Pavla |
| • |
17.5.2003 20:37:43
Tak se nám to povedlo, po třech dlouhých letech jsem nedostala menstruaci a dneska jsem si dělal test a JSEM TĚHOTNÁ! Čárka na testu byla fialová jako blázen a já jsem skákala metr vysoko. Doufám, že se všechno podaří, v pondělí letím k doktorovi. Moc děkuju jsem šťastná. Zkusila jsem prstíčkovat poprvé, snažili jsme se celý měsíc (hlavně uprostřed cyklu jsme na tom leželi denně a povedlo se. Manžel to ještě neví, povím mu to, až mi to potvrdí doktor. Moc moc moc děkuju. Pavla
|
Lenka, bez mimi |
| • |
14.5.2003 7:56:55
Ahojki! Taky jsem dlouhodobě brala HA (necelých 6 let) no a teď jsem již dva měsíce bez menzes (aniž by to bylo způsobeno oplodněním - bohužel). Gynekoložka mě po neúčinkující injekci, která měla menstruaci vyvolat, zkontrolovala ultrazvukem a konstatovala diagnózu "nízká sliznice". Údajně to tak 15% žen po vysazení HA mívá. Moje sliznice je cca 1 mm vysoká, při oplodnění by prý byla až 7 mmm. Máte někdo obdobnou zkušenost? Díky za reakci a všem přeji při pokusech hodně zdaru!
|
Misa (3 mesice zkousejici) |
| • |
12.5.2003 19:20:21
Ahojky,
ja jsem si nechala kalendar poslat od pani Štěpánky (poulova@quick.cz) za 100,-, je to dle metody pana Jonase. Podle data narozeni a hodiny,posle mozne terminy poceti, vetsinou je to jeden den v mesici, podle faze mesice. Poslal mi k tomu i navod, jak a co, jinak adresa na centrum dr. Jonase je, Centrum Jonas International, P.O. Box 178, 695 01 Hodonin. Vsem drzim palecky, aby treba zrovna toto pomohlo (ja taky doufam, prvni mesice to pry nemusi hned vyjit, v mem pripade - brala jsem 6 let HA, tak uvidime). Hodne stesti Misa |
Kacka |
| • |
5.5.2003 21:56:38
Tak to procitam a asi vyzkousim vsechny rady, co se tu docitam. V unoru jsem potratila pote, co jsme rok cekali, takze ted nas ceka pokus c. 2 a ja uz ted doufam, ze bude uspesny! Abychom nemuseli cekat zase rok ci dele, tak jdu do metody "dotlaceni spermii tam, kam patri", jsem zvedava, co na to manzel :) Moc dekuju vsem za jejich zazitky, dodava mi to odvahu i nadeji! Diky a vsem mooooc stesti, drzim palce!!!!
|
Naďa |
| • |
2.5.2003 21:50:50
Přesně na tohle jsem myslela po přečtení možnosti s tamponem. Je to nejspíš hloupost. Dala bych se na jiné metody. Logicky určitě účinnější jsou nohy na zdi a tím zvednutá pánev. A když tam tím prstíčkem třeba ještě zakverláte... N.
|
Irena (zatím bez mimča) |
| • |
2.5.2003 12:47:57
MOc děkuji za novou naději. My se snažíme 2 roky a stále nic, vyšetření jsou všechna v pořádku, zkouším také vše možné, teď čekám na MS (kéž ty už nepřišla), ale jestli jo, tak hned potom vyzkouším tvou metodu. Už trošku šílím, blíží se mi 30 a to jsem si vždy myslela, že už budu mít alespoň jedno děťátko.
Moc zdravím (jestli to vyjde dám určitě vědět) Irena |
Tina, snazilka 20 mesicu |
| • |
1.5.2003 20:23:58
No, jeste k tomu tamponu ..... samozrejme, ze ten tampon absorbuje , takze vlastne spermie, ktere by vysly ven, zustanou bohuzel v tamponu. To by musel byt ten tampon z jineho materialu, aby neco prinesl!Snad nam to holky vyjde i jinou cestou, hlavu vzhuru!!!!
|
Ali |
| • |
1.5.2003 10:04:51
Možnost otěhotnění s tamponem se mi zdá zajímavá,....to by mi zajímalo,zda to vychází.
|
saxana |
| • |
30.4.2003 16:14:35
Moniko a kde najdi dr. Jonase? A co kdyz nevim presnou hodinu narozeni?
|
| • |
30.4.2003 15:41:21
Prosím Mončo pokud můžeš uvést jakýkoliv kontakt na metodu Dr. Jonáše. Ráda bych to vyzkoušela. Zatím se snažíme jen několik měsíců, ale třeba by nám to ušetřila nervičky. Přeju vám ať to klapne a máte co nejdřív doma zdravé miminko :o) PA Efča
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.