Alča,Zlin |
| • |
19.8.2003 8:47:01
Moc dekuji za doporuceni knihy,urcite si ji zajdu koupit.Muze byt opravdu velmi zajimava!Dekuji!
|
Eva |
| • |
19.8.2003 8:30:03
Zlatka, to je parada. Mne to dava velku nadej, ked sa niekto podeli o svoju radost z toho, ze sa to podarilo. Drzim palce, aby vsetko dopadlo OK. Prajem Ti krasne tehotenstvo. Eva
|
Verča, 2 děti |
| • |
18.8.2003 23:51:28
Protože obě moje děti byly dlouho očekávané tato problematika mě stále zajímá. Dnes se mi dostala do ruky kniha : Hana Konečná - Na cestě za dítětem - dvě malá křídla. Vydáno s podporou Min.zdravotnictví jako 1.vydání letos, já ji mám z knihovny jako novinku. Doporučuji sehnat. Je to odborná kniha, ale psaná velice hezky a citlivě. Možná pro spoustu z vás tam bude velmi zajímavé čtení.Jsou tam i zkušenosti jiných žen, názory na různé možnosti, vysvětlení odborných termínů, ale i co dělat, když se nevede. Přeji všem snažilkám, ať jim to vyjde.
|
Zlatka |
| • |
18.8.2003 17:28:34
Ahojky holky, tento měsíc jsem poprvé zkoušela tuhle metodu a jsem těhotná :-)))) opravdu to vyšlo i když jsem ten čípek přímo nenahmatala. Tak držím palečky všem snažilkám. Zlatka
|
|
|
18.8.2003 16:36:11
Ahoj Stepko,
nevim, jestli Ti poradim jak na TO nemyslet... ale ja otehotnela po trech letech "Verunky" metodou a to v dobe, kdy jsme se stehovali do rozestaveneho bytu, vraceli pronajaty byt, zarizovali spoustu veci kolem dostavby bytu, a meli furu prace v zamestnani.. v te dobe cca 14 dni jsme se s manzelem videli asi 3x... a podarilo se. Vubec jsem tomu nemohla verit. Verunky metodu jsem v te dobe zkousela vicemene jen proto, abych si ji nacvicila a zjistila, jak to vubec funguje, ne jestli funguje :-) Takze jsem Ti asi moc neporadila, ale to co mi vsichni rikali.. nemysli na to, urcite se to povede... tak tomu verim az ted, pote, co se to povedlo. Jeste dodam, ze jsme nebyli uplne 100% zdravi.. ja mam zaklonenou delohu (coz je nekdy nepatrna prekazka k uspesnemu otehotneni) a manzel mel mizerny spermiogram (maly pocet a deformovane spermie - k normalnimu stavu mu chybelo skoro 60%). asi opravdu dela psychika hodne.. preji hone uspechu ve snazeni a doufam, ze za chvilku budes Ty i ostatni snazilky tehulky :-) Katka |
|
|
18.8.2003 15:13:30
Dovolená ? No to je úžasná šance :-))) My jsme si sice malé "španělátko" nepřivezli, ale to bude asi tím, že jsme se k milování jaksi nedostali :-))) Výlety, plavání, potápění, sluníčko .... byli jsme tak unavení, že na milování nám prostě nezbyla energie :-))) Tak třeba se nám to tento víkend podaří .... ovulační testy mám v pohotovosti :-))), návody a rady, co mám dělat po milování už mám taky nastudované, takže .... hurá do toho a půl je hotovo :-))) Zatím pa a dovču si pořádně užijte !!!!
|
| • |
18.8.2003 14:55:47
Jani drzim ti moc palecky a verim,ze to urcite vyjde.
Ja prstickovou metodu zkousim uz chvili a nedari se,ale to nic neznamena.Vim,ze se to jednou podari.Jsem vdecna za kazdou radu uz jsem jich za ten rok a pul vyzkousela docela dost.Je pravda,ze za sebou nemam jeste zadne vysetreni,ale v zari se chystam s tim neco udelat.Ted si uziju dovolenou a kdo vi....mozna....?!:-) Mej se krasne a jelikoz to mame kousek od sebe,tak kdybys chtela ozvi se mi na mail! |
Evča, 4 tt |
| • |
18.8.2003 13:13:37
Bývá to většinou v polovině cyklu tzn. když ho máš dlouhý 28 dní tak k ovulaci by mělo dojít asi 14 den po začátku mens. Na přesné zjištění existují ovulační testy které jdou koupit v lékarně, ale ty lepší stojí asi 500,- Kč.
|
|
|
18.8.2003 13:09:42
V lékárnách se dají koupit ovulační testy, které fungují podobně jako těhotenské testy - dvě čárky na papírku namočeném v moči signalizují, že během následujích 12 - 24 hodin dojde k ovulaci. Jinak to jde vyčíst z výsledků měření bazální teploty, ale to je dlouhodobější proces.
|
Karca 1 |
|
|
18.8.2003 13:03:24
Jak zjistim, kdy presne dochazi k OVU?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.