Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
22.9.2008 1:30:38
Konecne nekdo rozumny, uz mne tu malem upalily jakocarodejnici.
Jen souhlasim! |
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
22.9.2008 1:28:53
Docela souhlsasim s Viki a to tim, ze neni treba se vracet do dob prababicek, ktere kdysi oslovavaly moznost a$ssistencnich porodu. A uz vuec mi nepride vtipne roztrhana a nehojici se , potazmo vytahana vagina. A uz nezajem manzela nebo i vlastni nezajem na cemkoli s manzelem uz vubec neni śmesny.
|
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
22.9.2008 0:55:11
Zadna povinnost uz neni, jen ta platba...
![]() |
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
22.9.2008 0:50:27
Kde jsi precetla, ze mi neco vadi? Jen jsem psala, ze by doma nemely rodit prvorodicky.
|
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
22.9.2008 0:49:04
Pripoustim to, ze Pa nemaji dostatecne pravni vzdelani na obhajobu sve veci.
|
Milada. |
|
|
22.9.2008 0:43:51
Maruško,
nezlob se, ale já si tedy myslím, že plno holek tu doma nerodilo. Ony jen Tobě vyvracejí Tvé věty, které nejsou pravdivé. A všechny zde píší, že porod doma zákonem povolený je. |
|
|
22.9.2008 0:41:10
Maruško, promiň, já jsem možná letadlo, ale rozhodně nejsem debil, abych lezla do porodnice, ve které mi už předem řeknou, že moje požadavky na minimalizaci péče nebudou respektovat. Jaké to je být při porodu věčně ve střehu a furt se o něčem dohadovat, to jsem si zažila u prvního porodu. Děkuji, stačilo mi to, další porody jsem si ráda prožila v klidu a rozdíl byl tedy dost podstatný. Jenže ono ne každý může nebo chce za porodem dojíždět přes půlku republiky
|
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
22.9.2008 0:36:20
Sice dobrou, ale uz jen reaguji na to kdo co pise. Mmh tlachani ostatnich uz taky davno nema nic spolecneho s clankem, jedna se pouze o to, ze asi kazda debatujici rodila doma, coz je zase podle jejich prispevku nezakonne, ale zase ze nejakym zpusoben pri tom utrpely zachazenim nemocnicniho personalu...
|
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
22.9.2008 0:32:09
kdo rika, ze se to vse musi? Pokud si to nepreje, nic z toho nebude! To je tezke pred porodem prohlednout porodnici, to je tezke na vse se zeptet, je tezke rict, co chces? A myslis, ze tva prani Ti uprou pod rizikem zalovani, kdyz opravdu nejsou k tomu padne duvody? Hmm... podle mne je to tu akorat parta nastvanych zenskych, ktere umeji neco rict az po a ted chteji neco o cem jsou presvedceni, ze je lepsi, nez to, o cem ani nevi. Az nektere, nedej Boze, neco se stane pri tomhle hazardovani tak presne tady budou brecet, ze jim nepohly vcas.
|
Emilka. |
|
|
22.9.2008 0:30:42
My zelený dostali, na jedno použití za 400,-.
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.