Kimmy, 2 deti |
| • |
7.2.2008 15:01:38
Lassie - to musi okomentovat Madelaine. Mam teorii, ale nemuzu mluvit za ni.
Za sebe bych dodala - proc myslis, ze tady porad dokola omilam to same? Kolikrat ja si rikala "mam ja tohle zapotrebi"? Proste kdyz nekoho oslovim a primo s nim debatuju, jak ackoli je to lakave, diskusi neopoustim, a nepouzivam osobni narazky na to, ze se nekdo boji priznat pravdu nebo ze je citove deprivovan. Je taky fakt, ze kolikrat mam natukany velice sziravy sarkasmus, ale krotim se - to, co se objevi tady je cajicek proti tomu, co mam obcas u sebe na obrazovce... Jenze ani to neni cesta, protoze me pak zas nekdo obvini, ze kazdeho umlatim svymi duvody a nebo otravim a znechutim... Bohuzel jediny prijatelny zpusob - souhlas s protistranou, pro me neni prijatelny, dokud neuvidim nejake konkretni dusledky trileteho RP. Protoze pro mne jsou konkretni dusledky trileteho RP ty, ze matky jsou zahrnuty ve skupine handicapovanych. No - to jen tak pro vysvetlenou, proc jsem to psala... Kimmy |
Kimmy, 2 deti |
| • |
7.2.2008 14:48:45
Stano - bacha na vyrazy - ukaz mi JEDINOU urazku!!!
Neplet si ironii s urazkou - jsou to velmi rozdilne pojmy. Kimmy |
MSteflova |
|
|
7.2.2008 14:47:25
Kimmy, přesně tohle jsem si celou dobu myslela a proto jsem byla celkem zděšená
![]() Sice se neshodneme ve všem, ale to po nás také nikdo nechce, že? |
Kimmy, 2 deti |
| • |
7.2.2008 14:45:42
Lassie - HEUREKA!!! A dekuji, ze jsi mi pomohla najit spravne vyjadreni - vis, ja myslim, ze tak ma diskuse vypadat - rozvijet se, navzajem si oponovat, vyzyvat protistranu k lepsim argumentum...
Mne teda ani nenapadlo, ze si nekdo mysli, ze ja si predstavuju nedriv utnout RP a pak par let schvalovat legislativu a budovat skolky... Ale to by porad znamenalo, ze v tom roce X (at uz je to 2010 nebo 2015) skonci RP ve dvou letech, coz je pro radu lidi tady neprijatelne. Takze zustane u teoretizovani... Nicmene me opravdu tesi, ze jsme nakonec nasly spolecnou notu. Kimmy |
|
|
7.2.2008 14:41:08
Kimmy bože
![]() , jen si urážej, tohle prostě NENÍ diskuse. Měj se Stáňa |
MSteflova |
|
|
7.2.2008 14:39:46
Kimmy, "Kdyz cloveku dojdou argumenty, tak je snadne naznacit, ze odchazim, protoze je to pod mou uroven pokracovat... V Japonsku se tomu rika zachovani tvare."
To mi udělala Madelaine - a přitom se s ní tak hezky povídá :-( |
Kimmy, 2 deti |
| • |
7.2.2008 14:36:23
Stano - co jeste vidis ve sve kristalove kouli? Tvuj odhad zapadniho sveta me fascinuje, jak do toho vidis, prestoze - pokud vim, jsi na zapade nezila... Opravdu se tesim, jak cely zapad, Amerika, Kanada i Australie budou platit matkam trilety RP.
"Ty jsi zatím neprojevila nejmenší snahu o pochopení jiného úhlu pohledu." - ja jiny pohled chapu - ja s nim nesouhlasim - to je uplne neco jineho. "Je mi jedno, co si o mně myslíš a nehodlám se tu obhajovat, nemám to zapotřebí, i když nemáš pravdu a podsouváš mi věci, které tak nejsou." - ditto!!! (viz "Vnímám tě stejně jako Ráchel, kdo si něčím v dětství prošel, tak dokud to neuzdraví, stále má tendenci to opakovat. Vím, že to nepochopíš, aspoň zatím." ![]() Kdyz cloveku dojdou argumenty, tak je snadne naznacit, ze odchazim, protoze je to pod mou uroven pokracovat... V Japonsku se tomu rika zachovani tvare. Kimmy |
MSteflova |
|
|
7.2.2008 14:32:11
Kimmy, nebudeš tomu věřit, ale tenhle názor se mi líbí.
Takhle bych to brala. |
Kimmy, 2 deti |
| • |
7.2.2008 14:30:03
Lassie - urcite uz vis, ze s tim nesouhlasim. Protoze by to znamenalo, ze ti, co zustanou doma tri roky by pak nemohli sve deti dat do tech kvalitnich predskolnich zarizeni nebo nastoupit na castecny uvazek, coz je nesmysl.
Nicmene samozrejme neutinat RP do te doby, nez ty podminky budou nastavene - tedy napr. v roce 2015 bude dostatecne kapacity skolek, schvalena legislativa podporujici castecne uvazky, dotovane pecovatelky, odpisy na danich atd. a zaroven v tomto roce konci RP ve dvou letech... Aby ten prechod byl jasny, matky vedely, co je ceka a ve chvili, kdy ty deti dvoulete budou, tady ty moznosti existovaly. Kimmy |
|
|
7.2.2008 14:29:49
Kimmy ty jsi pro mě opravdu z jiné planety, vidíš svět přes kalkulačku. Nemám čas ti psát sáhodlouhé elaboráty a tímto diskusi končím, je to pro mě opravdu ztráta času. Je mi jedno, co si o mně myslíš a nehodlám se tu obhajovat, nemám to zapotřebí, i když nemáš pravdu a podsouváš mi věci, které tak nejsou.
Ty jsi zatím neprojevila nejmenší snahu o pochopení jiného úhlu pohledu. Vnímám tě stejně jako Ráchel, kdo si něčím v dětství prošel, tak dokud to neuzdraví, stále má tendenci to opakovat. Vím, že to nepochopíš, aspoň zatím. A možná, že kdybychom se tu sešly v důchodu, na nějaké rodince pro důchodce , že za tu dobu se západní svět obrátí úplně jiným směrem, co se přístupu k dětem týče. Vím, že zrovna tebe to pobaví, ale já jsem o tom přesvědčená. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.