Teresa |
| • |
8.9.2003 10:01:12
Čau holky,úplně vás chápu,když píšete,že na to musíte pořád myslet. Já jsem na tom stejně,antikoncepci jsem přestala brát loni v říjnu a každý měsíc jsem čekala a bohužel,vždycky přišlo to,co jsem nejmíň chtěla,tak jsem to taky obrečela. V současné době,kdy skoro všechny moje kamarádky jsou těhotné,jsem na tom dost špatně,ale zatím se držím. Zkoušela jsem si měřit bazální teplotu,počítat plodné dny i prstíčkovou metodu,ale nic z toho nevyšlo. Tak jsem všechno hodila za hlavu a řekla si,že se nebudu trápit a počkám do konce roku,jestli se nám to nepovede,jinak půjdu na vyšetření. Trochu se mi ulevilo,když se můžu někomu vypovídat. Držím všem nám snažilkám palce a všem budoucím maminkám přeji bezproblémové těhotenství. Zdraví Tereza
|
Monika,velká snažilka |
| • |
8.9.2003 8:07:54
Ahoj Markéto, já bych se výsledek našeho snaženíčka měla dozvědět tento víkend tak ti hned potom dám vědět.Už je to čtvrtý měsíc co se pokoušíme o miminko a stále doufám že těď by to mohlo už vyjít.To že někdo tvrdí že se na to nemá myslet, tak ten to asi nezažil.Myslím na to prostě pořád, zapomínám na jiné další věci, no prostě hrůza.Tak ti držím Markétko palečky a snad nám to vyjde.Ozvy se.Monika
|
Markéta |
| • |
5.9.2003 16:29:29
díky moc. snad to vyjde. I tobě to moc přeju! Určitě dej vědět.já budu znát verditk příští týden. tak jsem zvědavá............... Měj se moc krásně a díky za povzbuzení.
Jinak - s tím miminkem mě to fakt moc mrzí. nedivím se ti, taky bych to ořvala. Ale te´d už ti to určitě vyjde! Jednou musí!!! |
Štěpka |
| • |
5.9.2003 14:10:22
Ahoj,moc ti držim palce(sobě teda taky,to se musím přiznat).Hlavní prý je moc na to nemyslet a neblbnout dřív,než je potřeba-ale to říkaj bu´d zasloužilé maminy,nebo doktoři.Já jsem otěhotněla vloni hned 14 dni po vysazení antikoncepce-to bylo radosti,ale to zklamání a těch slz,když jsem ve 3tím měs. potratila.Teď to zkoušíme znova a každej měsíc to skoro ořvu,když zjistím,že zase nic.Tak si spíš hledám jinou zábavu,ale myslím na to dnes a denně.Tak uvidíme-uvidíte.Držím palce. A papa
|
| • |
5.9.2003 10:50:00
Ahoj holky! Moc bych vás chtěla všechny pozdarvit a popřát vám hodně štěstíčka. Já se vdávala loni v čevrenci a letos v červnu jsem přestala brát anikoncepci. Včera jsem našla na internetu tuhle metodu, tak jsme jí hnedka vyzkoušeli. Chtěla bych vás všechny poprosit o krátký dopísek na mail, jak jste dopadly. Přede moc děkuji. Těm z vás, které čekají miminko upřímně gratuluji a těm z vás, které se teprve snažíte moc držím palečky!!
|
Katarína |
| • |
2.9.2003 11:56:19
Ahojte žienky.Musím sa priznať, že hneď mi je lepšie, keď som zistila, že nie som sama.A že mesačné depky zo sklamania sú úplne normálne a normálne sú aj pocity, keď si myslím, že sa asi z toho čakania zbláznim. Hlavne by som chcela poďakovať Veronike a všetkým, ktoré nám dodali NÁDEJ.Tiež navrhujem, aby sme prstíčkovú metódu premenovali na Veronikinu metódu.Myslím, že jej objaviteľka si to zaslúži.Momentálne si k svojim sklamaniam môžem pripísať 26.čiarku.Čiže je to už viac ako dva roky, čo sa pokúšame.Užívala som tri mesiace Clostilbegyt a mám pred sebou vraj štyri odrazové cykly, kedy máme vysokú šancu.Preto sa veľmi teším, že si tú moju nádej môžem spojiť s Veronikinou metódou.Ďakujem vám a všetky sa držte! Určite sa ozvem.
|
Monika,velká snažilka |
| • |
1.9.2003 16:45:01
Ahojky holky, několik týdnů brouzdám po internetu a až dnes jsem se rozhodla také napsat.Se svým přítelem jsme se v dubnu vzali a v květnu jsem vysadila antikoncepci, kterou jsem brala 6 let.Od května se tedy snažíme o miminko ale zatím bez výsledku.Každý měsíc to obrečím.Teď jsem četla tu prstíčkovou metodu od Veroniky.A rozhodli jsem se že jí také vyzkoušíme.Mám období plodných dnů, tak nám držte palečky.Moc děkuju
|
Dáša |
| • |
27.8.2003 20:47:11
Zdravím všechny snažilky,těhulky, ale především Veroniku.
Jsem na této stránce poprvé a musím říct,že je mi tak nějak líp na srdíčku,protože jste mi dodali trochu naděje,hlavně Veronika.S manželem se snažíme o miminko od května,ale připadá mi to jako rok. Loni v dubnu jsem o miminko přišla-akutní toxoplazmoza.Bylo to hrozně těžké a bolestivé rozhodnutí,ale šla jsem na int.,a léčit se.Teď už jsem konečně zdravá,s manželem budem prstíkovat a prst... až se to prostě musí podařit,doufám. Brzy dám vědět. |
gabina |
| • |
27.8.2003 17:45:54
Veroniko, moc dekuji za Tvou radu, nevim, jestli je to nahoda nebo pomohla Tvoje metoda, ale dneska jsem zjistila, ze jsem tehotna (nemam tedy jeste potvrzeno od doktora, ale vynechala mi jinak pravidelna menstruace a mam dva prouzky na testu!!!), vsem preji moc stesti pri pokouseni se o miminko a jeste jednou diky. gabi
|
Terka |
| • |
26.8.2003 14:40:50
Verčo, nedaří se mi najít knihkupectví kde by tuto knihu měli. Prosim tě jaké nakladatelství jí vydalo? Děkuji Terka
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.