|
|
22.9.2008 0:29:49
Lenelko, manžel byl u porodu třikrát a kurz nemusel mít ani v Krči, ani ve Vrchlabí. Ale platil všude, to je fakt :o/ No, slyšela jsem zdůvodnění (i když si už nevzpomínám z jaké nemocnice) že tatínkům za ty peníze přeci zapůjčí slušivé zelené sálové oblečení ;o) (manžela tedy do těch hadrů nenavlíkali ani jednou)
|
Milada. |
|
|
22.9.2008 0:28:14
Aha, to je ono. Spletla jsem to..ale ten základní smysl jsem snad popsala správně..
|
Emilka. |
|
|
22.9.2008 0:27:26
Velinko, díky, již jsem zase o kousek chytřejší.
![]() Lenelko, manžel byl u porodu bez kurzu, tak nevím. |
Milada. |
|
|
22.9.2008 0:26:55
Sylvie,
bylo to takové prohlášení/článek porodních asistentek o tom, že i ony také sledují kauzu o výměně novorozeňat. A bylo tam taková věta o tom, že ony už dlouho upozorňují na to, že není třeba zdravého novorozence od matky vůbec nikam odnášet, že tato záměna/výměna tudíž vůbec nemusela nastat. Myslím, že pod tím byla podepsaná Ivana Konigsmarková (nevím jak se to píše, asi i proto mi to nejde vyhledat). Vyšlo to ne teď, kdy je soud, ale hned, jak se celá ta kauza provalila..to už je asi tak rok zpátky... |
|
|
22.9.2008 0:26:45
|
ALianan |
|
|
22.9.2008 0:25:41
Apolenko, přece fyziologické.
![]() |
Lenelka |
|
|
22.9.2008 0:25:36
To je jedna z veci, ktere v ceskem porodnictvi opravdu nechapu. Platba za pritomnost tatinka u porodu a povinnost absolvovat ten kurz!
|
Milada. |
|
|
22.9.2008 0:22:42
No jako klystýr mi dát přece mohl, ale u porodu samotnýho být nemohl, neboť přeci neprošel kurzem pro tatínky. Jak by taky mohl projít, když jsem rodila o několik týdnů, dřív, že. I z tý chodby před porodním sálem ho tehdy chtěli vyhodit, to se ale nedal.
Ale tohle je fakt už dávná minulost, tohle se už dneska neděje. |
|
|
22.9.2008 0:21:22
:o) Milado, já bych ti ho i našla, ale netuším, o čem mluvíš. Teda jako jo, Třebíč mi neunikla, ale s tím prohlášením jsem momentálně mimo.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
22.9.2008 0:21:06
Maruško, promiň, ale nečteš, co jsem napsala. Otvíral si tam hubu na tu konkrétní dr. kdekdo včetně personálu (který s tím také nesouhlasil, ale proti rozhodnutí pediatra nemoh podle pravidel nic dělat). A s tou zásuvkou to jako myslíš jak? Jako že mi ho přivezou k posteli? Ale já nestojím o díte v krabici u postele, já stojím o dítě v náruči pod peřinou!
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.