Lenelka |
|
|
22.9.2008 0:09:09
No, ale to je celkem jasny, zadny prodavac (spis majitel obchodu) Ti nerekne, ze naproti maji lepsi a levnejsi housky...
|
Emilka. |
|
|
22.9.2008 0:07:47
Markéto, to znám! Rodila mě pipina po škole. Zaplaťpánbu za přísluhu na telefonu.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
22.9.2008 0:07:45
Viktorie, a kolik ti gynekologové viděli skutečně přirozených porodů, do kterých nikdo invazivně nezasahoval (pokud nebylo nutné)? Renata (porodník) tu někde v diskusi zmiňuje, ja ji překvapilo, že u bezzásahového porodu putuje dítě porodními cestami jinak než se popisuje v lékařských knihách.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
22.9.2008 0:05:26
A bylo ti odpovězeno, že i ti lékaži jaksi bývají u porodů i hned po škole, zejména slouží nepopulární noční služby, s přísluhou na telefonu.
|
Emilka. |
|
|
22.9.2008 0:05:01
Madlo, jsem nečekala, že se o půlnoci tak zasměju.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beruška9 |
|
|
22.9.2008 0:04:51
Viktorie, dobrou noc a šťasnou cestu holandskou sanitkou k dalšímu porodu, který ti zajisté nevytahá vaginu...
![]() |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
22.9.2008 0:04:21
Viktorie, manžel u porodu nutný není, a nikdo to tu nepovažuje za zásadní. Bohužel býlá často nutný jako obrana proti manipulacím a odcizenosti pesonálu - žena by měla rodit v prostředí, kde se cítí bezpečně (dědictví po zvířatech) a když u sebe nemá profesionála, se kterým navázala vztah (třeba ta PA), tak se manžel hodí ...
U druhého porodu jsem ho třeba vůbec nepotřebovala - necítila jsem potřebu a nechala ho spát. U prvníhoa třetího byl pro mě důležitý. |
jana38 |
|
22.9.2008 0:03:29
No a my taky nejsme před rozvodem a to byl manžel u obou porodů a u druhého, považte tu hrůzu! dokonce sebral ze země do ubrousku jeden malý pidibobek, který ze mě při tlačení vypad a vyhodil ho do záchoda. A se sexem zřejmě problémy nemá (soudím z toho, že byl schopnej zplodit se mnou posléze ještě další dítě
)Jo a taky mi kdysi na koleji držel vlasy, když jsem blila do záchoda, abych si nepoblila A následně se se mnou za pár let oženil![]() No není divnej? ![]() |
ViktorieC |
|
|
22.9.2008 0:02:32
Nepochybuju o tom, ze porodni baby mely kdysi obrovske znalosti o porodech, vcetne moznych komplikaci. Jenze i jejich umeni bylo omezene, a tak proste zeny doma umiraly na casto dnes jiz banalni a resitelne komplikace. Fascinovala me brozurka vydana Domem u capa o porodech doma. Byly zde uvadeny mozne komplikace a takrka u vsech bylo uvedeno, ze se daji ocekavat predem a doma nenastavaji. Ptala jsem se na to nekolika gynekologu, kratila jsem si tak cas tehotenstvi, a vysledkem byl znacny udiv a reakce ve smyslu hazardu. Mnohem radeji se priklonim k jejich nazor a neohrozim zdravi sve ani sveho ditete.
|
|
|
22.9.2008 0:02:11
Zajimave je, ze tolik odmitate muze porodniky, ale muze partnery musite mit u porodu.
No, tak já třeba nemusím... ale manžel chtěl Ideální byla naše vzájemná spolupráce při porodu třetího dítěte - to už věděl, že si má sednout támhle do křesla a nepřekážet mi ve volném pohybu a spokojenost byla na všech stranách ;o) A vůbec, kdyby tam nebyl, neměla bych svoji první poporodní fotku s malinkým ňuchňavým miminečkem :o) |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.