|
|
11.4.2003 12:49:04
Ahoj Veroniko
to je bezva rada,hned vyrukuju s novou metodou.O druhé se snažíme 9.měsíc a nic tak dám vědět :-)))) |
Naďa |
| • |
10.4.2003 21:00:16
Jsou tu dobre rady a Vy se nedivte. Ne vzdy jsou spermie schopne dojit do cile. V pochve muze byt takove prostredi, ktere spermiim cestu znemoznuje. Pros jim tedy nepomoci tak jednoduse.
Kdysi jsem cetla knihu, ktera mohla byt snad z "prvni republiky", ale jednu vec si pamatuju do dneska. Kdyz uz loze oddelene (dnes je to treba take tak v nekterych pripadech), tak by mel manzel navstevovat manzelku, nikdy ne obracene. Zena po styku by mela pysky (mysleno zona pohlavni) sevrit prstama a zustat lezet. Myslim si, ze drive toho v nekterych pripadech vedeli vic nez dnesni "prestudovani". A nemusi byt ani loze oddelene. Zena se po styku muze jit jen treba osprchovat a neuvedomi si, co tim vlastne muze zpusobit. A manzele snazici se o poceti - OBA omezte mlecnou stravu! Tuk se usazuje na pohlavnich organech Vas obou a take to muze byt pricina tezkosti. Drzim vsem palce a preji stastne poceti. Nada |
If & 3♥ |
|
|
10.4.2003 20:40:52
tato metoda MUSÍ ÚČINKOVAT, když má žena orgasmus, tak to organismus dělá automaticky a sám. (tedy namáčení čípku v loužičce spermií). Takže miminkům zdar a když příroda nemůže, tak jí trochu pomůžem:o)
|
|
|
10.4.2003 15:53:10
Neviem, ale príde mi to logicke pomôcť spermijkam palcom. Veď im to trvá 12h.kým dorazia.
Ja som zas po milovani "zaštoplovala" si servitkou aby nič nevytieklo a spala som do rána. A tak sa nám zadarilo. |
Jitka |
| • |
10.4.2003 9:00:51
Tak to polohování po styku bych pochopila, to asi může mít svůj význam. Nechápu důvod toho potírání čípku, to je snad zbytečné, do těch míst se přece sperma dostane normálně při nechráněném styku, ne?
|
Emma78 |
|
10.4.2003 8:39:09
Je super,že jsi se Veroniko nakonec odhodlala poradit,Tvůj příspěvek si určitě přečtou hlavně ty co se o mimčo snaží a nejde jim to hned a ty jsou určitě ochotné zkusit cokoliv(my se snažili necelý rok,takže o depkách každý měsíc vím svoje a to ještě nebyla tak dlouhá doba,jak slýchám od jiných).Já bych tady chtěla jen dodat ještě jednu věc,jak píšeš o podkládání zadečku,stojkách apod.,tak to jsem si taky někde nastudovala a první půlrok praktikovala,pak jsem se u paní doktorky na prohlídce dozvěděla,že mám hodně zakloněnou dělohu(což může být způsobeno rodinýma dispozicema,ale i obyčejným tvrdým pádem na zadek)a že jsem tímhle způsobem spermiím jejich cestu téměř znemožňovala.Doporučila mi polohu tzv.zezadu,a po styku zůstat ležet na bříšku,nejlépe skrčit pod sebe kolena,aby byl zadeček trošku výš.Začali jsme s manželem praktikovat a výsledek je vidět nad tímhle příspěvkem za mým jménem:o).Všem moc držím palce ať už si miminko udělají prstíkama nebo zezadu jako my.
|
Emma78 |
|
10.4.2003 8:38:57
Je super,že jsi se Veroniko nakonec odhodlala poradit,Tvůj příspěvek si určitě přečtou hlavně ty co se o mimčo snaží a nejde jim to hned a ty jsou určitě ochotné zkusit cokoliv(my se snažili necelý rok,takže o depkách každý měsíc vím svoje a to ještě nebyla tak dlouhá doba,jak slýchám od jiných).Já bych tady chtěla jen dodat ještě jednu věc,jak píšeš o podkládání zadečku,stojkách apod.,tak to jsem si taky někde nastudovala a první půlrok praktikovala,pak jsem se u paní doktorky na prohlídce dozvěděla,že mám hodně zakloněnou dělohu(což může být způsobeno rodinýma dispozicema,ale i obyčejným tvrdým pádem na zadek)a že jsem tímhle způsobem spermiím jejich cestu téměř znemožňovala.Doporučila mi polohu tzv.zezadu,a po styku zůstat ležet na bříšku,nejlépe skrčit pod sebe kolena,aby byl zadeček trošku výš.Začali jsme s manželem praktikovat a výsledek je vidět nad tímhle příspěvkem za mým jménem:o).Všem moc držím palce ať už si miminko udělají prstíkama nebo zezadu jako my.
|
Katka,zatim bez deti |
| • |
10.4.2003 3:19:35
Ahoj Veroniko,
diky moc za radu.Urcite tvoji "recepturu" vyzkousim,zkusila jsem uz taky mozne nemozne.Casem dam vedet,zda to zabralo. Katka |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.