| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 830] Příspěvky 831840 z 898 [Dalších 58 >>]
  • 
2.6.2003 13:30:15
Ahoj Verco!Nahodou jsem zavitala na stranky Rodiny a vidim,ze jsem udelala dobre. Snazime se s manzelem o miminko rok a pul.Uz jednou jsem tehotna byla,ale potratila jsem ve 4.tydnu.Je to prave rok a pul a ani ve snu nas nenapadlo,ze budeme tak dlouho cekat nez se zadari podruhe.
Jak jsem cetla ohlsy na tvuj prizpevek jsou moc pozitivni,tak i ja zkusim sve stesti.Uz jsem to volala manzelovi a rikal,ze to musime co nejdriv zkusit.Moc se tesim a diky za obrovskou nadeji,kterou jsi mi dala!
Jájík
2.6.2003 10:56:31
Však se nám taky jednou poštěstí a pak to bude o to krásnější. Hodně štěstí. Jana
  • 
31.5.2003 21:57:49
Milá Gabko,

moc Ti děkuji za odpověď. Chtěla bych Ti touto cestou také popřát mnoho a ještě více štěstí, pohody a pevných nervů (asi je budeme potřebovat) do následujících měsíců. Ať Ti budoucnost přináší jen radost. A pokud bys měla zájem, můžeš mi napsat na můj uvedený e-mail, třeba si budeme mít co říct.
Zatím ahoj, Martina
Markytka
  • 
31.5.2003 18:11:52
Veronice děkuji za návod k početí, ale bohužel nám se to nepodařilo. Snad příšti měsíc. Snažíme se již přes tři roky tak nějaký ten měsíc navíc snad ještě vydržíme.
Všem kterým se to povedlo a jsou těhotné gratuluji a přeji hodně zdraví až do porodu.
Markytka
Garynka + 2 sluníčka
30.5.2003 16:13:52
Mila Marti,

moc moc Ti gratuluji ke dvema zazracnym carkam!!! Ja jsem je tento tyden take nasla, takze vim, co to je za radost. Jsem pravdepodobne take ve 3.tydnu, takze jsme na to stejne :-) Budu Ti moc drzet palecky, aby vse bylo v poradku a v zime aby jste se mohli radovat z noveho clena rodiny.
Tak jeste jednou hodne stesti!!!!

Gabka
Martina, asi 3 t. t
  • 
30.5.2003 15:23:56
Ahoj Veroniko,

klobouk dolů!!!!, ale co víc, musím Ti moc poděkovat za SUPERMETODU!
O mimčo jsme se pokoušeli asi 15 měsíců a stále nic. Nevím, zda nejvíce
pomohly léky od doktůrka, nebo horoskop početí od astroložky (mimochodem všechno, co mi ta chytrá žena prozradila, se zatím stalo), či metoda
prstíková, v každém případě po tom dlouhém čekání se nedávno na tt
objevily vytoužené 2 čárky. Nemusím nikomu popisovat, co to bylo za radost.
Ale abych se vrátila, na prstíkovou metodu mě upozornila kamarádka, která také občas zavítá na tyto stránky a věděla v jaké jsem situaci. Celé jsem to podrobně pročetla a řekla jsem si, že to v nejbližší možné době určitě vyzkouším..... no a výsledek už znáte (a to hned napoprvé).
Dnes už jen musíme věřit, že všechno ostatní bude probíhat tak jak má a na zimu si přivezeme z porodnice domů malý kukadlový uzlíček.
Přeji všem hoooooooooooodně štěstí.
Martina
Jájík
30.5.2003 10:46:03
Ahoj Mileno, moc Ti to přeju a přeji to všem, kdo četli Veroniky "pomocnou nataženou ruku". Já jsem se do diskuze ještě nezapojila, ale sleduji jí každý den ( asi týden, co jsem na ní přišla ), kdo šťastný sem zase přibyl. A také jsem začala tuto metodu zkoušet ( už rok a půl se nám nedaří ). Jsem již za polovinou k plánované MS, tak tento měsíc nemohu nic čekat, ale aspoň si to "natrénuji". Přeji Ti hodně štěstí. Jájík
Bb+04,05,08,12
30.5.2003 7:31:19
Ahoj všechny holky, ženy,..
Abych to nezakřikla, tak to jen tak šeptám.. zkoušeli jsme miminko teprve 1/4 roku (ale i tak už jsme začínali být nervózní) a výsledek stále stejný - jeden proužek. Pak jsem se dočetla o radě Veroniky a zkusila to.
No a už mám za sebou druhý týden...
:-))) jsme děsně šťastný... Veroniko díky. Milena
Garynka + 2 sluníčka
27.5.2003 16:56:49
Ahoj Veroniko,

nevim, jestli to bylo Tvou prstikovou metodou, ale podarilo se nam otehotnet hned v prvnim mesici, kdy jsme se zacali pokouset o miminko. Takze dekuji za radu :-) Preju vsem, ktere to zkousite, at vam to vyjde tak rychle jako nam. Drzim vsem snazilkam pesti !!!!
Šárka,33.tt
  • 
27.5.2003 0:03:16
Ahoj holky,já jsem sice prstíčkovou metodu nezkoušela,ale marně jsem se snažila několik let otěhotnět,každý měsíc jsem byla znovu a znovu zklamaná,každý měsíc kupovala v lékárně test na určení plodných dnů,a nic.Už jsem začínala být zoufalá.Pak jsem se někde náhodou dočetla,že hodně velký vliv na plodnost má obsah hořčíku v těle.Tak jsem si koupila v lékárně hořčíkové tablety,a nemohla jsem vůbec uvěřit tomu,když se hned další měsíc potvrdilo že jsem těhotná.Takže za sedm týdnů se má narodit Terezka a už se na ni moc těšííííííííííííííííííííííííííme,tak to kdyžtak zkuste taky.Moc vám přeju brzký úspěch a zdravá krásná miminka.
[<<Předchozích 830] Příspěvky 831840 z 898 [Dalších 58 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.