| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 800] Příspěvky 801810 z 898 [Dalších 88 >>]
Ivona
  • 
12.8.2003 23:05:41
Ahoj,potrebuji poradit.Nemuzu te delozni cipek najit.V leze na zadech ho mam hledat smerem nahoru nebo dolu?Opravdu tam nic nemam.Prosim,poradte.
Jájík
12.8.2003 14:28:51
Evi, přeji Ti hodně štěstí a tiše závidím. Prosím Tě, pokud se mohu zeptat, měla jsi nějaké problémy, proč to nešlo dřív? U mne nedochází k ovulaci, tato metoda mi asi nepomůže, i když to také zkouším a pořád věřím. Díky za odpověď. Jana
Evča, 4 tt
  • 
11.8.2003 14:51:54
Ahojky holky,
zatím jsem z vaších příspěvku jenom čerpala informace a dlouhé 2 roky se snažila otěhotnět. Nyní poprvé píšu i já svůj příspěvek. Pořád se mí to zdá jako sen, ale už je to potvrzeno........jsem těhotná!!!!!
Napoprvé po prstíčkové metodě se to podařilo. Takže vám chci všem moc poděkovat, za své rady a zkušenosti a pokud některá budete chtít cokoli vědět klidně se ozvěte. Všem snažilkám přeju moc moc štěstíčka a ono to jednou musí vyjít.
Evča
  • 
8.8.2003 10:17:48
Ahoj holky,
Předem děkuji za radu Veronice. Nyní první měsíc zkoušíme "prstíčkovou metodu", pri mých plodných dnech jsme na tom leželi pořád. Tak uvidíme co se stane. Za 10 dní bych měla dostat menstruaci doufám že ji nedostanu!!!! Gratuluji všem čerstvým těhulkám a přeji hodně štěstí snažilkám.
Katka
Veronika
  • 
3.8.2003 21:34:52
Zdravím všechny snažilky a těhulky...
Přečetla jsem si návod na prstíčkovou metodu a po jednom měsíci se to podařilo.Snažili jsme se rok o miminko a už jsem začínala být zoufalá.Vím že jeden rok není žádná doba oproti jiným co se snaží třeba i deset let ale i tak je to umorné...
Ženský vydržte a věřte že se povede moc Vám všem držím palečky.
Zlatka
  • 
2.8.2003 9:54:22
Ahoj holky, prstíkovou metodu zkouším od půlky července, ale ten čípek nemůžu najít, kamarádky mi poradily at to jakoby rozstouchám, tak nevim jestli to pomůže. Je ten čípek hodně daleko? Děkuji za radu Zlatka
Janik, snad 3tt
  • 
30.7.2003 11:05:15
Vím, že tato diskuze je už staršího data, ale četla jsem ji nedávno a hned vyzkoušela.
Myslím, že to zabralo, nedostala jsem menstruaci a na TT se ukázala zatím slabá růžovoučká čárečka. Musím bohužel vydržet skoro 14 dní než přijede doktor z dovolené, ale doufám, že mi těhotenství potvrdí.
Maťa
30.7.2003 10:42:28
Díky za radi, Ivi, hneď to vyskúšam. Napíšem, keď sa to podarí.
Prajem pekný deň.
Maťa
30.7.2003 10:41:11
Díky za radu, vyskúšam to hneď dnes. Ahoj a určite sa ozvem, ak sa to podarí.
Prajem všetkým čakateľkám pekný deň.
Denisa
  • 
30.7.2003 6:46:00
Ahoj Kláro a věechny snažilky!
S tím orgasmem jsi mě potěšila, doufám, že to vyjde, jsem napjatá. Ale ještě musím asi deset dní počkat. Znáte to, nevím, jak to vydržím.:-)Ještě že si můžu občas odskočit v práci sem a číst si. Držím pěsti, mějte se pa D
[<<Předchozích 800] Příspěvky 801810 z 898 [Dalších 88 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.