| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Návrat porodu matkám je nutný

[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 615 [Dalších 445 >>]
Lenelka
21.9.2008 23:37:57
No tak ja asi prave ztratila posledni zbytky porozumeni rodnemu jazyku, protoze nechapu, co tim chtel basnik rict!
MarkétaP + 4 dcerky
21.9.2008 23:36:30
Maruško, nikdy jsi neslyšela o tom, že vhodnou kombinací luštěnin a obilovin se do těla dostanou esenciální amnikyseliny v celkem dobrém poměru? Rýže s čočkou je jednou ze základních potravin třeba v Nepálu ...
*Aida*
21.9.2008 23:36:29
Teda nevim, odkdy vegetariani neji nic s mlekem a vejcema? Jinak Pribinacek fakt nee, tam je zelatina.
ViktorieC
21.9.2008 23:36:03
No jasne, vsichni novinari si zcela zamerne vymysli, aby vam hodnym a outlocitnym vse milujicim zenam ublizili. Doktori zamerne strasi rodicky, aby je mohli ovladat a jen vy branite svobodu zen.
*Aida*
21.9.2008 23:33:18
Jeste opozdena reakce:

Lenko,
pointa meho pribehu nebyla o tom, ze jsem byla au-pair ale o tom, ze v 19ti letech, kdy jsem se o tehotenstvi a porody nijak nezajimala, jsem byla schopna pochopit, ze moznost volby je dobra vec a nikdo nema pravo ji zenam brat. Vy (kdyz uz si vykame) to jak se zda nechapete stale jeste ani dnes. Jinak Vas clanek jsem cetla, takze o nedorozumeni nejde.

A veta "Gratuluji ke 3 zdravým děrem a ať s život daří i dál!" me celkem dostala. Pri vsi ucte, Vy me znate, ze jste si tema zdravyma detma tak jista? Nastesti nejsem utlocitna :-).
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
21.9.2008 23:31:03
Dite si muze zvolit, az treba pujde do skolky nebo i drive, tak po prvnim-druhem roce zivota, kdy uz zna ruzne chute a muze si volit, co se mu libi vice. Ovsem nejde pouze o pribinacky a jogurty, to samo ma nejradsi. :-) Ale jinak nevim jak to resi vegatariani s bilkovinami. Jogurty a pribinacka, dokonce i nutrilony a pokracovaci kase jsou na zaklade mleka. Zadne masozeleninove smesi. Zadna vejce. Tablety dostupne na trhu, ktery delaji dojem, ze nejis nic zivocisneho, nejsou urceny pro deti do 3 let, casto do 6, 12... Asi fakt vypomohaji babicky, ktere pak dite muze nit rad prave kvuli jidlu a navic trpet vycitky svedomi vuci rodicum, jak je to treba se sladkostma..
Beruška9
21.9.2008 23:28:07
Viktorie, a jak to souvisí s těmi 6 mrtvými novorozenci pana Cikrta? Žeby to byly obojí mediální bludy?
ViktorieC
21.9.2008 23:26:50
A tak se v porodnim dome rodi tajne a nelegalne. Zena prijde jako na kontrolu a on se "nahodou" rozbehne porod. Rekne se, ze se jednalo o prekotny porod a je to. Viz Magazin Prava, lonsky prosinec.
21.9.2008 23:25:14
CrOWko, teď jsi mě dostala, moje oblíbená hláška a ještě oblíbenější film
Cow :-)
21.9.2008 23:21:31
Sylvie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

.....a Kolombus připluje vodovodem;)

mmch jestlipak z těchle debat už někomu fakt nehrábne.....~j~
[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 615 [Dalších 445 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.