Natka, bez dětí |
| • |
25.8.2003 22:52:16
Leni a aji ostatní holky co se Vám nedaří. Patřím taky mezi Vás a přeju nám všem aby se to jednou povedlo a my jsme mohli být šťastný.
|
Natka, bez dětí |
| • |
25.8.2003 22:50:25
Leni a aji ostatní holky co se Vám nedaří. Patřím taky mezi Vás a přeju nám všem aby se to jednou povedlo a my jsme mohli být šťastný.
|
natálie,snažilka |
| • |
23.8.2003 19:43:15
Veroniko, moc a moc ti děkuju, už se snažím 10 měsíců a nic, ale tohle určitě vyzkouší. Jinak holky všem vám moc a moc držím palce!!!!
|
| • |
21.8.2003 8:19:45
Ahoj Radko, já to poznala tak, že mi vynechal menses a měla jsem testy pozitivní. Bolelo mě bříško jako kdybych to měla dostat a nedostala :-) Co se týče toho čípku takjsem ho nahmatala jen jendou, ale za úmorného snažení tak jsem ho pak už nehledala a snažila jsem se to tam jakoby potírat po stěně, která je úplně vzadu. Nejlepší je se snažit večer a umýt se až ráno, hlavně si podlož zadeček. Hodně štěstí při snaženíčku :-))) Zlatka
|
Radka |
| • |
19.8.2003 20:17:05
Ahoj Zlatko,ja mam taky ten problem,ze ten cipek nemuzu najit,uz jsem se snazila vickrat,ale proste ho nikde nemuzu nahmatat.
Jeste jsem se chtela zeptat,za jak dlouho jsi poznala,ze jsi tehotna a jak? Jinak ti preju hodne stesticka v tehulkovstvi. |
Alča,Zlín |
| • |
19.8.2003 11:20:43
Mas pravdu vypnout v sobe tu touhu po diteti neumim.Okoli rika porad,ze se jeste nic nedeje.Vsechno prijde,ale mne uz se to zda strasne dlouho.Vis ja uz jsem tehotna byla prave pred rokem a pul.Potratila jsem ve 4.tydnu.Proto ve mne taky hloda ted uz velky cerv proc se to jinym podari po potratu otehotnet za chvili a mne ne?!Je to proto,ze ve mne neni neco v poradku.Zatim to samozrejme nemam potvrzene,ale cim jinym by to bylo?!Na detatko se moooc tesi cela rodina i manzelova a me strasne mrzi,ze jim jejich prani nemuzu splnit.Snazim se myslet na jine veci a rikam si,ze jednou to musi prijit,verim tomu,ze to tak je.Proste to chce cas.Ale neni den a snad ani hodina kdy bych to vypustila z hlavy.Proste to nejde at si kazdy rika co chce.
Ale ty mas Jani vsechno pred sebou.Pokousite se teprve chvilinku a to vubec nic neznamena,ze se to napoprve nepovedlo.Ono to chvilinku trva,nejde to najednou.napoprve jsem otehotnela po necelych 3 mesicich po vysazeni prasku.Brala jsem je ale jen pul roku. Kdybys mi chtela napsat na adresu,tak budu rada. ctyrocka@centrum.cz Hezky den! |
|
|
19.8.2003 9:46:05
Bezva nápad :-))) Třeba to ten koník za Vás vážně vyřeší. Taky jsem si řekla, že je mi to vlastně fuk, že když nad tím budu denodenně přemýšlet, asi tím moc nevyřeším :-))) Jenomže ženská psychika je fakt zvláštní .... než si řeknete "tak to zkusíme" vůbec nepřemýšlíš na tím, že by mohlo být něco v nepořádku, ani na chvilku Tě nenapadne myslet na své plodné, či neplodné dny, dělat v posteli po milování téměř akrobatické kousky.... Ale jakmile se do "toho" pustíte a nepovede se to hned napoprvé, znejistíš. Ať chceš, nebo ne myslíš na to. Proto jsem se taky vyskytla tady.... Prostě nepovedlo se to napoprvé a ve mně začal hlodat červík nejistoty. Může mi padesát tisíc lidí říkat, že to chce čas, stejně na to budu myslet a budu čím dál nervóznější. Nejde si vypnout podvědomí, nebo mu poručit.... Bohužel :-))) Nebo Ty to umíš ?
|
Alča,Zlín |
| • |
19.8.2003 9:24:01
No pry se to rika:-)))Ale zaten rok a pul uz takovych chvilek bylo.Mozna jeste nenastal ten spravny cas.Ale ted to necham koňovi ten ma vetsi hlavu:-)))
|
|
|
19.8.2003 9:11:39
No asi je takový druh dovolené lepší - jste tak vyčerpaní, že když už se k nějakému milování dostanete, děje se to skutečně "jen" proto, že na to máte chuť, že po sobě toužíte a né proto, že máte pocit, že byste měli, že je vhodná doba, že ..... A v tokovém psychickém rozpoložení, se prý nejvíc daří :-)))))
|
Alča,Zlín |
| • |
19.8.2003 8:52:36
Dekuji za pranicko urcite se po dovolene ozvu.Ale bude to malinko narocnejsi dovolena,poznavaci,tak nevim kolik toho casu na milovani bude. Myslim,ze dopadneme jak vy ve Španělsku:-)
Ale clovek mini a osud meni. Drzim palecky i tobe a treba az se vratim tu bude veticka "Funguje tooo",tak jako od Zlatky.Te drzim moc palecky at to vsechno dopadne dobre! Mej se krasne |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.