| • |
17.10.2007 8:27:11
Sluní,
to je skvělý že máte tolik mimísků, to se vám musí určitě povést. Moc držím palečky. A kdy že to jdeš na zavádění? Jsem strašně zvědavá a moc vám to přeju. A co ty Roni??? Lenďo ty teď musíš čekat do prosince? A to se do té doby nebude nic dít? Poslední dny jsem nějak neklidná. Pořád přemýšlím nad manželem, řekl mi že na umělé oplodnění nepůjde, chci přijít na to proč. Jestli je to kvůli tomu že už se nám jedno povedlo normálně, nebo jestli v hraje roli mužská ješitnost. Asi je to proto že já jsem v pořádku a ten problém má on a nechce nebo se ho bojí řešit. Snažím se ho pochopit, ale nějak mi to nejde. Holčiny mějte se pa pa Janina. |
Slunečnice |
| • |
16.10.2007 17:10:20
Lenďo,
OHSS = ovariální hyperstimulační syndrom.Jsem přestimulovaná.Ale zase máme v embryologické laboratoři 14 mimísků,ze 16 vajíček.tak aspoň něco... |
Lenďa |
| • |
16.10.2007 16:53:11
Sluní, co znamená OHSS?? Držím ti palečky.
Roni, nesmutni, oni ty // přijdou. Škoda, že ta teplota ti klesla. To je smůla. Říkala jsi, že do Vánoc to vydržíš a pak to začnete řešit. |
Slunečnice |
| • |
16.10.2007 13:02:38
Holky,
díky moc za podporu!!! Mám ale strach,že se mi začíná rozjždět OHSS.Snažím se pokud možno hodně pít,ale málo čůrám a to je asi ten problém... |
roniver |
| • |
16.10.2007 12:34:12
Ahojík d+včata,tak já to tady zase nespustím,páč MS ještě nepřišla,ale teplota ráno klesla razantně,bohužel..:-(((
|
| • |
16.10.2007 12:17:18
Ahoj Sluní, vím že ten příspěvěk nebyl pro mě, ale taky jsem na tebe myslela a přeju ti aby ti to všechno vyšlo. Kdy jdeš na zavedení?
A co ty Roni, jak seš na tom s MS-doufám že ještě nepřišla a devět měsíců nepřijde. Pa Janina |
Lenďa |
| • |
16.10.2007 12:16:47
Sluní, tak to je fajn. 16 je dobrý, tak až budeš jak to s nimi vypadá, tak napiš. Moc držím palečky. A ve čtvrtek jdeš pro ně, kolik jich zavádí ?? Předpokládám, že 2. Moc na tebe myslím. L.
|
Slunečnice |
| • |
16.10.2007 9:11:01
Ahojky Lenďo,
tak jsem po odběru = celkem 16 vajíček a mám si odpoledne volat do embryologické laboratoře.Jinak mi není nic moc - asi jak doznívá anestezie(mám pocit,jakoby se po mně projel tank)a ta stimulace(mám nafouklé břicho).Jinak byli všichni moc hodní a milí,každou nás tam přišel navštívit vlastní MUDr.a taky provedl ten odběr.Tak jsem zvědavá... Sl. |
Lenďa |
| • |
15.10.2007 16:46:24
Sluní, tak jak to dnes dopadlo?? Vše je OK?? Jak se cítíš, myslím na tebe, jak to probíhalo.....
Roni, tak co u tebe, přišla ta "mrcha"?? nebo že by neeee. Moc na vás všechny, holky, myslím. Pa, L. |
| • |
15.10.2007 12:43:47
Ahojky.
Roni promiň asi jsem se spletla-ale na věci to nic nemění, hlavně to že věřím tomu že se nám to všem čtyřem povede. Je sice pravda že s přibývajícími dny ztrácím naději a hrozím se toho že dostanu opět MS (má to nastat 23.10), ale stále doufám že alespoň jedna z nás v brzké době bude čekat mimíska (aspoň jednoho). Mějte se .....papa Janina PS: ani nevím odkud jste-třeba se potkáváme a ani o tom nevíme :-)) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.