Lenďa |
| • |
12.10.2007 16:13:28
Roni, držím palečky, ať tu MS nedostaneš a prolomíš ledy.
Sluni, myslím na tebe a informuj nás, ať víme, jak to probíhá. A taky, ať vím, na co se mám připravit. Napiš, kolik bylo vajíček a jak probíhá jejich vývoj....papapa a hezký víkend. Lenka |
roniver |
| • |
12.10.2007 13:55:39
Jani já jsem nebyla nikdy těhotná!!!!Jinak mám dostat v pondělí MS,tak jsem jako na trní..Já tu mrchu neeechcíí..Sluni v jiné diskuzi 3 holky šly na IVF a všechny mají // na testíku a v bříšku miminka,tak se neboj,dobře to dopadne:-)..Poplivám tě pro štěstíčko:-)
|
Slunečnice |
| • |
12.10.2007 13:23:04
Ahoj Janino,
o té děloze jsem Ti to před časem psala já,jsem totiž zdravotník.Navíc jsem byla těhotná celkem 3x,i když dítko mám jedno.Ale to by bylo na jinou diskuzi. Včera jsem byla nakontrole v CRM a dnes jsem dopíchala Gonal a zítra si "Lupnu" ještě hCG a v pondělí odběr.Ve čtvrtek bychom si měli jet pro mimísky...V prvním plánu budou dva a časem se uvidí(...). Slunečnice |
| • |
12.10.2007 12:25:02
Tak koukám holčiny že takový umělý oplodnění je taky běh na dlouhé tratě. Zase kdo si počká ten se dočká a myslím ža to platí pro nás pro všechny. Naděje tu je vždy, vždyť Slunečnice už jedno dítě má-ví že může otěhotnět, to samý Roni už byla taky těhotná-říká se(spíš mi to sem někdo napsal) že napodruhý se to chytne líp, že je na to děloha připravená. Já už taky jednoho prcka mám, tak můžu jen čekat kdy ten zázrak přijde podruhý.... Myslím že všechny máme šanci....i ty Leni. Mějte se úžasně šťastně papa Janina
|
Lenďa |
| • |
10.10.2007 16:13:57
..tak to s námi nebude tak rychlý, protože jdeme na kontrolní spermiogram tak začátkem prosince (ono se totiž musí vytvořit nový spermijky resp. nová generace, prý jim to trvá 79 dní - což je až neskutečný), takže já začnu nejdřív se stimulací v lednu, nevím jestli by se něco stihlo ještě v prosinci. A pokud tam nebude nic a já doufám, že tam něco bude, tak by nám zbývala jen ta operace, kde berou spermijky přímo z varlat. Teď se snažím naordinovávat manžílkovi vitamínky, aby se tam nějaké ty nejlepší spermijky vytvořily. Na přirozené to stačit nebude, ale aspoň pár by jich tam mohlo být. Věřím tomu.
Všem nám také moc věřím sobě, Sluní, Roni i tobě Jani. A už se těším až tu jedna napíše - hurááááá jsem těhotná. Bylo by to hezký...... |
Lenďa |
| • |
10.10.2007 15:12:14
Sluní, díky. My totiž budeme zamražovat (pokud tam něco bude), tak jsem chtěla vědět, jaká je pravděpobnost, že spermije vydrží to rozmrazení. Tak nic a hlavně pohodu a klid.
|
| • |
10.10.2007 15:12:14
Sluní
to je krásně napsaný s těmi krasavicemi, neboj určitě Vám to vyjde. Je to fajn když je někdo v takové situaci pozitivní, je to opravdu na hlavu...... Roni už se těším až si tu po novém roce budou psát Lenďa se Slunečnicí jaké mají těhotenské problémy a my dvě se spolu budeme povzbuzovat v návštěvách v CARu. Třeba to bude jinak a dočkáme se všechny čtyři najednou :-)) a je jedno jakou cestou. Přeju Vám hodně štěstíčka s mimískama. Pa pa Janina |
Slunečnice |
| • |
10.10.2007 15:05:43
Roni,
počítám,že mimísky budou zavádět příští pátek.U nás dělají v CRM prodlouženou kultivaci,aby ta embryjka byla více životaschopná. Lenďo, sperma zamražené nemáme.Budeme odevzdávat čerstvé.S partnerem o tom žertujeme,že z nich vyberou jen ty "krasavice inteligentní",naleští jim hlavičky a vpraví je na místo určení... :-))) Jinak bychom se museli asi zbláznit... :-) |
Lenďa |
| • |
10.10.2007 12:36:47
Sluní, ještě mám dotaz, vy máte zamražené sperma nebo ne?? Napiš, když jdeš na to, ať ti můžu držet palečky a pak nám sem napiš, jak jsi dopadla.
Ď a držte se. L. |
roniver |
| • |
10.10.2007 12:26:51
Klidnější asi nebudeš,budeš se bát,aby vše dopadlo a oni se drželi,ale už budeš vědět,že tam jsou a budeš odpočívat a spát s vědomím,že to není jen kvůli tvému zdraví,ale zdraví vás všech:)).Už víš datum,kdy ti budou mimíky zavádět??
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.