Jájík |
|
15.8.2003 15:11:31
Hodně štěstí Ti přeji za všechny. A až to vyjde, a že to určitě vyjde, tak nás potěš. Jana
|
|
|
15.8.2003 14:23:12
Zdravím všechny snažilky, těhulky i maminky :-))
Přečetla jsem si všechny příspěvky a jsem Vám všem moc vděčná - za rady, za optimismus, za naději.... Je to sice teprve tři měsíce, co jsme se s přítelem začali pokoušet o miminko (takže nesrovnatelně míň oproti většině z Vás), ale i tak ..... Začínala jsem být trochu nervózní. Kolem mě je spousta novorozeňátek, spousta nečekaně těhotných a já se o to snažím a nic ? Ale když jsem si dnes přečetla všechny ty bezva rady a příspěvky - věřím, že se to brzo podaří :-))) Je mi 26 let a už od osmnácti mi lékaři hrozí odstraněním vaječníků - ani jeden už (po dvou operacích) není celý, ale já přesto věřím, že navzdory všem skeptickým doktorům, budu moct brzo oznámit své životní lásce tu nádhernou novinu :-))) Ještě jednou všem moc děkuji a držím pěstičky. Jana |
Hanka |
| • |
15.8.2003 13:55:46
Ahojte vsechny,
narazila jsem na tento web a zaujala mne Vase diskuse.Chtela bych reagovat na Tvuj prispevek Deniso, nebot jsem ted ja v podobne situaci, kdy bych rada poprosila zkusenejsi o radu, a to, kdy nejdrive je mozne zjistit, ze se "dilo povedlo", aniz by zena musela cekat na vynechani menstruace.Jsem strasne nedockava !! Diky moc za radu. Hanka |
Jájík |
|
15.8.2003 7:28:21
Ahoj Evi, děkuji Ti za zprávu. Také jsem zkoušela léčnu Clost., ale nepomohla mi. Začala jsem cvičit Mojžíšovou, a hned na začátku jsem slíbila, že vydržím do konce roku a pak se s mojí lékařkou domluvím a šla bych do nějakého centra pro umělá oplodnění. Bude mi už skoro 30. Ale i sama bych chtěla dát přednost a šanci té přirozené cestě otěhotnění. Mám i zvýšenou hladinu mužského hormonu, ne moc, rostou mi chloupky na nohou a pod bradou, tak se to aspoň u mne projevuje, a to je asi příčina mého problému. Nevím, jak bych tu hladinu snížila, byla jsem i na vyšetření, ale lékař řekl, že není zas až tak moc vysoká, aby jsem brala léky. Myslela jsem, že bych zkusila i třeba nějakou bylinku, ale nevím jakou. Zatím jsem žádnou na vyvážení hormonů v těle nenašla. Ještě jednou Ti moc děkuji za zprávu a hodně zdraví Ti přeji. Jana
|
Jájík |
|
15.8.2003 7:16:53
Já jsem ten test od Clear ještě neviděla, měla jsem jen prospekt, ve kterém se uvádí, že jsou tam tyčinky, které jsou do moče. Myslím, že to není ten, o kterém píšeš. Jiný opravdu neznám, ale myslím si, že ten do moče by mohl být spolehlivý. Koupím si ho. No asi musíme vyzkoušet všechno, aspoň to, čemu budem věřit. Co? Tak si popřejme hodně štěstí. Ahoj.
|
Erika |
| • |
15.8.2003 6:41:05
Vim o tom ovulacnim testu ze slin neni dobry.Dala mi radu farmaceutka a taky mi poradila o te masince. Je to takova masinka ktera ma pamet a rekne Ti presne po sesti mesicich tvuj ovulacni den.Je to taky od Clear ale nevim jestli ji prodavaji v Cechach ja ziji v severni Americe a tady jsou.
|
Evča, 4 tt |
| • |
14.8.2003 11:48:38
Ahoj Jájiku,
díky moc za gratulace a nezlob se, že píšu až teď, ale mám omezenější přístup k internetu. Asi tě ale trochu potěším. Taky jsem měla problémy s ovulaci. Nedokážu ti přesně říci co přesně, protože můj gynekolog se mnou o tom zásadně nemluvil. Ale v tom měsíci kdy jsem otěhotněla jsem už čtvrtý měsíc zkoušela léčbu. Každy 5 tý den po začátku menstruace jsem 5 dnů brala Clostilbegyt a každý 17 den chodila na injekce. Měla jsem totiž ještě nepravidelnou menstruaci. A můžu ti říct, že po těch dvou letech jsem tomu ani nevěřila a to ještě pěkně dlouho po tom co už jsem to věděla. Pokud budeš mít ještě nějaké otázky klidně se ptéj ráda ti poradím pokud to budu vědět, ale nebude to asi tak blesková odpověď, ale budu se snažit. Ahoj a držím ti pěsti. Eva |
Jájík |
|
14.8.2003 10:24:13
Ahoj, taky o ovulačních testech bych se ráda něco dověděla, koupila jsem si jeden, ale nějak k němu nemám důvěru. Doktorka mi poradila test od Clearu, ale neměli ho, tak mám jiný, podle kterého se údajně pozná ovulace ze slin. Koupila jsem si ho, protože se mi blížila doba pro sledování, ale už vím, že příště dám přednost tomu od Clearu. Ahoj.
|
Jájík |
|
14.8.2003 10:07:09
Ahoj Ivon, asi je to individuální, ale v jednom příspěvku jsem tu četla, že když si sedneš na bobek, tak ho určitě nahmátneš. Zkus to.
|
Erica |
| • |
14.8.2003 6:38:57
Ahoj Holky a Veroniko!
Cetla jsem si tvuj navod na otehotneni prstickovanou metodu.Zkousela jsem to uz parkrat ale asi to nedelam dobre vzdy me nastivila ma neoblibena MS.Prosim jestli muzes muzete napsat jak dlouho to asi mam delat prstickovani a jestli by mi nekdo poradil o ovulacnich testech jaky s tim mate skusenosti.Zatim dekuji a doufam ze se mi nekdo ozve a poradi. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.