak funguje ten mikroskop.Slysela jsem od doktorky ze to neni spolehlivy protoze ve sline mame hodne odlisnych mikrobu takze to neni na 100% jisty ze je zrovna ovulacni den.Sama nevim jak to funguje tak bych chtela slyset jestli treba nekdo s tim nema dobre zkusenosti.Jinak Ti preji hodne stesti ve zkusebnich metodach at uz jakych koliv.
Maťa
8.9.2003 15:06:24
Ahojte všetky maminky, tehulky a snažilky! po dlhšom čase sa ozyvam. Ja stále nič, už 7.mesiac sa snažíme o dieťatko, aj túto metódu stále každý mesiac skúšam a stále nič. Poraďte mi, čo mám robiť. Snažím sa na to nemyslieť, ale to sa tak celkom nedá, určite mi dáte za pravdu. Ako sa vám to podarilo? Díky za odpoveď.M.
  • 
8.9.2003 13:33:30
Ahoj holky, taky už "se snažime" čtvrtý měsíc, a zatím bez úspěchu. Druhý měsíc zkoušíme prstíčkovou metodu, mám od kamarádky půjčený mikroskop na určování ovulace, tak doufám, že když se všechna snaha spojí dohromady, konečně se nám to povede. Jinak každý měsíc zažívám úplně stejné pocity jako vy. Říkám si, že na to nebudu myslet, ale to se prostě nedá, když se na to miminko tak strašně tešíte, zkuste myslet na něco jiného. Všem nám držím palečky, ať se to co nejdříve podaří.
Štěpka
  • 
8.9.2003 12:56:27
Tak přesně takhle to chodí u nás.Navíc nechci stresovat manžela věčnejma řečma o tom,že zejtra to mám dostat,nebo včera jsem to nedostala(což u mě nic neznamená,protože si vypočítávám cyklus na 28 dní,ale mám ho po 32 dnech.)V neděli to bylo 28 dní.Už jsem tak nervózní,že ani nevim jestli mě břicho bolí,nebo nebolí.Bojim se jít na záchod,protože přesně znám ten pocit co přijde až zjistim,že jsem to dostala.Jestli to tenhle měsíc nevyjde tak to asi hodim za hlavu a budem se snažit,jen když na to bude chuť-to si říkám KAŽDÝ měsíc.Stejně to ale neuědlám a zase si najdu tuhle stránku a zase do toho musim rejpat a přemejšlet.Nemáte někdo radu jak se zabavit čímkoliv jiným? Jestli jo,tak napište a jestli ne tak napište taky,ať víme,že je nás víc.
Štěpka
  • 
8.9.2003 12:46:33
Tak to asi nejsem blázen,když je nás "přemejšlivejch" víc.Radost mi udělali tyhle stránky a tahle debata,kterou rozpoutala Veronika s její metodou.Nemusíme ani probírat jestli prstíčková metoda funguje nebo ne,hlavně že víme,že v tom nejsme sami.Tak zase napište jak vám vychází snažení a uvidíme.Jednou se to povést MUSÍ.
  • 
8.9.2003 12:00:55
Ahoj holky (snažilky a těhulky,
zjišťuji, že máme stejný problém, neustále na to myslím, po každém milování si říkám "tak snad už teď", taky zapomínám různé věci a před menstruací chodím jako ve snách, neustále si říkám "nedostanu menstruaci, už jsem těhotná" a zase nic. Už čtvrtý měsíc se snažím otěhotnět a druhý měsíc zkouším "prstíčkovou metodu". Doufám, že to tentokrát vyjde. Dozvím se to příští týden ve čtvrtek. Držte mi pěstičky (kolik pěstí tolik štěstí). Přeji Vám všem snažilkám také hodně štěstí a těhulkám příjemné prožití těhotenství a krásné miminko.
[<<Předchozích 740] Příspěvky 741750 z 898 [Dalších 148 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.