Lenelka |
|
|
21.9.2008 23:37:57
No tak ja asi prave ztratila posledni zbytky porozumeni rodnemu jazyku, protoze nechapu, co tim chtel basnik rict!
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
21.9.2008 23:36:30
Maruško, nikdy jsi neslyšela o tom, že vhodnou kombinací luštěnin a obilovin se do těla dostanou esenciální amnikyseliny v celkem dobrém poměru? Rýže s čočkou je jednou ze základních potravin třeba v Nepálu ...
|
*Aida* |
|
|
21.9.2008 23:36:29
Teda nevim, odkdy vegetariani neji nic s mlekem a vejcema? Jinak Pribinacek fakt nee, tam je zelatina.
|
ViktorieC |
|
|
21.9.2008 23:36:03
No jasne, vsichni novinari si zcela zamerne vymysli, aby vam hodnym a outlocitnym vse milujicim zenam ublizili. Doktori zamerne strasi rodicky, aby je mohli ovladat a jen vy branite svobodu zen.
|
*Aida* |
|
|
21.9.2008 23:33:18
Jeste opozdena reakce:
Lenko, pointa meho pribehu nebyla o tom, ze jsem byla au-pair ale o tom, ze v 19ti letech, kdy jsem se o tehotenstvi a porody nijak nezajimala, jsem byla schopna pochopit, ze moznost volby je dobra vec a nikdo nema pravo ji zenam brat. Vy (kdyz uz si vykame) to jak se zda nechapete stale jeste ani dnes. Jinak Vas clanek jsem cetla, takze o nedorozumeni nejde. A veta "Gratuluji ke 3 zdravým děrem a ať s život daří i dál!" me celkem dostala. Pri vsi ucte, Vy me znate, ze jste si tema zdravyma detma tak jista? Nastesti nejsem utlocitna . |
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
21.9.2008 23:31:03
Dite si muze zvolit, az treba pujde do skolky nebo i drive, tak po prvnim-druhem roce zivota, kdy uz zna ruzne chute a muze si volit, co se mu libi vice. Ovsem nejde pouze o pribinacky a jogurty, to samo ma nejradsi.
Ale jinak nevim jak to resi vegatariani s bilkovinami. Jogurty a pribinacka, dokonce i nutrilony a pokracovaci kase jsou na zaklade mleka. Zadne masozeleninove smesi. Zadna vejce. Tablety dostupne na trhu, ktery delaji dojem, ze nejis nic zivocisneho, nejsou urceny pro deti do 3 let, casto do 6, 12... Asi fakt vypomohaji babicky, ktere pak dite muze nit rad prave kvuli jidlu a navic trpet vycitky svedomi vuci rodicum, jak je to treba se sladkostma.. |
Beruška9 |
|
|
21.9.2008 23:28:07
Viktorie, a jak to souvisí s těmi 6 mrtvými novorozenci pana Cikrta? Žeby to byly obojí mediální bludy?
|
ViktorieC |
|
|
21.9.2008 23:26:50
A tak se v porodnim dome rodi tajne a nelegalne. Zena prijde jako na kontrolu a on se "nahodou" rozbehne porod. Rekne se, ze se jednalo o prekotny porod a je to. Viz Magazin Prava, lonsky prosinec.
|
|
|
21.9.2008 23:25:14
CrOWko, teď jsi mě dostala, moje oblíbená hláška a ještě oblíbenější film
|
Cow :-) |
|
|
21.9.2008 23:21:31
Sylvie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .....a Kolombus připluje vodovodem ![]() ![]() mmch jestlipak z těchle debat už někomu fakt nehrábne..... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.