|
|
29.7.2003 13:56:07
Chtěl jsem jenom vyjádřit údiv nad tím, kolik peripetií je třeba podstoupit pro splození potomka. Prstíky, palce, servítky, zezadu, zepředu, zboku, na bříšku, ve stojkách, opřené o stěnu...to takhle dělají všichni? Vidíte to - a to je tolik žen, které ještě používají antikoncepci. A přitom by stačilo si tam prostě nestrkat prsty:-))
Dámy, tohle měl být jenom vtip, promiňte mi to - já se nějak neovládl. Je mi jasné, že spousta žen touží po dítěti celým srdcem a když se nedaří, tak je třeba zkusit něco "fungujícího". Mým oblíbeným filmem je "Veřejné tajemství", taky jsou tam dva "snažiči" a nad tím, co vymýšlejí, mi občas zůstával rozum stát a bránice už to dávno vzdala a odmítla se dál smát:-)) |
Hanule,zatím bez mimi |
| • |
29.7.2003 13:51:22
Ahoj Verunko a všechny těhulky,snažilky,maminky...
minulý měsíc jsem se dočetla o prstíkové metodě.Vzhledem k tomu, že k početí dochází nejlépe při orgasmu, tak je to určitě rada k nezaplacení.ale abych nekecala, první měsíc jsme prstíčkovali, MS má přijít o víkendu a já už teď cítím napětí a bolest v prsou.Před MS se mi to nikdy nestalo.Jsem hrozně napnutá, ale s testem to vydržím až do příštího týdne.Hned vám všem dám samozřejmě vědět.přeju hodně štěstí a pevné nervy při čekání.hanule |
Hanca,zatím bez mimi |
| • |
29.7.2003 13:42:19
ahojky,
musím se taky vložit do diskuse.Pokoušíme se o mimi od června. Teď v červenci jsme vyzkoušeli prstíčkovou metodu.Jsem zvědavá,jestli to vyjde.Podle ovulačních testů jsem si zjistila plodné dny a pak už záleželo jen na "šikovnosti" prstíků. Něco na tom určitě bude.V termínu ovulace byl čípek měkkoučký a v něm se vytvořil otvor. Pěkně jsme ho namočili do spermijek a teď čekáme.MS má přijít o víkendu, ale já už teď pociťuju napětí a bolest v prsou-jak na to myslím, tak nevím, jestli si to jen nepředstavuju:-)Každopádně dám vědět, abych i všechny ostatní snažilky případně podpořila a podrobně popsala, jak na "to".zdraví Hanule |
alka, 3 děti |
|
|
28.7.2003 9:44:56
Ahoj Deniso,
nemyslím, že je tak nepravděpodobné, že bys otěhotněla hned napoprvé. Já takhle otěhotněla třikrát, naposledy neplánovaně, dokonce mimo plodné dny. A to mi už bylo přes pětatřicet, kdy prý pravděpodobnost otěhotnění rapidně klesá..... No v září bude Apolence rok, pár dní už sama chodí a je naše sluníčko. Tak nehledej zbytečně problémy tam, kde vůbec nemusí být. Každá nemusí mít problémy s otěhotněním, pokud jsi v pořádku, je zbytečné, dělat si starosti takhle předem. Držím ti palečky, však ono se zadaří :-). Zdraví Alka |
Denisa |
| • |
27.7.2003 23:12:00
Ahoj holky, my jsme to před pár dny taky poprvé zkusili. Teda poprvé bez ochrany v plodných dnech. Byl by asi zázrak, kdybych otěhotněla, já vím. Stejně jsesm neměla ani nohy nahoře, ani podložený zadek,ani nic jiného, protože nebyl čas, já jsem spěchala do práce, tak jsem valila do sprchy. no, ale 11 a 12 den jsme se taky milovali, tak možná...jestli ty potvůrky žijí dva dny, jak se tady píše, by to bylo dobré, to jsem zůstala normálně ležet a usla.Teď abych čekala 14 dní. jaké jste měly nejdřívější příznaky? a kdy? poraďte, ať si o tom můžu aspoň číst, než přijde minuta pravdy. Tak se mějte, držím všem palečky při plodných dnech a těm co už rostou bříška ať všechno klape.
