| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Návrat porodu matkám je nutný

[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 615 [Dalších 495 >>]
Emilka.
22.9.2008 0:20:52
Tahat nenarozené ditě do hospody, no kdo to kdy slyšel?! To je týrání! Jenom ještě nevím který.;)
Milada.
22.9.2008 0:19:45
Maruško, samozřejmě, že v Třebíči jim děti vzali.

MMCH i tady na Rodině k tomu takové prohlášení porodních asistentek, ale nedaří se mi to vyhledat..věřím Sylvii, ta to najde :-)
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 0:17:54
Prave proti ni...
jana38
22.9.2008 0:16:24
Milado, tak to jsi měla velmi pěknou první dobu porodní, to je pravda:-):-):-)
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 0:16:13
Nestiham.. kdyz tak ho najdu zitra... Furt odpovidam. :-(
Emilka.
22.9.2008 0:15:09
Sociálku na tebe!~j~
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 0:15:01
Treba s to jen namlovas, vsechno se meni... i porodnictvi v nemocnicich.
Milada.
22.9.2008 0:13:19
Madlo,

tssssssss, tak to já mám ještě divnějšího muže!

On mi porod vyvolal, protože to tak dr. chtěla. Prostě mi nařídíla, že si doma musím udělat klystýr, jinak mne prostě nevyšetří. A ten klystýr jaksi vyvolal porod.
Kdo Vám tak doma udělá klystýr, aha? :)
No nic, jeli jsme předčasně do porodnice, kde mi řekli, že mi dají injekci a že se tak ten porod zastaví, neboť je ještě brzy (36plus3). No a po injekci, jasněže s kontrakcema jsme šli s manželem normálně do hospody, neboť když dr. řekla, že se porod zastaví, tak se prostě zastaví, ne? ~j~
Mno a pak, když už jsme byli z hospody několik hodin doma a porod se, divný!!!, furt nezastavoval, ba právě naopak, tak můj muž i přes mé protesty, že se porod přece ZASTAVÍ, neboť to řekla DOKTORKA a dala mi na to INJEKCI mne znova zavezl do porodnice. Hm hm hm..o 2,5 hodiny později se přece jen narodilo dítě a to i přes INJEKCI :-)

MMCH až dneska, v souvislosti s touto debatou mi došlo, proč to dítě tak miluje hospody. Vždyť v ní to dítě trávilo v první době porodní tolik času!

Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 0:13:01
Tak inkubator nebo vyhrivane luzko? Pokud vim, tak se to nopojuje od elektriky a zasuvky snad jsou vsude. Co tak si otevrit"hubu" a ne tise mlecet a pak se stezovat?
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 0:10:00
Ted nejsem si jista.. Slo o vymenu deti? Matkam nikdo jeji deti nebrasl, chteli to jejich paartneri. A je od nich dost pokrytecke, ze po pul roce v televizi prohlasuji, ze nemuzou rict jim, ze je miluji. No, jo, ten soud je prece o prachach. To jsem zvedava, co jim na to jednou reknou jejich deti.
[<<Předchozích 110] Příspěvky 111120 z 615 [Dalších 495 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.