| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Ještě jedna možnost jak otěhotnět

[<<Předchozích 860] Příspěvky 861870 z 898 [Dalších 28 >>]
30.4.2003 13:12:46
Moniko prosím a kde jsi to našla? Nějakou adresu kam o to napsat??? Budu ti držet všechny palce co mám:-)))
  • 
30.4.2003 12:56:09
Ahoj holky, již sedm let se snažím otěhotnět a věřte mi, že jsem vyzkoušela snad všechny existující metody a bohužel stále nic. Ale teď je důležité proč píšu. Objevila jsem metodu Dr. Jonáše. Zašlete jim informace o přesné minutě a dni narození obou partnerů a ani Vám z toho udělají kalendář početí. Mají to rozdělené na čtyři díly 1) jako antikoncepci 2) pro páry, který chtějí miminko 3) pro zdravý plod ( potrácející ženy ) 4) podle pohlaví ( určí, kdy bude kluk nebo holka ). Tento kalendář pošlo do 14 dní a stojí 300,- Kč. Chci podotknout, že je to zdravé páry. Jinak všem přeji hodně štěstíčka. já už jezdím na umělé oplodnění a koncem května podstoupím třetí pokus - tak všechny dobré dušičky moooooooooc prosím - držte mi pěstičky. Jestli bude zájem určitě se na mě obraťte poradím a vysvětlím. Monika
  • 
30.4.2003 10:54:05
Ahoj Veroniko tvoje metoda mě velice zaujala a budu jí zkoušet chtěla bych miminko dva roky po něm toužíme a naše snažení není k ničemu.Tak doufám,že to snad vyjde děkuju za radu Ahoj a měj se krásně
Jana
  • 
30.4.2003 9:18:05
diky, za radu, to uz jsem tak nejak pochopila, tak to hned zkusim. Taky jsem nekde cetla, ze kdyz je taky dobry, kdyz po milovani si do pochvy das tampon a nechas ho tam do rana, tak zkombinuji obe metody a budu doufat a cekat, ze to vyjde. Jinak diky.
  • 
29.4.2003 20:03:44
Najdeš prstem ten hrbolek - je to ten poslední před koncem pochvy) a prostě po něm jezdíš prstem jako bys ho hladila nebo potírala. Teď si vzpomínám, že jsem musela mít nohy i zadeček zvedlý o stěnu, aby ta loužička se spermiemi natekla dozadu. Jestli ještě něco nechápeš neboj se ještě zeptat :o))
Držím moc palečky
  • 
29.4.2003 20:03:33
Najdeš prstem ten hrbolek - je to ten poslední před koncem pochvy) a prostě po něm jezdíš prstem jako bys ho hladila nebo potírala. Teď si vzpomínám, že jsem musela mít nohy i zadeček zvedlý o stěnu, aby ta loužička se spermiemi natekla dozadu. Jestli ještě něco nechápeš neboj se ještě zeptat :o))
Držím moc palečky
28.4.2003 21:54:38
Možná jednodušší než mikroskop je ovulační test, teď jsem o něm psala k tomu článku o historických představách o plození (nevím teď přesně název... :)) Je možné ho koupit v lékárně, každý den ráno se počůrá jako těhotenský test a když ukáže dvě čárky, bude za 24 - 36 hodin ovulace, tedy nejlepší čas k plození.
Ta "prstíčková metoda" je vlastně trošičku něco jako "asistovaná inseminace". Na té jsem byla, sperma se zavádí hadičkou do hlenu na děložním čípku. Prý je u ní pravděpodobnost oplodnění 80%, zatímco při styku 20%.
Klára
  • 
28.4.2003 15:56:29
Meopta prodává mikroskop, který ze slin ukazuje plodné a neplodné dny. Když v plodných dnech použiješ prstíčkovu metodu, tak to snad vyjde.
PS: Stačí normální mikroskop. Plodné dny vypadají jako kapradina a neplodné dny jsou jen tečky nebo čisté. Pokud je tam náznak kapradiny(v rohu), tak je to přechodné období a můžou nastat plodné dny
jana
  • 
28.4.2003 10:24:49
Ahoj Veroniko,
strasne Ti dekuji za Tvuj skvely prispevek a hlavne za ty rady.
I ja patrim mezi ty zeny, co cekaji na sva miminka.
Cetla jsem ten prispevek nekolikrat a mam nekolik otazek, to vis, pro vsechny pripady, abych byla opravdu vedomostne vybavena, mam tedy zastrcit prst do pochvy co nejdele dokud neucitim hrbolek, potom jsi psala, ze si se snazila oddelit ten cipek od steny, jak? A jak dlouho ho mam potirat od sperma? Uz se tesim, az budu zkouset tuto metodu a doufam, ze tady brzy to vyjde.
dekuji
28.4.2003 9:53:45
ahoj holky
tak jsme také ozkoušeli prstíkovku a vypadalo to nadějně.Vynechala mi ms,což se mi jen tak nestalo před porodem Kubíka ani po něm takže má naděje s každým dnem vzrůstala a v pátek šup a bylo po radosti.Ach jo.Takže začneme znovu a doufám,že už naposled...než budem chtít to třetí ;-)))
[<<Předchozích 860] Příspěvky 861870 z 898 [Dalších 28 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.