*Aida* |
|
|
21.9.2008 23:21:15
Sylvie,
krasny obrazek . Jinak jak Te tu tak vidim, tak me chyta nostalgie hehe. Ale dobrym znamenim je, ze dneska uz tu nejsem jenom ja, Ty, Sylva S a spol. ![]() |
Marusko |
| • |
21.9.2008 23:20:27
pred chvili jsem te posilala spat, ale prosim nechod. ted se totiz opravdu desne bavim. dekuji za tve vtipne komentare.
Marketa - socialni pracovnice, vegetarianka rodivsi doma a ode denska vedouci, ze se s muzem nemuze milovat v posteli ;-) |
Beezi,V+J |
|
|
21.9.2008 23:18:56
Sylvie,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
21.9.2008 23:18:06
Kouření je také týrání, horší než nepodání masa do 9 měsíce věku. Nevšimla jsem se, že by v našem městě chodila za matkami kouřícími nad kočárky sociálka.
|
Beruška9 |
|
|
21.9.2008 23:17:50
Maruško, prosím o odkaz na studii o manželské posteli a taky o vysvěltení, co je to fyziologické týrání? Děkuji.
|
*Aida* |
|
|
21.9.2008 23:17:46
Marusko,
ja jsem nastesti na Melniku ani jinde v CR nerodila. Rodila tam v cervnu moje kamaradka ze stredni skoly (v r 95 a 98 tam rodila moje sestra a bylo to to same). Mimco u sebe chtit mela. Jestli se ptala dopredu, to fakt nevim. Mozna stejne jako Ty predpokladala, ze to bude automaticke? |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
21.9.2008 23:16:31
Promiň, ale termín "fyziologické týrání" vidím poprvé v životě - můžes mi dodat definici? Jako týrání v souladu s přirozeností těla?
|
|
|
21.9.2008 23:16:01
Na vyhřívané lůžko nebo do inkubátoru. Měla jsem dceru na intermediárním oddělení cca 14 dní. Min. první noc po porodu tam trávily v inkubátorech, příp. vyhřívaných lůžkách i cca 4kg děti. Silně pochybuji, že byly nedonošené - i když jistotu samozřejmě nemám. A žádnou zvláštní péči neměly. Sestry se jim nevěnovaly víc, než bylo nezbytně nutné.
|
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
21.9.2008 23:15:10
Samozrejme, ze je rozdil. Jde o fyzicke tyrani, coz je naprosto priserna vec. A pak fyziologicke tyrani, coz je dobre snesitelne, ale prece jen je v rozporu se zdravim ditete(potazmo jeho zajmy).
|
|
|
21.9.2008 23:14:26
BOže, začínám mít pocit, že nejlíp by mi bylo rodit v Bohnicích. Mají tam krásný velký park a začínám mít pocit, že si tam užijí i spoustu legrace :o)
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.