Evča, 4 tt |
| • |
18.8.2003 12:59:27
U mě to nebylo tak složité, tím že jsem brala Clos. - měla jsem totiž problémy s ovulací. Tak jsme to dělali tak jak je to napsáno v tom letáčku od 11 do 15 dne po začátku menstruace. Záleží kdy u tebe dochází k ovulaci.
Ahojky Evča |
Štěpka |
| • |
18.8.2003 10:28:50
Ahoj,moc ti přeju aby všechno vyšlo tak jak si přeješ.S manželem se taky moc snažíme,ale zatim nic.Jestli chceš tak zase napiš co a jak.
Všichni říkaj,že na to nemáme myslet,že to jednou přijde samo,ale moc mi to nejde.Zatim jen nakukuju do cizích kočárků a okukuju jiný těhulky. Jestli jsi na tom podobně,tak zkus napsat,třeba mi poradíš jak myslet na něco jinýho. Tak zatim ahoj PS:jestli mi umí poradit někdo jinej,napište taky.Připadám si chvilkama jako blázen,tak co s tim? |
Eva |
| • |
18.8.2003 10:19:44
Evi, tesim sa s Tebou, ze sa to podarilo. Kolkokrat do mesiaca si skusala "prstikovu metodu" aby sa to podarilo ?
|
Jájík |
|
18.8.2003 10:15:02
Díky moc za přání, a přeji taktéž. Jana
|
Eva |
| • |
18.8.2003 9:46:51
Monika, ja sa snazim podla tejto metody otehotniet uz 5 mesiacov, no zatial to nefunguje. Raz sa to musi podarit, no nie ?
|
Eva |
| • |
18.8.2003 9:27:00
Veronika, dakujem, ze si sa o svoju radu podelila. S manzelom tuzime po babatku a zatial 10 mesiacov neuspesne. 5 mesiacov a uz snazim otehotniet aj podla metody Dr. Jonasa, no bezvysledne. Pritom sme obaja zdravotne v poriadku. Az v piatok som si precitala Tvoju radu /dlhsie som na tejto stranke nebola/ a v nedelu sa mi opat dostavila MS. Nie som vsak z toho nestastna, pretoze uz teraz sa tesim, ze hned po skonceni MS vyskusame Tvoju radu. Verim, ze sa to podari a ze coskoro vam vsetkym napisem, ze to naozaj funguje. S nadejou vsetkych pozdravuje Eva.
|
Eva |
| • |
18.8.2003 9:25:30
Veronika, dakujem, ze si sa o svoju radu podelila. S manzelom tuzime po babatku a zatial 10 mesiacov neuspesne. 5 mesiacov a uz snazim otehotniet aj podla metody Dr. Jonasa, no bezvysledne. Pritom sme obaja zdravotne v poriadku. Az v piatok som si precitala Tvoju radu /dlhsie som na tejto stranke nebola/ a v nedelu sa mi opat dostavila MS. Nie som vsak z toho nestastna, pretoze uz teraz sa tesim, ze hned po skonceni MS vyskusame Tvoju radu. Verim, ze sa to podari a ze coskoro vam vsetkym napisem, ze to naozaj funguje. S nadejou vsetkych podravuje Eva.
|
Eva |
| • |
18.8.2003 9:24:04
Veronika, dakujem, ze si sa o svoju radu podelila. S manzelom tuzime po babatku a zatial 10 mesiacov neuspesne. 5 mesiacov a uz snazim otehotniet aj podla metody Dr. Jonasa, no bezvysledne. Pritom sme obaja zdravotne v poriadku. Az v piatok som si precitala Tvoju radu /dlhsie som na tejto stranke nebola/ a v nedelu sa mi opat dostavila MS. Nie som vsak z toho nestastna, pretoze uz teraz sa tesim, ze hned po skonceni MS vyskusame Tvoju radu. Verim, ze sa to podari a ze coskoro vam vsetkym napisem, ze to naozaj funguje. S nadejou vsetkych podravuje Eva.
|
Erica |
| • |
16.8.2003 19:01:39
To je pravda kdyz clovek chce miminko tak musi obetovat vsechno.Tak Ti taky preji hodne stesti at Ti to co nejdrive vyjde a hned jak neco bude u tebe noveho dej mi vedet ja se taky ozvu diky.Drzim palecky!!!
|
|
|
15.8.2003 15:16:45
Určitě, ozvu se :-))) Budu se tu chodit každý den "nabíjet" optimismem ! Prstíčkovou metodu vyzkouším už příští víkend, takže.... jsem vážně moc zvědavá a zároveň taky přesvědčená o tom, že to vyjde :-)))
Jana |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.