Lenka, bez mimi |
| • |
28.4.2003 8:11:13
Sice jsme s manželem zkusili Veroničinu metodu zatím jen dvakrát nebo třikrát, přesto jsem z předchozího období měla velkou naději, že už to klaplo, protože od čtrnáctého (dnes je 28tého) se mi stále nedostavily menzes. Bohužel však těhotenský test ani nenaznačil možné oplodnění a v pátek mi gynekoložka potvrdila, že s největší pravděpodobností (pohmatem byla děloha malá) v požehnaném stavu nejsem. Bohužel. Zkrátka se opozdil cyklus. Tak vám všem přeji více štěstí a já hledám opět nějaké stébelko naděje, kterého bych se chytla. Pěkný den všem, Lenka
|
Katka, zatím bez mimi |
| • |
27.4.2003 7:20:09
Milá Veroniko,
já ti chci taky poděkovat za tvou radu, kterou určitě vyzkoušíme. S manželem se o naše první miminko snažíme téměř 4 roky, a stále nám to nevychází. Jsem proto vděčná za každou radu. Miminko si mooooc oba přejeme. Dám vědět, jak to dopadlo. Už teď doufám, že dobře :) Katka |
|
|
24.4.2003 16:05:00
mockrát děkuji. Tereza
|
Veronika |
| • |
23.4.2003 18:52:12
Copak o to, tělo mám prozkoumaný, ale myslím, že se s tím lidi nesvěřují normálně každý den stovkám cizích lidí :o)))
|
| • |
23.4.2003 18:49:05
Asi stačí chviličku, myslím tak 3 minutky intenzivně, jestli je to partnerovi nepříjemné, tak ho hlavně nenuť :o)) Jestli máš krátký prstíky, možná bys to se svíčkou mohla zařídit taky, ale to nevím. V každém případě jsem ještě měla nohy na zdi tak 1/2 hodiny a chvilkama třeba 10 vteřin šťourala a přelejvala loužičku. Uvidíš sama a za chvilku budeš odbornice. Ba né, přeju, aby to vyšlo dřív než si to osvojíš
:-) |
Lenka, bez mimi |
| • |
23.4.2003 14:43:36
Tak se taky připojuji k děkovným řádkům Veronice za její radu a určitě tento způsob, jak pomoct neposedným bludičkám spermiím, vyzkouším. S manželem bychom si děťátko tolik moc přáli, ale to všechny znáte. Takže vám přeji mnoho štěstí a brzký úspěch. Jestli se dostaví u nás, určitě dám vědět. Ahoj, zdraví Lenka
|
Jarka |
| • |
23.4.2003 9:08:59
Díky za článek, je zajímavý, taky tuhle metodu zkusím, ale - co to prosímtě je za tvou připomínku "teď se červenám"? Vždyť je to přece hezké, když se snažíš znát své tělo, víš kde je čípek a děloha a vůbec, co je na tom k červenáním, to je přece dobře, že se nestydíš zkoumat své tělo, ne?
Copak má jen nějaký doktor vědět, kde to všechno máš? |
|
|
22.4.2003 20:33:05
Ahoj,
chci poprvé zkusit otěhotnět a chtěla bych, aby to hned vyšlo, protože mi už je 29 a jsme s manželem po svatbě už tři roky - tak to asi zkusím, moc díky za radu - jen doufám, že si tam nezanesu nějakou infekci... Hrozně se těším, ale trochu i bojím. Jaký byl porod? Nevím, jestli si dát tu "epidurální anestezii" - nechci dítěti uškodit (jestli nějaké bude) a sama moc trénovaná nejsem (necvičím, asi začnu). Ahoj, mějte se krásně a díky! M. |
|
|
17.4.2003 15:52:07
Tak už jsme prstíkovou metodu vyzkoušeli 3x.Sice nemam poně+tí jestli jsem jí použila správně a jestli z toho něco bude..no uvidím :-))))
|
|
|
17.4.2003 11:57:00
Ahoj Mirko, děkuji i za tvou radu, s manželem to zkoušíme i ze zadu, ale nezkoušela jsem ty nohy dát pod břicho. Jak dlouho asi mám takhle vydržet?Zkoušíme co se dá.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.