|
Klara,17 tt |
| • |
25.7.2003 20:44:29
ahoj holciny,
rada bych pridala svoji radu /tedy vyctenou,ale uz uspesne vyzkousenou v praxi/.Mozna tento fakt,ktery zde chci zminit,vsechny znate.Ke mne se bohuzel nedostal,az ciste nahodne jsem na nej narazila v literature. Takze:nejvetsi sance na otehotneni je za podminek,ze zena ma orgasmus /deje se pri nem to same,co pri prstikove metode/ 5 minut pred muzem a nejpozdeji do 45 minut po vniknuti spermii do zenina tela.Pokud se jaksi nezadari,myslim nam zenam,orgasmus si do 45 minut muzeme "zaridit" bez partnera.Do jiste doby jsem nevedela,ze muj orgasmus /ktery byl vzacny/ ma co do cineni s otehotnenim.A dale uz jen dodatek,pro me byl taky novy.Nejvice spermii zustane v zenine tele pokud pred tim dlouho nemela orgasmus. Drzim Vam vsem moc palce!!! Klara |
Klara,17tt |
| • |
25.7.2003 3:03:48
ahoj holciny,
rada bych pridala svoji radu /tedy vyctenou,ale uz uspesne vyzkousenou v praxi/.Mozna tento fakt,ktery zde chci zminit,vsechny znate.Ke mne se bohuzel nedostal,az ciste nahodne jsem na nej narazila v literature. Takze:nejvetsi sance na otehotneni je za podminek,ze zena ma orgasmus /deje se pri nem to same,co pri prstikove metode/ 5 minut pred muzem a nejpozdeji do 45 minut po vniknuti spermii do zenina tela.Pokud se jaksi nezadari,myslim nam zenam,orgasmus si do 45 minut muzeme "zaridit" bez partnera.A dale uz jen dodatek,pro me byl taky novy a zajimavy.Nejvice spermii zustane v zenine tele pokud pred tim dlouho nemela orgasmus /at uz jakoukoli cestou/. Drzim Vam vsem moc palce!!! Klara |
| • |
25.7.2003 1:42:09
marti,
verunka sem asi uz moc nechodi, tak ti zkusim pomoct ja - zkus si ten cipek najit az budes mit chvilku nekde sama, treba vecer v klidu, nejlepe se hleda kdyz pokrcis nohy, lezis na zadech a zasunes si prst do pochvy co nejdal, tak uplne vzadu je hrbolek s dirkou, moje ma asi 3mm (neni to malo?:) A tam to sperma musis pristrcit. Pokud ho nenajdes, tak si drepni a trosku zatlac, pak to prstem ve drepu najdes uz urcite. Dej vedet, jestli se podari. Mejte se moc krasne holky, a preju baaajecna tehotenstvi a krasna miminka, jestli si vzpomenete napiste sem az to mimi bude:) ivca |
Maťa |
|
|
21.7.2003 16:02:12
Ahoj Veronika,
prečítala som si v marci tvoju metódu, ale zatiaľ nám to nevyšlo. Asi to nerobím správne, neviem ten čípok nájsť?! asi to nevychádza tak, ako sa zdá. Napíš mi ešte raz ten postup. Díky, Martina |
Teresa |
| • |
9.7.2003 8:50:58
Čau holky,dnes jsem přečetla všechny vaše příspěvky a jsem opravdu nadšená. S manželem se snažíme o miminko už 9 měsíců,tak určitě vyzkoušíme "prstíčkovou metodu" a dám vám určitě vědět,jak to dopadlo. Přeji všem nastávajícím maminkám krásné těhotenství a nám snažilkám hodně štěstí!!!
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.