alča,stale bez deti |
| • |
26.6.2003 9:09:28
Takže bohužel prstíčková metoda se nezdařila.Asi bude problém někde jinde.Ale přesto moc děkuji za radu.A nevzdavam to! Budu v prstičkování pokračovat.mej se krasne!
|
Martina |
| • |
25.6.2003 11:32:40
Ahoj Verůnko,
je príma, když se někdo dokáže podělit o svoje zkušenosti a ještě k tomu pak slaví takové úspěchy. V miminkování jsme teprve na začátku, ale prstíčky vyzkouším hned jak bude první příležitost. Doufám, že se to brzy vydaří. Díky za inspiraci. |
|
|
18.6.2003 19:44:17
Po 11 letech HA jsem vysadila v srpnu a dostala se do stejne situace. Po 6 tydnech jeste normalni menzes, pak 9 tydnu nic, uz jsem se zacinala tesit, ale doktor po vysetreni mi rekl, ze vajicka nedozravaji a sliznice odpovida tak 4. dni cyklu. Dvakrat mi udelali krevni testy, ktere potvrdily, ze problem je hormonalni (prima vysledek, to se nejsnaz leci...). Po nasazeni kortizonu a dopaminu (na povzbuzeni tvorby hormonu) jsem po prvni davce padla do bezvedomi (dukladne), takze s touhle lecbou konec. Po dalsim mesici jsem mela 2 dny slaboucke spineni (kdybych necekala na menzes jak na smilovani, ani bych si nevsimla); to mi zapocitali jako zacatek dalsi cyklu, na 9.-14. den jsem dostala Clomifen na podporu ovulace (bere se takto az 6 cyklu; UZ se pak kontroluje, jestli vajicka dozravaji, a stanovi se presne, ktery den ovulace nastane). Klaplo to hned napoprve :) Drzim ti palce, at to taky vyjde!
|
Zuzi, syn 2,5 roka |
| • |
17.6.2003 9:35:03
Veronika, ako som sa mohla dočítať, dosiahla si svojim návodom dosť veľký úspech (asi 7 nastávajúcich mamičiek otehotnelo počas dvoch mesiacov). Neuvažovala si nad niečím takým, ako dať si tento návod "patentovať"? Držím všetkým snažilkám palce, aby im to vyšlo.
|
Monika |
| • |
10.6.2003 7:47:45
Ahojky holky, díky za držení pěstiček, ale odsouváme vše na červenec. Bohužel se vyskytly zdravotní problémy. Vše o metodě dr. Jonáše Vám napsala Míša ve svém příspěvku. Opravdu je velice důležité znát co nejpřesnější minuty Vašeho narození. Vše se v této metodě odvíjí od fáze měsíce:-)Jo a je tam podmínka, že musíte být zdravé - teda nesmíte mít problémy třeba s tvorbou vajíček apod. Jo a bylo mi sděleno, že největší možnost přijít do jiného stavu je milovat se " zezadu " - vlastně ukončení styku :-)
|
Jájík |
|
6.6.2003 8:27:23
Moc děkuji za krásné přání. Snažím se být trpělivá, ale asi to znáš. Taky tuto metodu poradím své kamarádce, hned jak se uvidíme to probereme. My bydlíme na samotě, takže se s holkama vidím jen občas, ale vždy se na to moc těším. J.
|
Bb+04,05,08,12 |
|
|
5.6.2003 14:07:57
Děkuji a přeji úspěch. Ihned jsem rozhlásila metodu kamarádkám, které se taky snaží, tak teď čekám komu to vyjde hned napoprvé... přeju hodně štěstí a trpělivosti.. M.
|
Hanka, dcera 3 roky |
| • |
5.6.2003 10:25:33
Ahoj holky, gratuluji vám všem, kterým se vyplatila metoda Veroniky. Přiznám se, že jsem o ní četla poprvé, ale asi na tom něco bude. Pro vás, kterým se to ještě nepodařilo a moc se snažíte: vím, že co teď napíšu, není žádná novinka, ale u mě to opravdu pomohlo. Hned, jak jsem přestala myslet na to, že chci otěhotnět, se to najednou po několika měsících podařilo. Prostě jsem si řekla, že bude lepší s miminkem pár měsíců počkat až dostuduji - a za 9 měsíců se nám narodila holčička. Chce to hlavně klid, ono se to jednou podaří. Přeji všem hodně štěstí a pohody. H.
|
Jájík |
|
3.6.2003 7:35:25
A nám Veroniko dodávají velkou naději. Díky.
|
VERONIKA |
| • |
2.6.2003 21:54:39
Ahoj všichni, zavítala jsem sem po dlouhé době a nestačím se divit!!! Možná náhodou a možná díky prstíkům se podařilo 7 snažilkám otěhotnět. Článek jsem psala 1.4. a dneska je 2.6. Měly jste na to ´JENOM!!! 2 měsíce a už takovej úspěch. Jsem moc šťastná, že to funguje a přeju všem sedmi šťastným těhulkám krásné bezproblémové těhotenství a snažilkám co nejpříjemnější a hlavně klidné a brzké početí :-))). A moc děkuju za všechny reakce, dělají mi velikou radost. Ahoj Veronika
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.